29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, po dlouhé době trávíme s přítelem konečně víkend spolu. Nemáte nějaký tip, jak ho večer potěšit? Klidně nějakou drobnost, originální tip, tajný trik :-) prostě cokoli vás napadne....jsem po tom týdnu v práci nějak bez fantazie...díky :-)
Není tady
Kam bys chtěla, aby se večer ubíral?
Já už jsem asi okoralá čtyřletým vztahem, protože jako první odpověď mi vyskočilo "basou piv"
:-)))))))))
Není tady
hihi, plánuju pohodový večer...prostě abychom se cítili oba dobře i po tom, co sjme utahaní z práce a necítili se jak říkáš "okorale" :-) my sme spolu 3,5 roku. Ale přítel doma pivo nepije :-)
Není tady
Tak pořiď nějakou fajnovou pěnu do koupele nebo masážní olejíček.
A propo, u mého přítele se pití piva a vzájemná masáž nevylučuje
a co tak uvařit dobrou večeři a skouknout nějaký film - podle jeho vkusu? Nebo zahrát skrebla? U toho se vždy doma jak nasmějem tak na oko pohádáme a škádlíme kdo je jak pohotový nebo blbý.-))))))))) nooo u toho třeba popíjet vínkooo a páákkk by se vidělo, ne? :-))
Není tady
jo, srabble je bomba, ale intelektuálně vysátí dáme spíš na ten filmek....mohla bych upéct štrůdlík, udělat horkou čokoládu (tu má radši než pivo :-)) a půjčit pohodový filmek...nemáte tip, co zkouknout?
Není tady
no však se můžete u toho domluvit, že si pozměníte pravidla a musíte vymýšlet jen erotické nebo trochu lechtivé názvy a tak...... že to třeba nesmí být nic vážného:-)) chápeš jak tomyslím, ne? nebo zkomoleniny.... aby jste se u toho nasmáli a né že musíte přemýšlet jako doopravdy......
Není tady
jéé, vidiš, to je vtipný..."erotické scrabble" :-))))) hm, to možná stojí za zkoušku....dobrý nápad
Není tady
Hezký film z poslední doby je třeba Elizabethtown.
Judita napsal(a):
Hezký film z poslední doby je třeba Elizabethtown.
tak to hned mrknu na stránky videopůjčovny.....jej, my lidi sme už ale líný co...skoro se nehnem od kompu :-)
Není tady
hm, ten je vypůjčený...:-(
Není tady
Lovci pokladů - nedávno jsme se na to dívali s manželem a moc se nám líbil.
Není tady
Romča napsal(a):
Lovci pokladů - nedávno jsme se na to dívali s manželem a moc se nám líbil.
ty už jsme viděli.... ale bylo to fajn
Není tady
Mně se líbil film Na dotek - ale zase nevím, jestli je pro pohodovej večer ve dvou, je to o 4 lidech, jejich vzájemných vztazích a nevěře... Můžu fakt doporučit, hraje tam Julia Roberts, Natalia Portman, Jude Law a Clive Owen...
Není tady
Ahoj, já si myslím (zkušenost...), že bys měla udělat něco netradičního, na co by dlouho vzpomínal. No a co by to mohlo v tvém případě být? No tak já myslím, že hodně chlapů si libuje (v tom prvním případě už to bylo zmiňováno) v alkoholu, ale hlavně v SEXU! Proto bude nejlepší, když se třeba dole netradičně upravíš, nějaký erotický prádlo atd atd atd....... Zkus to a uvidíš.
Není tady
Já bych doporučila iluzionistu, krásný, tajemný a romantický film. Jinak taková eritická masáž taky není k zahození a rozhodně něco dobrýho k jídlu, to zabere na každého chlapa.
Není tady
Kdysi jsem si myslela, že přítele potěším sexy prádýlkem, tak jsem si navlíkla podvazky a všechnu tu parádu kolem a lehla si do obýváku se svůdným výrazem(samozřejmě jsem se cítila jako debil) no a on když mě uviděl, tak dostal záchvat smíchu.....
Takže já bych volila asi taky to pivo a nejlépe kdybych mu k tomu pozvala ještě všechny jeho kamarády.....
Není tady