6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jamy všichni jsou krásní a ten Jimmy je nějaký moc hodný, že má tak zachovalou boudičku!
Není tady
Bety napsal(a):
jamy všichni jsou krásní a ten Jimmy je nějaký moc hodný, že má tak zachovalou boudičku!
Je to fotka z loňského léta. To byla bouda nová.Bys ji měla vidět teď , zbyla z ní jen ta bíle natřená část. Předsíňku a půl podlahy už dávno rozkousal. Prostě co u nás není ze železa nebo betonu, nemá šanci.
Není tady
Bety napsal(a):
ále... naše Betka (no hádej po kom mám nick) je ČKŠ a synek nic, a stejně ho máme rádi stejně ne-li víc, pořád ho rozmazlujeme... ale to ty dobře znáš žejo. Ale stejně ty výstavy jsou droga...
no, ja jsem primo drogove (vystavne) zavisla vzdycky kdyz cekame, tak nadavam, ze je to dlouho, hodnotim ostatni psy,zjistuju, na koho nemame, nemuzu jist a hubuju ze musim cesat. pak neco vyhrajem auz koukam, kam bychnas zaseprihlasila
jo a kdyz nevyhrajem, tak mu nadavam, ze se predved jako obluda seredna a koukam, kde by to moch napravit ....
Není tady
jamy, ti jsou, jenom pomuchlat
Není tady
Hned bych jela na výstavu, jsem zvědavá jestli se lv únoru dostanu na mezinárodku do Brna aspoň...
Není tady
Bety, prosimte, nemas nahodou kalendarikna 2007 vystavy + agility?? V Cr muzou byt i narodky atd. mame ceske PP v Cr tak muzem na vsechno, ale jsem omezena tim ze prijedu 2x - 3x rocne a musim si to naplanovat uz aspon pul roku dopredu.......
Není tady
Nemám ale lzkus mrknout na MVP Brno, tam to bývá! Na tu únorovou mezinárodku už pomalu bude první uzávěrka. My už teď nevystavujeme, ani ve veteránech ne, holce je už 9
Není tady
labrador Kuzmík
Není tady
ten je rozkosnej
Není tady
Ahojte!
Tak tohle je zase náš chlupáček miláček...
[img]D:\FOTKY\Žirafí obrázky[/img]
Není tady
žirafko, nejdřív musíš ten obrázek dát někam na web a potom to dáš sem, z počítače z tvého pevného disku D to sem opravdu nepůjde
zkus mi fotku poslat mejlem a já ti ji sem dám
Není tady
To jsou zase moje holky hmmm, neumím sem vložit fotky ach jo, je to tady nějak složitý
Není tady
Není můj, ale je to zlatíčko.
Dědův pes:
Není tady
groenendael
Upravil(a) Bety (14. 10. 2007 20:10)
Není tady
Máma ho kupovala s tím že je to štěně NO, buď dědovi lidi tvrdí že je to NOxbelgičák (groenendael, tervueren), nebo choďák, popř. choďákxNO, nebo čistý belgičák.
Podle mýho je to zakletý princ , všemu rozumí.
Není tady
musím nejdříve všem napsat,jak mají krásná zvířátka!!!
taky přispěju tím naším drakem.matýskovi je 9let a je to trpasličí (jak každej poznal) jezevčík.na té druhé fotce krásně předvádí jak umí žebrat,lotr jeden..
Není tady
vydrychka napsal(a):
Máma ho kupovala s tím že je to štěně NO, buď dědovi lidi tvrdí že je to NOxbelgičák (groenendael, tervueren), nebo choďák, popř. choďákxNO, nebo čistý belgičák.
Podle mýho je to zakletý princ , všemu rozumí.
vydrychko, "čistý belgičák" může být pouze: groenendael - a to je ten váš, dlouhosrstý černý
nebo terwueren - a to rozhodně váš není
nebo malinois a to váš taky není
nebo laekenois
to všechno jsou 'čistí belgičáci" protože existují 4 variety belgických ovčáků, dvě dlouhosrsté, jedna hladkosrstá a jedna drsnosrstá.
Není tady
chodský pes je tenhle
Není tady
Ale je krásnej. No až se naučim vkladat fotky tak vam tu hodim svoji ovčandu. Prozatim ji mám jen pod jménem vlevo jako avatar.