18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ela.. napsal(a):
anela napsal(a):
no taky bych řekla, e se podobá spí ragdollce. Je taková křehounká. A představ si, e mi tento týden veterinář řekl, e jí je tak 16-18 let! Ale je docela jako tvoje Ginny
Jéééé, to je poehnaný věk !!!!!!!!!! Ké by se takového nádherného věku doily i moje kočičandy.
Pouívá drápky ? Kdy jí vezme do náruče, uvolní se jako "hadrová panenka" (to je výsada ragdollů) ? Ginnynka je birmička, konstrukčně drobounká kočička, ale je to moje sluníčko. Večer si mě u hlídá, kdy jdu spát a pak hezky hupky upky na poltář za hlavou, tam má svoje místečko a spinkáme spolu a do rána. Nad ránem mě jen upozorní, e trochu víc tepla by nekodilo, to začne krábat na deku a nedá pokoj, dokud jí neudělám z nohou tunel a ona se pod dekou příjemně uvelebí. Za odměnu mi na nohou udělá píling (mirgl papír jazýček má fakt dost výkonnej) a takhle se "dopařuje" a do svítání. Kdy se koupu, dělá asistenta na vaně, nebo si sedne na pračku a sleduje dění ve vodě a na záchodě se také nesmím zavřít, to pak začne krábat na dveře a nenechce si nechat vysvětlit, e tak krásná kočička přeci nebude smrdět s paničkou na OO. A miluje zeleninu a ovoce (nejvíc asi rajčata a meloun).
Tak to je "poloragdollka" Věk má opravdu nádherný, ké by se ty moje kočičandy taky jednou doili tak poehnaných let. Teď mají vichni hravou, nojo, dobře se vyspali, nadlábli a tak lumpačí, lítají z pokoje do pokoje.. Jojo, večer jsem pověsila prádlo na suák v pokoji (prelo, tak to nelo ven) a ráno jsem sbírala hadříky po celém bytě Tak jsem je za "trest" kadého odchytila a náleitě zmuchlovala (a od té doby lítají jak ďáblíci) Teď jsem si vytáhla prádlo, e budu ehlit, jene musím počkat, a se trochu sklidní, jak jsou rozdováděný, tak by byly schopné vlítnout přímo na havou ehličku.
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
anela napsal(a):
Eskymko, omlouvám se ti, e ti tvoje téma, kde jsi chtěla fotky, zaplňuju povídáním. Ale zná to ........
ahoj anelo, nemusí se za nic omlouvat, mě to nevadí, stejně sem nikdo moc fotky nedává, tak co
mějte se...
Eskymko, oni moná jen neví, jak sem ty fotky vloit. Já si jeden postup vyčetla taky jen náhodou - na příspěvku o pavoucích.
Na http://moje.dama.cz se zaregistrujete a zaloíte si svou fotogalerii. Postupně si do ní nahrajete fotky ze svého PC a ty pak je moné vloit sem. Ze své nahrané fotogalerie si vyberete fotku a na ní kliknete. Ta se vám zvěteně ukáe a vy si okopírujete celý odkaz, který se vám v tu chvíli nahoře objeví (htto://....) . Pak najedete sem, otevřete "odpovědět", kliknete na Img, objeví se vám dvě Img vedle sebe, oddělené hranatými závorkami a vy ten celý odkaz, který jste okopírovali, vloíte přesně mezi ty dvě Img. Pozor jen, aby se vám to vloilo opravdu přesně "mezi", tj. hranatá závorka, img, hranatá závorka, odkaz, hranatá závorka, img, hranatá závorka. A je to.
Kdo znáte dalí postupy vkládání fotografií, tak to sem písněte, a se ta nástěnka naich miláčků náleitě rozroste .
Není tady
Ela.. napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
anela napsal(a):
Eskymko, omlouvám se ti, e ti tvoje téma, kde jsi chtěla fotky, zaplňuju povídáním. Ale zná to ........
ahoj anelo, nemusí se za nic omlouvat, mě to nevadí, stejně sem nikdo moc fotky nedává, tak co
mějte se...Eskymko, oni moná jen neví, jak sem ty fotky vloit. Já si jeden postup vyčetla taky jen náhodou - na příspěvku o pavoucích.
