29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy. Máte některá kočárek Cortinu tříkolku? Já jsem teď na 95% rozhodnutá, že ho koupíme, i když v celé výbavě stojí 17.500 tis. Je to druhý nejlehčí kočárek po Jané. Je opravdu nádherně lehoučkej, krásně se skládá, na jeden podvozek jde přidělat jak hluboká korbička, tak sporťák a dokonce i autosedačka-zdá se to být jednoduché a velmi skladné. Máte s ním některá zkušenosti? On to je teda možná nový model, ale některá byste ho mohla mít. ??????
Není tady
Zkušenost žádná, ale taky se mi moc líbí.My už ale s kočárkem jezdíme,takže budem jen všechny nové a vydařené modely obdivovat
Není tady
Tynas a s jakým kočárkem jezdíte a jak jste spokojeni???? Ono opravdu záleží na tom, na co ho využiješ, kde bydlíš, jak často bude cestovat s kočárkem autem atd. Nedá se jednoznačně říct-"každý by si měl koupit ten nejkvalitnější, nejlehčí, nejskladnější a pravděpodobně i nejdražší.
Není tady
Já si myslím, že každý kočár má svá pro i proti, u žádného kočáru jsem nenašla všechno to co jsem chtěla, aby měl, vždy je to o kompromisu, mi se nakonec rozhodli pro Jané a jsme nadšení, ale taky mi trochu vadí, že sporťák nejde dá pro i proti směru, ale na každém kočárku se opravdu časem něco najde.
Není tady
jitka2 napsal(a):
Já si myslím, že každý kočár má svá pro i proti, u žádného kočáru jsem nenašla všechno to co jsem chtěla, aby měl, vždy je to o kompromisu, mi se nakonec rozhodli pro Jané a jsme nadšení, ale taky mi trochu vadí, že sporťák nejde dá pro i proti směru, ale na každém kočárku se opravdu časem něco najde.
Přesně tak, žádný kočár nemá vše, co bysme chtěli. Ta Cortina nejde třeba houpat, ale to nejde žádný sportovní kočárek. Jinak hluboká korbička, sporťák i autosedačka jde otočit po směru nebo proti směru jízdy, ale stejně si myslím, že se s tím otáčet moc nebudeme. Možná než vyjedeme z domu, ale pak o tom silně pochybuju.
A ty máš Jané letošní model nebo loňský?
Není tady
Mě se víc líbí Jané, má ho sousedka, která si původně koupila Tako, se kterym byla absolutně nespokojená a vyměnila ho za tuhle značku. Já nevim, mě se tříkolky moc nelíbí, ale každá máme na tohle jiný názor. Důležitý ale je, že je ten tvůj vysněný kočárek lehký. My chceme taky dražší kočárek od Icoo, myslim, že na kočárku a na všem pro dětátko se nemá šetřit.
Není tady
Hanino,my máme koupenou taky tříkolku...s3 chicco.....a jsem taky zvědavá,,je to ve stejné kombinaci jako cortina...nám se taky líbila...ale pak jsme na dovolené měli štěstí a chicco měli v akci za necelých 14t i s autosedačkou s autofixem,takže jsme neváhali...
ten náš se dá i po pohupovat, má nastavitelné odpružení...což myslím cortina nemá,nebo si to pletu ??? nevím,každopádně se nám cortina moc líbila.....sice jsem ti neporadila,ale prostě jsem chtěla přispět !!papa
Není tady
hanina napsal(a):
Tynas a s jakým kočárkem jezdíte a jak jste spokojeni???? Ono opravdu záleží na tom, na co ho využiješ, kde bydlíš, jak často bude cestovat s kočárkem autem atd. Nedá se jednoznačně říct-"každý by si měl koupit ten nejkvalitnější, nejlehčí, nejskladnější a pravděpodobně i nejdražší.
My máme x-landra XA a jsem s ním spokojená jak na jízdu, tak zatím cestování v pohodě,protože je lehkej.Jen ta korbička je dlouhá 74cm a široká 32, takže půjdem brzo do sporťáku, protože Lukáš už má něco kolem 65cm.Jinak má otáčecí kolečka s aretací, takže řídíš v poho jednou rukou.
