29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte. Chcela by som sa vas opytat ci mate niektora skusenost s tymto piercingom. Lebo jedny hovoria ze tento pircing je velmi skodlivy, pretoze sa hoji tak dlho a pod.... A ci sa vam hodi len na uplne ploche bruska Dakujem velmi za vsetky prispevky
Není tady
Ahojda! Piercing v pupíku mám už dva roky a musím říct, že jsem maximálně spokojená!! Hodně lidí mě od toho zrazovalo, právě z těch důvodů že se to dlouho hojí a je s tím spousta problémů,ale já se nedala Pravdou je, že se mi to hojilo půl roku, ale jestli o to máš opravdu zájem, tak ti to za to stojí!! Kdybych se měla rozhodovat znova, tak bez váháním běžím do studia zase
Přeji ti hodně spokojenosti a plno obdivných pohledů na ozdobené bříško
PS: A problémy vůbec žádný nebyly a nejsou, tak se neboj
Upravil(a) kaca.hk (24. 8. 2006 19:50)
Není tady
ahojky já mám taky piercing v pupíku už 5 let a v pohodě, to hojení je opravdu zdlouhavé a únavné, ale vydržet se to dá,mě osobně se to hojilo taky tak kolem toho půl roku...
na plochých bříškách je to rozhodně nejhezčí - teda aspon pro mě, ale já takový nemám a stejně je to moc pěkný - si věřím co?
problémy tedy byly akorát s tím hojením,jinak ne...
ale znám zas spoustu kamarádek, kterým se to nezahojilo, dokonce jedné - ale ta si to píchala sama jí se to nechtělo vůbec zahojit a pak ji to nakonec spadlo samo.....jak to říct.... ta kůže ji tam prostě praskla a ted tam má hnusnou jizvu....
jinak nech si to píchnout v nějakým pořádným salonu,nikdy ne sama! a dej si tam náušnici z chirurgické oceli,aspon na začátek, jsou sice dražší,ale neměla bys na to mít žádnou špatnou - třeba alerg. reakci, kdežto na stříbro ano a mohlo by se ti to hůř hojit s Ag. - tot moje rada- záleží ale na tobě.... měj se a at ti to dobře dopadne
Není tady
ahoj,já mám taky piercing v pipíku,asi 2roky a jsem maximálně spokojená. Mě se to hojilo celkem rychle,asi do 14 dnů,ale pak po půl roce jsem měla asi měsíc problémy,nějak mi to začalo hnisat. Během měsíce to bylo ale v pohodě. Kdybych se měla rozhodnout,šla bych do toho znova.
Není tady
mě teda piercing pupiku taky láká, ale slyšela jsem, že to prý může způsobovat neplodnost a tak..jako že se tam můžou napíchnout nějaká nervová zakončení..je víc typů pupíků, já mám právě takový, který je"zamotaný"ven, a v tomhle případě je to prý nebezpečné..docela mě to štve, protože se mi to strašně líbí...
Není tady
Přijde mi divný, že by ozdoba v pupíku mohla způsobit neplodnost...
V každém případě, já piercing mám asi 4 roky, po propíchnutí se to hojilo asi 2 týdny a od té doby naprosto v pohodě. Ani to probodnutí kůže moc nebolí, trvá to jen okamžik, nemusíš mít strach.
Není tady
tak ja sa pridám. mám ho pol roka a mám z neho radosť vždy keď ho vidím. a tiež nemám nejaké extra ploché brucho, chcela som ho,tak ho mám. mne sa to v podstate ešte hojí, sem tam sa mi to trošku zapáli, ale už len sem ta. teraz ho mám zapálený, lebo sa oň zachytil môj pes, ale inak mi nosí len radosť radosť a radosť
Není tady