Na http://moje.dama.cz se zaregistrujete a zaloíte si svou fotogalerii. Postupně si do ní nahrajete fotky ze svého PC a ty pak je moné vloit sem. Ze své nahrané fotogalerie si vyberete fotku a na ní kliknete. Ta se vám zvěteně ukáe a vy si okopírujete celý odkaz, který se vám v tu chvíli nahoře objeví (htto://....) . Pak najedete sem, otevřete "odpovědět", kliknete na Img, objeví se vám dvě Img vedle sebe, oddělené hranatými závorkami a vy ten celý odkaz, který jste okopírovali, vloíte přesně mezi ty dvě Img. Pozor jen, aby se vám to vloilo opravdu přesně "mezi", tj. hranatá závorka, img, hranatá závorka, odkaz, hranatá závorka, img, hranatá závorka. A je to.
Kdo znáte dalí postupy vkládání fotografií, tak to sem písněte, a se ta nástěnka naich miláčků náleitě rozroste .
jj tak to dělám já....vak jsem jim napsala e pokud neví jak se to dělá, at mi napíou např. soukromou nebo tak...u sem to pár holkám i napsala a nic...
ale díky e jsi to sem napsala, třeba se to ted zlepí
jo a jetě u toho, jak popisuje kam mají vloit ten odkaz, ti chybí v té druhé závorce před img lomítko / ale to je jen takovej detail (ale vlastně docela podstatnej)
jo a jetě tam má mení chybičku-tedy spíe překlep,ale to je u celkem nepodstatné.... (http://... ) ne htto:// ....
Upravil(a) ESKYMKA (28. 8. 2006 11:17)
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Ela.. napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
mějte se...Eskymko, oni moná jen neví, jak sem ty fotky vloit. Já si jeden postup vyčetla taky jen náhodou - na příspěvku o pavoucích.
Kdo znáte dalí postupy vkládání fotografií, tak to sem písněte, a se ta nástěnka naich miláčků náleitě rozroste .jj tak to dělám já....vak jsem jim napsala e pokud neví jak se to dělá, at mi napíou např. soukromou nebo tak...u sem to pár holkám i napsala a nic...
jo a jetě u toho, jak popisuje kam mají vloit ten odkaz, ti chybí v té druhé závorce před img lomítko / ale to je jen takovej detail (ale vlastně docela podstatnej)
jo a jetě tam má mení chybičku-tedy spíe překlep,ale to je u celkem nepodstatné.... (http://... ) ne htto:// ....
¨
Eskymko, díky. Já to lomítko i druhého Img nepsala, protoe ono se to samo objevuje při tom kliknutí na img (prostě je to za tou dalí hranatou závorkou, ohraničující druhé Img).
Názorně pro méně chápavé (typu já ) : Kliknete na Img a objeví se tohle: [img][/img] . Pak si to rozdělíte na [img]sem vloíte odkaz na fotografii ve formátu http:// ..[/img]
Není tady
Ela.. napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
Ela.. napsal(a):
Eskymko, oni moná jen neví, jak sem ty fotky vloit. Já si jeden postup vyčetla taky jen náhodou - na příspěvku o pavoucích.
Kdo znáte dalí postupy vkládání fotografií, tak to sem písněte, a se ta nástěnka naich miláčků náleitě rozroste .jj tak to dělám já....vak jsem jim napsala e pokud neví jak se to dělá, at mi napíou např. soukromou nebo tak...u sem to pár holkám i napsala a nic...
jo a jetě tam má mení chybičku-tedy spíe překlep,ale to je u celkem nepodstatné.... (http://... ) ne htto:// ....¨
Eskymko, díky. Já to lomítko i druhého Img nepsala, protoe ono se to samo objevuje při tom kliknutí na img (prostě je to za tou dalí hranatou závorkou, ohraničující druhé Img).
Názorně pro méně chápavé (typu já ) : Kliknete na Img a objeví se tohle: . Pak si to rozdělíte na sem vloíte odkaz na fotografii ve formátu http:// ..
