6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky
Spousta z nás má doma nějakého toho svého zvířecího miláčka (andulku, křečka, elvu, pejska, kočičku, koně, pavoučiska a kdo ví co jetě...), tak proč je neukázat... vkládejte sem jejich fotky (pokud to neumíte, písněte třeba soukromou a já vám dám vědět jak na to!)
udělejme si tu takovou malou zvířecí nástěnku, co vy na to?
jsem na vae zlatíčka moooooc zvědavá
tak up up, vkládejte...
Není tady
Ahojík, dovolte, abych se představil, jmenuji se Max, jsem bernský salanický pes a je mi 15 měsíců, jsem straně fotogennní a svou člověčí rodinu fakt miluju.....
to jsem já, v celé svojí kráse a teď jetě něco ze těněčích let
a něco o mě je i na www.varekova.mujpes.cz
Upravil(a) Iveta (25. 8. 2006 8:58)
Není tady
dúfam e to pôjde.toto je môj anjelik. Bono
[url]http://moje.dama.cz/img/uf198384sm.jpg[url][url]http://moje.dama.cz/img/uf198388sm.jpg[url]
Upravil(a) ADRIANA 1 (25. 8. 2006 13:37)
Není tady
nejde to
Upravil(a) ADRIANA 1 (25. 8. 2006 12:10)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
nejde to
Taky neumím vloit fotky svých miláčků. Nemáme je na netu, jen ve vl. PC, take to sem nejde (a netuím, kam je skopčit, aby to lo).
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
nejde to
a já vím asi proč...
zkusím to já ju? a pak to tu smáznu a ty si to opraví hej?
Není tady
tak Adri jde to....měla jsi tam patně ty závorky IMG... pokud u to vidí tak si je oprav
Upravil(a) ESKYMKA (25. 8. 2006 12:23)
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
http://moje.dama.cz/img/uf198384sm.jpg
http://moje.dama.cz/img/uf198388sm.jpg
tak Adri jde to....měla jsi tam patně ty závorky IMG... pokud u to vidí tak si je oprav
neviem co je zle
Není tady
Pro vysvětlení: nae zlaté retrívří těňátko Dick, toy pudlinka Shery, mainská mývalý slečna Evelyn, posvátná kočka birma Ginny a nakonec nalezenec z ulice tístko.
Upravil(a) Ela.. (26. 8. 2006 21:22)
Není tady
jeeeeeeeeeeej, tí su krásni!!! hlavne ten retríver. a mne to furt nejde. teda mne nie, ale eskymka to nejako urobila, take tá čierna malá macuža to je môj bradáčik miláčik
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
jeeeeeeeeeeej, tí su krásni!!! hlavne ten retríver. a mne to furt nejde. teda mne nie, ale eskymka to nejako urobila, take tá čierna malá macuža to je môj bradáčik miláčik
Já u na to přila, kdy zmáčkne to IMG, objeví se ti dvě vedle sebe (závorka, img, závorka, dalí závorka, img, závorka). No a ty ten internetový odkaz musí vloit přesně mezi to, tzn. jak je závorka, img, závorka, tam dá odkaz a za tím ti tedy zůstane dalí závorka, img, závorka. A u to je.
Není tady
tak som to urobila, ale asi som tam mala niečo navye> ale eskymka mi to opravila, a ukázala toho môjho trhača na svetlo sveta
Není tady
tak to je moje Pollynka
a toto muj Jack rozparovac,zatim lepsi foto nemam ale dodam ..a take dodam forku Freddyho(dalsi sklipkan )
Není tady
Ferda napsal(a):
http://moje.dama.cz/img/uf198549.jpg
http://moje.dama.cz/img/uf196154.jpg
tak to je moje Pollynka
http://moje.dama.cz/img/uf196159.jpg
a toto muj Jack rozparovac,zatim lepsi foto nemam ale dodam ..a take dodam forku Freddyho(dalsi sklipkan )
Ten pejsek je krásnej, ten ble ble pavouk u néééééé. Kdy občas zavítám do zverimexu, jen tie doufám, e ty akvárka, kde mají tyhle potvůrky schované, mají neprůstřelné sklo a bezpečnostní uzávěr. Při představě mazlení s takovou chlupatou mrkou mi naskakuje husí kůe - kontakt moný asi tak na 10 metrů, blí ne.