Rozmýšlela jsem se nad Jané a x-landrem a ta investice byla rozhodující.Samozřejmě je Jané lépe vybavený. Co se mi ale na nové Cortině oproti Jané líbí je, že sportovní sedačku můžeš mít čelem k sobě i od sebe.Dívala jsem se na ten s vloženou taškou a poř. cena je také kolem 12t.bez autosedačky.Kdyby byl na trhu půl roku zpátky, šla bych do něj.Ten komplet s korbičkou a autosedačkou za 17500 je taky bezva cena.
Šťastnou ruku při výběru !
Upravil(a) Tynas (27. 8. 2006 11:35)
Není tady
Není tady
Zkušenost s tímto kočárkem nemám, máme Hoco, ale je to taky sportovní kočár a nehoupe. Jelikož Adam houpání v kočáru nezná, nehopsáme s ním ani na balóně apod. vůbec mu to nechybí.
Není tady
jitka2 napsal(a):
Hani mám loňský model, ale mi v tom nevidíme problém.
No já se ptám jen proto, že se mě letošní model Jané moc nelíbí-ta bouda je taková divně široká, jak kdyby ho někdo z vrchu trochu přišlápl
Není tady
Než jsme uvidělu cenu Cortiny, tak jsme si řekli, že koupíme Jané-ta váha nás absolutně dostala. Jenže Jané snad stojí se vším všudy 22-23 tis. Cortina je teď v akci za 17.500, jinak píšou snad 19500. V září probíhá v Havlíčkově Brodě nějaká výstava kočárků, tak kdyby jste měli někdo zájem, najdu vám přesný datum. My tam už nejedeme, protože už máme objednanou Cortinu, tak aby to tam náhodou nebylo ještě levnější. Jo jo - Cortina skoro nehoupe-snad to dítě nebude vyžadovat. Ono když mají děti bolení, tak to houpání jim přece jenom trochu pomůže a uspí je to. No vše chtít nemůžeme. Tříkolka se mě taky moc nelíbila, ale když jsem zjistila, že ji můžeš řídit jedním prstem-okamžitě jsem se zamilovala.
Není tady
Paní nám říkala, že se tato firma vyloženě snaží napodobit Jané. Aby se dostali na levnější cenu-ubrali na kolečkách. Jsou tam plastová kolečka, ale celkem velká, tak snad nebude nějaký problém. Ono rozdíl 4 tis je rozdíl 4 tis., že jo.
Chtěla bych vám poslat fotku, ale nějak to neumím. Jak sem dostáváte ty obrázky?
Není tady
Není tady
hanina napsal(a):
Ahoj maminy. Máte některá kočárek Cortinu tříkolku? Já jsem teď na 95% rozhodnutá, že ho koupíme, i když v celé výbavě stojí 17.500 tis. Je to druhý nejlehčí kočárek po Jané. Je opravdu nádherně lehoučkej, krásně se skládá, na jeden podvozek jde přidělat jak hluboká korbička, tak sporťák a dokonce i autosedačka-zdá se to být jednoduché a velmi skladné. Máte s ním některá zkušenosti? On to je teda možná nový model, ale některá byste ho mohla mít. ??????
Ahoj,
tak na Cortinu koukam casto, ale rozhodli jsme se pro ctyrkolku, ale myslim, ze jinak je to stejne. Prijde mi fajn, ze je to 3 v 1.
Není tady
Je pravda, že ten sporťák vypadá ve tříkolce legračně, ale ta jízda- to je pohádka. Manžel jezdil po obchodě snad 20 minut v kuse
Není tady
Tak záměrně obnovuji tuto diskuzi. Jsem nastávající teta a pro sestru by se mi líbil tento kočárek http://www.eshopbaby.cz/katalog/cortina … k-cam-p360
Co na něj říkáte? Máte ho některá a je dobrý? Sama se v kočárcích vůbec nevyznám a tak se musím trošku poptat. Vnitřní šířka korbičky mi přijde trochu malá nebo je to takhle obvyklé?
Co ta autosedačka - údajně se dá připevnit (v autě) pouze proti směru jízdy. Do určité doby je to samozřejmě zákonem nařízeno, ale nevadí to miminku? A je dost bezpečná? Do jakého věku mimča přibližně vydrží? A co upevnění? Jak se vlastně upevní do auta? Bude k ní ještě potřeba pořídit nějaký upínací systém?
Navíc nedávno hlásili ve zprávách, že i značkové kočárky jsou nebezpečné - netušíte, jestli je tenhle v pořádku?