Není tady
tak vas holky zdravim po 3-dennim pracovnim vytizeni ..uff konecne dnes volno a zitra zase ...penizky jsou potreba tak co
co se tyce vysvetleni jak posilat holky..jo jo spravne..Eskymka me to takhle jednoduse naucila..tak nebudte line a posilejte )))
jinak vsichni mazlicci na foteckach jsou nadherni !!!!
ja se poslu ciciny co tu mame....jedna je manzelovy sestry a jedna manzelovych rodicu(s kteryma jeste furt zijem) ...tak muzete ty cicinky zhodnotit;)))
a od vcerejska mame noveho mazlicka.jmenuje se Oskar a je to masozrava rostlinka..spada to sem taky?ze bych pozdeji poslala foto;))))
jen nevim jak to budeme krmit..chytat muchy?no boze na to se teda tesim
Není tady
Elo..co se tyce toho vysvetleni strachu z pavouku a pod...velice zajimave poctenicko:) v takhle napsane forme jsem zatim nic podobneho necetla a musim s tim souhlasit
kazdy proste mame rad neco jineho a neboj ja ti neplanuju predhazovat ze pavouci jsou ok a tak..ne kazdy je ma rad a to chapu:) no hazet je na nikoho nehodlam ))
tak posilam fotky cicinek
toto je Tom,kocour manzelovi sestry
a toto Spanky,kocka manzela...ale casem to vypada spise na kocku manzelovych rodicu
Není tady
tak toto je ná bývalý hafanana pejsek....
jmenoval se Maxík a byl to takovej hoooooooooooooooooodně přerostlej maltézák...
a nebojte, není jetě v psím nebíčku (na to si jetě pár let počká), jenom u bohuel nemohl být s námi... ale ted se má mnohem lépe
a tady jsou ty moje nynějí třetidla:
foto v akci
Barnabáek...
Sahara
a pavoučiskaaaaaaa
tak ty u taky nemáme....dali jsme je jednomu známýmu (maminka u je doma nechtěla)
Není tady
ty stenatka jsou super...
a maltezak take... pejsci jsou stejne ty nejlepsi zviratka na svete )))
no a pavouciska...jsou krasni )))))))))))....samozrejme!..
ty rostlinky v terarku jsou zive nebo umele?o necem takovem premyslim..nejakou rostlinku ale nevim nevim a z venku noc brat nebudu,to muze byt s pesticidy(hubici prostredek na vyhubeni skudcu) a ten je pro pavoucky nebezpecny
ale libe se mi to... ten muj tak ma zatim jen drevo co jsme koupili ve zveraku,jeden jako domecek a druhy na na 'prekazkovy beh'
Není tady
Ferda napsal(a):
ty stenatka jsou super...
a maltezak take... pejsci jsou stejne ty nejlepsi zviratka na svete )))
no a pavouciska...jsou krasni )))))))))))....samozrejme!..
ty rostlinky v terarku jsou zive nebo umele?o necem takovem premyslim..nejakou rostlinku ale nevim nevim a z venku noc brat nebudu,to muze byt s pesticidy(hubici prostredek na vyhubeni skudcu) a ten je pro pavoucky nebezpecny
ale libe se mi to... ten muj tak ma zatim jen drevo co jsme koupili ve zveraku,jeden jako domecek a druhy na na 'prekazkovy beh'
je to vechno umělé, raelina, kameny z venku,mule od moře a kdo ví co jetě tam měli
ty jo kdybych to věděla dřív, tak sem ti je mohla dát, nakonec teda ségra nala jakéhosi kluka co by to chtěl, tak sme mu vechny 3 terárka i s pavoukama - prostě úplně ve dali, no dali....prodali za stovku jj vechno za stovku
Není tady
no to mas jedno...to si poridim )no uvidime..ztaim terarko co ma Freddy se me libi i bez rostlinek.....udelanej kopec z raseliny a tak..no nevypada to spatne..casem vyfotim..az si vzpomenu a manzelovi reknu at mi vypne blesk hehe ale dikec
Není tady
Ahojky, taky přispívám... tohle je nae krásná hnědulka Peggy:-)
Není tady
ta je roztomiloucka
Není tady
díky:-) jetě by taky byly dobrý fotečky, kde se nai miláčci nachází v ílených pozicích:-) přikládám:-)
Není tady
hehe ta je srandovni..trosicku mi pripomina jezevcici Karinku ktera patrila moji tete a my se o ni museli nejakou dobu starat ...jenze ta byla cela cerna a baculata ...
no budiz ji lehka zem..letos v dubnu zemrela...krasnych 13 let nebo tak nejak
uz byla hodne stara a nemocna...jak jidlo milovala nadevse tak uz ani nepapala..no to sem nepatri..