Není tady
hehe jak ble ble pavouk? heheheee..no jo no kazdej ma rad neco jineho..
miluju pavouky ae to neznamena ze si je sebou taham do postele a pusinkuju hehe...vecne tahani a pod je stresuje,chytam je jen v pripade ze neco potrebuju,zmenit raselinu,odchytit cvrcka apod...jinak je nechavam v klidu samotne zit,tak jak to maji radi
a co se tyce zverimexu...vubec se neboj..vzdy si rekni ze ty maly potvurky se te boji o mnoho vic nez ty jich..coz je pravda...kousli by leda v pripade ze by si je ohrozovala..tak se nemusis vubec bat..99,9% sklipkanich kousnuti je zpusobeno provokaci pavouka chovateli..tak asi tak ,neboj hazet to na tebe nikdo nehodla hehe
Není tady
tak nevím, ale zkusím to
Upravil(a) anela (26. 8. 2006 20:57)
Není tady
anela napsal(a):
http://im.spoluzaci.cz/classmate/286//2862398.jpg
tak nevím, ale zkusím to
Jů, co je to za plemeno ? Koukám, e má modré oči jako nae Ginnynka (birma).
Není tady
Elo, já nevím. Tuhle feandu jsme před 10 lety nali! Je to moje zlatíčko, ale u je stará a někde jsem tu psala, jaké jsem s ní měla zdravotní problémy. Tento týden se to zas opakovalo, ale snad jsme jeli na veterinu včas a nebude to tak hrozné.
Upravil(a) anela (26. 8. 2006 21:24)
Není tady
anela napsal(a):
Elo, já nevím. Tuhle feandu jsme před 10 lety nali! Je to moje zlatíčko, ale u je stará a někde jsem tu psala, jaké jsem s ní měla zdravotní problémy. Tento týden se to zas opakovalo, ale snad včas.
Je nádherná. Pomalu bych se přikláněla k tomu, e si nějaký kočičí kluk birmák nebo ragdoll odskočil Fakt hezounká !
Není tady
no taky bych řekla, e se podobá spí ragdollce. Je taková křehounká. A představ si, e mi tento týden veterinář řekl, e jí je tak 16-18 let! Ale je docela jako tvoje Ginny
Není tady
Ferda napsal(a):
hehe jak ble ble pavouk? heheheee..no jo no kazdej ma rad neco jineho..
miluju pavouky ae to neznamena ze si je sebou taham do postele a pusinkuju hehe...vecne tahani a pod je stresuje,chytam je jen v pripade ze neco potrebuju,zmenit raselinu,odchytit cvrcka apod...jinak je nechavam v klidu samotne zit,tak jak to maji radi
a co se tyce zverimexu...vubec se neboj..vzdy si rekni ze ty maly potvurky se te boji o mnoho vic nez ty jich..coz je pravda...kousli by leda v pripade ze by si je ohrozovala..tak se nemusis vubec bat..99,9% sklipkanich kousnuti je zpusobeno provokaci pavouka chovateli..tak asi tak ,neboj hazet to na tebe nikdo nehodla hehe
Já vím, e strach z pavouků a obdobných "potvor" je nesmyslný, e nebýt pavouků, udusily bychom se tady mouchami (někde jsem četla, e vichni pavouci na světě za rok spořádají tolik much, kolik váí vekeré lidstvo !!), dokonce si umím i vědecky zdůvodnit, proč se jich tak bojím (cituji z jedné knihy): ... Lidský mozek se vyvinul v přírodních podmínkách, nikoliv mezi stroji, take hlavní příčiny fobií v naem civilizovaném světě jsou skoro vdycky nebezpečí, která nám hrozila, jetě ne jsme začali ít ve městech - máme strach z vysokých skal, bouřky, přívalů vody, z toho, co se skrývá pod vodní hladinou, z hadů, pavouků, někdo psů .. místo toho, abychom se báli elektrických kabelů, revolverů, vyskakovacích noů, aut, výbunin, elektrických zásuvek, kdy jsou to věci mnohem nebezpečnějí. Ale nae duevní evoluce probíhala dva miliony let v tom nejtěsnějím sepětí s přírodou, take moná máme pravidla pro přeití z téhle doby v genech (lidé, kteří byly bázlivějí ne jiní tvorové, se méně často ocitali v nebezpečí a vychovali větí potomstvo)..
