6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kamarádovi našli na srdci šelest, co to je?
Není tady
Šelest na srdci je způsobena nedomykoavostí srdeční chlopně. Není to většinou nic závažnýho...
Ale to by kamarádovi měl spíš říct lékař.
Není tady
no, to mu uřčtě vysvětlí =0), ale prý se mu občas zatmí před očima a seype se (neztratí vědomí), co může a nemůže dělat?
Upravil(a) Jejky (26. 8. 2006 12:29)
Není tady
Já sebou občas takhle říznu, protože mám nízkej tlak. Tak to je třeba taky tím. Hlavně ať to řekne doktorce. Není to nic příjemnýho. Člověk nikdy neví, kdy a hlavně KDE se to může stát...
A co dělat, to ani já nevím. Já když mám tenhle problém, dám si buď silný kafe, nebo panáka. To mi pomůže. Ale to je na ten nízkej tlak. Na vysokej by to mohlo působit hůř...
Není tady
Ahojky Jejky. Šelest na srdci se zjistí poslechem. Měli by ho poslat na echo /ultrazvuk/ srdce. Ten určí, jestli jde o banalitu nebo ne.
Bez dalšího vyšetření mu nikdo víc neřekne. A pokud ho doktor na ultrzvuk nepošle, tak . Toho doktora myslím, ne kamaráda .
Není tady
jj, díky, teď někdy by měl prej jít na EKG, a pak budou vědět víc
Upravil(a) Jejky (26. 8. 2006 14:50)
Není tady