29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Buď jděte k odborníkovi, nebo ne. Pak teda čekejte, až se to vyřeší, nic mezi tím není. Doktor jí nic neudělá, může jí jen pomoci.
Další věc je, že ještě neví co chce. 16 let není moc rozumnej věk a může bejt jen střelená a nerozhodná. Zdravě, samozřejmě. A to by bylo jedině dobře. Takže jedinej, kdo z toho bude popletenej, budeš ty............
A tvojí přítelkyni se třeba nic neděje, ani nedělo a jen tak si "hraje"......třeba na pravěkou minulost.....
Není tady
Aha, než jsem to dopsala, tak jste se na tom shodli taky
Není tady
myslím,že nejde jen o mentální nevyzrálost,ale taky o nevyzrálost fyzickou..mít orgasmus v 16ti..no mi je pres 20,a stejne nic.. ..ale to neznamená, že se mi sex nelíbí...taky přítele často svádím,at TO děláme,a taky nakonec nedospěju k orgasmu..prostě se mi to líbí i bez orgasmu..i když bych ho mooooc chtěla dosáhnout, nedaří se to..často ho ženy dosáhnou až tak kolem 30ti,tak bych to v tomhle případě až tak nehrotila
Není tady
Me: Hej dík, to je povzbuzující:-) Podle toho, co mi tak moje říkala, tak jste na tom stejně...
Není tady
Sadrith Mora napsal(a):
Me: Hej dík, to je povzbuzující:-) Podle toho, co mi tak moje říkala, tak jste na tom stejně...
Jak to tady čtu, tak se mi chce křičet, uuuuaaaaaa!!!! Safra, nevěř ničemu z toho všeho!!! Jsi muž, kterému záleží na tom, co prožívá ta, kterou miluješ. A není ti to jedno, že v tom má problém!!! K..va, tebe pozlatit a do zlatého rámu zasadit, kterého muže toto zajímá?!! Ok, už jsem klidná.... Takže, navrhuji tyto možnosti. První je: zajít s přítelkyní na kineziologii, tam se zjistí, zda je její problém z tohoto života. Nicméně, po tom, co píšeš si myslím, že její problém je hlubší. Takže máš možnost vyhledat nějakého dobrého regresivního psychoterapeuta/ku. Tady se pracuje už na jiné úrovni, zasahuje se do minulých životů a zpracovávají se traumata, která odtud pramení a dotyčného/dotyčnou nevědomě ovlivňují.
Ovšem teď je poslední, nicméně zásadní otázka: zda tomuto co já píši, věříš.
Pokud ano, hledej adresy a kontakty např.v časopise Regenerace.
Není tady
Bleee, až teď mi došlo, že dívčina má 16!!! Kuva, blbá jsem já. je mi skoro 50 a prvni orgasmus jsem mela cca tak ve 42 letech. Ale já jsem anomalie, podle mne není radno se řidit :-(((
Není tady
x.caro: hh, dík za poklonu:-D No věřím nevěřím...spíš to beru jako jednu z mnoha možností:-) Já bych si ní fakt rád k někomu zašel, jenže ji nikam nedostanu ani kdybych se zbláznil...Ale dík:-)
progresska: njn....ono se jí to i tak prej líbí:-)...Ale holt já se s tím nespokojím:-D
Není tady
Sadrith Mora napsal(a):
progresska: njn....ono se jí to i tak prej líbí:-)...Ale holt já se s tím nespokojím:-D
Sadrith, někdo tě před chvilkou chválil, že ti jde o prožitky tvé partnerky. "Ono se jí to líbí, ale já se s tím nespokojím." - ??? Oč ti vlastně jde? O čí prožitek a pocity?
Tvá přítelkyně může být ještě nezralá, může tě prostřednictvím svého "neorgasmu" nějak podvědomě "škádlit", a může to být přesně tak, jak píše x.caro, že má nějaký blok. Ale obávám se, že k postoji "tohle mi nevyhovuje, chci se sebou něco dělat" musí dojít ona sama...
x.caro napsal(a):
Bleee, až teď mi došlo, že dívčina má 16!!! Kuva, blbá jsem já. je mi skoro 50 a prvni orgasmus jsem mela cca tak ve 42 letech. Ale já jsem anomalie, podle mne není radno se řidit :-(((
No prave zeč je ji 16 jinak by to v poradku nebylo ale takhle?ja myslim ze neni dostatecnen vyzrala a nezna sama poradne svoje telo a pocity.
Není tady
Ahoj, doufám,že nebude vadit, že se přidám, ale problém Tvé dívčiny mi tak trochu připomíná, to, co jsem prožívala já. se sexem jsem začala v 18 s klukem kterýho jsem před tím vším dostatečně poznala. U nás doma se o "tom" zas tak moc nemluvilo, ale já jsem se s tím nedokázala ze začátku vyrovnat, že už jsem "žena" a po milování jsem mívala pocit, že jsem udělala něco špatnýho a bylo mi z toho nanic, připadala jsem si nechutná. Časem se to srovnalo, možná Tvoje holka to všechno kolem potřebuje taky vstřebat, i já jsem bývala nadržená a potom buch na zem a blbej pocit. Vy kluci si se sexíkem neděláte takovou hlavu, pro vás je to přirozený, spíš aby už to bylo, ale holka se bojí otěhotnění, že po ní budeš chtít něco co nechce...To jsem se rozepsala. Tak tomu dej čas, ale vím,že pomůže o tom mluvit.
Není tady