Take jak říkám, vědecky si to zdůvodnit umím, ale strach je silnějí ne rozum. Jakmile se na mě to "milé" stvořeníčko podívá, beru nohy na ramena.
Není tady
anela napsal(a):
no taky bych řekla, e se podobá spí ragdollce. Je taková křehounká. A představ si, e mi tento týden veterinář řekl, e jí je tak 16-18 let! Ale je docela jako tvoje Ginny
Jéééé, to je poehnaný věk !!!!!!!!!! Ké by se takového nádherného věku doily i moje kočičandy.
Pouívá drápky ? Kdy jí vezme do náruče, uvolní se jako "hadrová panenka" (to je výsada ragdollů) ? Ginnynka je birmička, konstrukčně drobounká kočička, ale je to moje sluníčko. Večer si mě u hlídá, kdy jdu spát a pak hezky hupky upky na poltář za hlavou, tam má svoje místečko a spinkáme spolu a do rána. Nad ránem mě jen upozorní, e trochu víc tepla by nekodilo, to začne krábat na deku a nedá pokoj, dokud jí neudělám z nohou tunel a ona se pod dekou příjemně uvelebí. Za odměnu mi na nohou udělá píling (mirgl papír jazýček má fakt dost výkonnej) a takhle se "dopařuje" a do svítání. Kdy se koupu, dělá asistenta na vaně, nebo si sedne na pračku a sleduje dění ve vodě a na záchodě se také nesmím zavřít, to pak začne krábat na dveře a nenechce si nechat vysvětlit, e tak krásná kočička přeci nebude smrdět s paničkou na OO. A miluje zeleninu a ovoce (nejvíc asi rajčata a meloun).
Není tady
Elo, je to "hadrová panenka". Je lehounka a úplně gumová. Taky spí se mnou v posteli, ale na peřině a hlavu si opře o moje rameno. Takhle by klidně bez pohnutí vydrela celou noc. Zavře oči, přede a tváří se, e nechce být vyroovaná. I teď, kdy stůně, se chová naprosto stejně. Jen si nemohla nikam dojít, tak si na mě jen zavolala, abych ji přenesla, kam potřebuje. Teď zas týden nejedla ani nepila, musela jsem jí vechno dávat stříkačkou, do toho jsem jí píchala injekce. Dostala jednu kapačku. Včera začala sama pít, jídlo jí jetě dávám, protoe není schopná sníst mnoství, které by měla. Dá si jen na co má chu. (Vechno jsem psala v květnu v tématu "moje kočička stůně".) V květnu to bylo horí, to jsem se o ni bála. Teď u byla dobrá, ale zase se to před týdnem vrátilo. Na veterině mi řekli, e je prostě stará a občas bude potřebovat "povzbuzovačku". Brali ji teď krev, výsledky jsou vcelku dobrý, má trochu zvýené vechny hodnoty, ale to odpovídá věku. Celých 10 let jí nic nebylo, vůbec jsem s ní nikam nechodila, byla v pohodě. Tak teď si to vybírá. Je to horí, ne s dítětem, vechno jí mixuju a kadé dvě hodiny jí krmím. Ale je to moje statečná holka. No, u to stálo taky spoustu peněz, ale co, hlavně, e jí nic nebolí a jetě si něco uije. No, to jsem se zas rozepsala, to je vdycky tak.
Není tady
Eskymko, omlouvám se ti, e ti tvoje téma, kde jsi chtěla fotky, zaplňuju povídáním. Ale zná to ........
Není tady
anela napsal(a):
Eskymko, omlouvám se ti, e ti tvoje téma, kde jsi chtěla fotky, zaplňuju povídáním. Ale zná to ........
ahoj anelo, nemusí se za nic omlouvat, mě to nevadí, stejně sem nikdo moc fotky nedává, tak co
mějte se...
Není tady