Omlouvám se za to množství otázek. Doufám, že nejsou příliš hloupé, ale vůbec se v kočárcích nevyznám. A předem moc a moc děkuju za odpovědi.
Není tady
Mně se ta Cortina taky líbila, ale Jané Slalom přeci jenom o trochu víc. Původně jsme měli kočárek bez otočného předního kola, ale to je na houby...po pár měsících jsme ho prodali a koupili si nový jané SLalom a nemůžeme si ho vynachválit, je prostě super i do terénu a dá se vážně řídit jedním prstem.
Jediná nevýhoda je, že se sedačka nedá přendat proti směru jízdy, ale zase u tříkolky by to vypadalo docela podivně. Když svítí sluníčko, musím někdy použít plínu jako stínítko.
Není tady
Jessie napsal(a):
Tak záměrně obnovuji tuto diskuzi. Jsem nastávající teta a pro sestru by se mi líbil tento kočárek http://www.eshopbaby.cz/katalog/cortina … k-cam-p360
Co na něj říkáte? Máte ho některá a je dobrý? Sama se v kočárcích vůbec nevyznám a tak se musím trošku poptat. Vnitřní šířka korbičky mi přijde trochu malá nebo je to takhle obvyklé?
Co ta autosedačka - údajně se dá připevnit (v autě) pouze proti směru jízdy. Do určité doby je to samozřejmě zákonem nařízeno, ale nevadí to miminku? A je dost bezpečná? Do jakého věku mimča přibližně vydrží? A co upevnění? Jak se vlastně upevní do auta? Bude k ní ještě potřeba pořídit nějaký upínací systém?
Navíc nedávno hlásili ve zprávách, že i značkové kočárky jsou nebezpečné - netušíte, jestli je tenhle v pořádku?
Omlouvám se za to množství otázek. Doufám, že nejsou příliš hloupé, ale vůbec se v kočárcích nevyznám. A předem moc a moc děkuju za odpovědi.
Přesně tento kočárek i barvu máme. Hodně lidí nám říká, že máme pěkný kočárek. Celá ta kombinace nás stála cca 17 tis. t.j. hluboká korba, sporťák + taška a autosedačka. Jestli jde autosedačka připevnit i po směru jízdy teda opravdu nevím, my ji poutáme proti. Připevňuje se normálně pásy v autě-je to jednoduché. S kočárkem se nádherně řídí, je strašně lehoučkej, dobře a rychle se skládá. Jen mě malinko vadí kolečka-jsou plastová. Když se jede po kamínkách nebo špatné cestě, tak to tak divně drncá, ale Lukáškovi se to líbí. Pak mě mrzí, že když to stálo tolik, že na něm není žádná ani malinkatá kapsička, asi proto, že k tomu je ta taška na řidítka. Rukojeť není přehazovací, přehazovat jde celá korba-no to si nedovedu teda s dítětem představit. Na ten podvozek jde vše rychle nacvaknout t.j. hluboká korba, sporťák, autosedačka. Autosedačka je do 13 kg. Lukáškovi jsou 3. měsíce a váží 6 kg, tak nevím, jak dlouho mu to vydrží. Jestli chceš, tak se ptej, pokud to budu vědět, ráda ti poradím
Není tady
Jinak široký mě přijde docela dost, když to porovnám s ostatními kočárky. Je to všechno na jedno brdo tyto sporťáky. A na délku má tuším 90 cm
Není tady
Hani, prosim te, jak ses vyporadala s tim, ze kocarek nehoupe? Ja jsem to porad resila, ale nakonec jsem si ho taky objednala
Není tady
Jé Hani, my ho máme taky a taky v téhle barvě
A souhlasím s tebou je fakt super, lehké skládání, na podvozek se dá nacvaknou všechno a na to, že v korbě je teď v zimě i fusak, tak mě nepříjde tak malej.
Sedačku taky vozíme jen proti směru, ale myslím, že ani jinak se tyhle vajíčka vozit nedají
Haňule, to že nehoupe mi vůbec nevadí a malé taky ne. Jí stačí, že kočár jede. Myslím, že je to možná i lepší, protože se mi nestalo, že bych malou musela třeba přes den dávat doma do kočáru a uhoupávat
Pro tenhle kočár prostě samá plus, ještě jsem na něm neshledala edinou chybu
Není tady
Luci, takze je ta sedo-oranzova pekna? Ja jsem ji jeste nevidela ve skutecnosti,ale riskla jsem to
Není tady