tvoje jezevcice je uzasna
Není tady
alyxa napsal(a):
díky:-) jetě by taky byly dobrý fotečky, kde se nai miláčci nachází v ílených pozicích:-) přikládám:-)
http://www.volny.cz/p.e.t.r/04.jpg
http://www.volny.cz/p.e.t.r/08.jpg
http://www.volny.cz/p.e.t.r/20.jpg
http://www.volny.cz/p.e.t.r/56.jpg
http://www.volny.cz/p.e.t.r/65.jpg
V ílených polohách ? Ty vyfocené nemám, ale růst naeho těňátka dokazuje, e gaučovníkem byl ji od narození a zůstalo mu to dodnes:
KDY JSME SE PRO DICKA ROZHODOVALI, BYLO Z ČEHO VYBÍRAT:
PRVNÍ DNY V NOVÉM DOMOVĚ:
V DOBĚ NASTUPUJÍCÍ PUBERTY SE SNAIL CPÁT PUDLINCE DO PELÍKU - PONĚKUD Z NĚJ ALE PŘETEJKAL :
¨
.. A GAUČ MILUJE DODNES:
Upravil(a) Ela.. (28. 8. 2006 21:23)
Není tady
heheh nejlepsi je ta prvni fotecka na gauci..no to je pohodicka..takhle se relaxuje
Není tady
Ferda napsal(a):
heheh nejlepsi je ta prvni fotecka na gauci..no to je pohodicka..takhle se relaxuje
Jojo, taky mu tie závidím. Někdy (hodně často) bych chtěla být v jeho kůi ..
Není tady
hhehe tak tady je muj pes gaucovy..Polllynka:D
Není tady
joooooooo ani mi nemluv...
to jsme ji zrovna pristihly na gauci..jeji misto je v postylce vis;) hehe to je silenej pes...ale ten NEJ:)))
ona i kdyz lezi v posteli, tak ona to umi tak dobre ze za par minut se stehujes a ona se na tebe diva stylem "co vyvadis?" hehe
Není tady
Ferda napsal(a):
joooooooo ani mi nemluv...
to jsme ji zrovna pristihly na gauci..jeji misto je v postylce vis;) hehe to je silenej pes...ale ten NEJ:)))
ona i kdyz lezi v posteli, tak ona to umi tak dobre ze za par minut se stehujes a ona se na tebe diva stylem "co vyvadis?" hehe
To znám, takové ty nechápající nevinné psí oči dokáou divy, viď ? Ten ná halama můe jen na gauč, ale do postele jen na osobní pozvání, fakt bysme se tam u nevely. Běně to funguje tak, e za hlavou mi leí nae čiči Ginny, mezi nohama se uvelebí kočičák tístko, po jedné straně se k boku přimáčkne čiči Evelyn, uprostřed postele a namáčknutá k mému druhému boku se rozvaluje moje dítko (s oblibou se v noci vzbouzí a přelejzá k nám), vedle ní mana, tomu za hlavou na poltáři chrouní toy pudlinka Sherynka .. fakt pro Dikouka u tam místo nezbejvá ..
Není tady
hehehehe...no mate to v postylce narvano
ta nase to mela take dovoleno jen na pozvani..ale ona si opre hlavinku o postel...nesmele kouka..pak jedna packa..nejakou dobu si pocka..druha packa...no a hned je tam..jak sou ty zviratka chytra co?
jo a tem jejich ocim..nejde odolat!
Není tady
Ferda napsal(a):
hehehehe...no mate to v postylce narvano
ta nase to mela take dovoleno jen na pozvani..ale ona si opre hlavinku o postel...nesmele kouka..pak jedna packa..nejakou dobu si pocka..druha packa...no a hned je tam..jak sou ty zviratka chytra co?
jo a tem jejich ocim..nejde odolat!
Tak ten ná to taky takhle nenápadně zkouel, ale byl vykázán z lonice a dnes to funguje tak, e dveře do lonice jsou dokořán, on leí hned u nich, doslova hlídá kadý ná dech a jakmile se začneme hodně vrtět (neklamná to známka, e u jsme vzhůru, stoupne si, frekvence ocasu připomíná dobře fungující větrák a oči zoufale upnuté na postel. Pak u jen stačí říct - tak pojď .. a ranní mazlící rituál můe začít.
Není tady
hehe pejsanci jsou uzasniiiiiiiii o tom zadna
Není tady
Zdravím vechny ,kdo mají rádi pejsky ! To je ná SAO Aron a maltézáček Vilík
Upravil(a) Bronislava (3. 9. 2006 13:04)
Není tady