Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 8. 2006 16:20

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

jaký parfém na zimu???

holky, jaký  parfémek používáte na sezónu podzim-zima??????
s Babuchou wink sháníme inspiraci, tak nás nenapínejte a pochlubte se... big_smile

Upravil(a) ESKYMKA (24. 8. 2006 16:32)

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#2 24. 8. 2006 17:10

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Re: jaký parfém na zimu???

ESKYMKA napsal(a):

holky, jaký parfémek používáte na sezónu podzim-zima??????
s Babuchou wink sháníme inspiraci, tak nás nenapínejte a pochlubte se... big_smile

Nějak s náma nikdo nekomunikuje, co? roll

Není tady

#3 24. 8. 2006 17:20

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

Babucha napsal(a):

ESKYMKA napsal(a):

holky, jaký parfémek používáte na sezónu podzim-zima??????

Nějak s náma nikdo nekomunikuje, co? roll

asi nikdo nic nepoužívá wink mě na zimu vyhovuje růžová Bruno Banani tummenupp nevím proč, ale strašně mi připomíná Vánoce a celkově vánoční atmosféru gloria a toto období já miluju godlike

Není tady

#4 24. 8. 2006 17:42

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

co se o tom dá napsat, je to strašně individuální a nedávno byla dost obsáhlá diskuze o parfémech tak asi každý napsal co používá akorát to nespecifikoval na léto a na zimu, stejně to záleží od nálady kterou dostaneš v obchodě při zkoušení vzorků

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 24. 8. 2006 18:49

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Bruno Banani mi taky voní. Akorát mám pocit, že ten, co jsem ho testovala, nebyl růžový. Asi je jich více, že? Zkusím na něj v obchodě mrknout. Kolik tak cca stojí? Dá se taky kupit neoriginál od FM? Mi na zimu docela voní Coco Chanel nebo Chanson d´Emotions. Jinak v létě teď používám Green tea od Healing garden. No, ale abych pravdu řekla, moc se nevyznám v rozlišení toho, co se hodí na léto a co na zimu, proto jsem chtěla poradit.

Není tady

#6 25. 8. 2006 8:09

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

BB - je jich více, ještě je myslím modrej nebo co je to za barvu rodna ted si nevzpominam- mě ale voní víc ten růžový...
stojí to - od těch nejlevnějších vodiček - asi nějak od 300 Kč nahoru...- a jestli se prodávají i obyč. spreje to netuším...
FM to nedělá...neviděla jsem...
taky se nějak nevyznám co na léto a co na zimu- tak nějak na sebe stříkám celoročně cokoli- co je po ruce wink , a jak říkala Bety - podle nálady atd.

jen mě zajímalo jestli to někdo rozlišuje, jako že na léto má to a to a na zimu zase tamto....ale jak to tak vypadá tak to nerozlišuje asi nikdo lol

Není tady

#7 25. 8. 2006 8:25

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

No já to dost rozlišuju, nemohla bych se k roláku nastříkat něčím co použiju když si vezmu halenku s krajkou...
Nemohla bych se nastříkat něčím co používám když mám kostýmek a použít to stejně když si vezmu rifle a botasky.
Když je zima používám trochu silnější vůně, v létě naopak "barevné" vůně. Neumím to popsat, ale některé parfémy mají nejen chcakteristickou vůni, ale i barvu, čím tmavší barvu cítím, tím spíš ji použiju v zimě nebo na večer do divadla a tak. Světlé barvy používám v létě, třeba na poédzim převládají parfémy z kterých cítím podzim = zlatá, oranžová, hnědá. Moje typicky podzimní vůně je Indian summer od Priscily Presley, ale do loňska, letos musím najít náhradu. K této vůni nosím nejraději úplety v podzimních barvách.
Možná jsem cvok, ale v parfémech cítím barvy a dle toho se řídím.

Není tady

#8 25. 8. 2006 8:29

Bea
♥♥♥♥---

cilka napsal(a):

No já to dost rozlišuju, nemohla bych se k roláku nastříkat něčím co použiju když si vezmu halenku s krajkou...
Nemohla bych se nastříkat něčím co používám když mám kostýmek a použít to stejně když si vezmu rifle a botasky.
Když je zima používám trochu silnější vůně, v létě naopak "barevné" vůně. Neumím to popsat, ale některé parfémy mají nejen chcakteristickou vůni, ale i barvu, čím tmavší barvu cítím, tím spíš ji použiju v zimě nebo na večer do divadla a tak. Světlé barvy používám v létě, třeba na poédzim převládají parfémy z kterých cítím podzim = zlatá, oranžová, hnědá. Moje typicky podzimní vůně je Indian summer od Priscily Presley, ale do loňska, letos musím najít náhradu. K této vůni nosím nejraději úplety v podzimních barvách.

Čekám kdy tady někdo zase začne propagovat jedinečný FM.....

Není tady

#9 25. 8. 2006 10:55

Ajax
♥♥♥♥♥--

Bea proč tak jedovatě? Já sice vůně nerozlišuju, ale kamarádky ano, takže na léto spíš květinové a lehké vůně s nádechem citronových plodů a tak.... a na zimu a podzim spíš nějaké těžké vůně....

Není tady

#10 25. 8. 2006 11:04

BB
♥♥♥♥♥♥-

grater  grater  grater  co je to FM ...   ???  nemám ráda, když něco nevím ....  grater  grater   
JInak, já můžu Hugo Bosse, E.Arden C.Kleina .....   podle nálady

BB

Není tady

#11 25. 8. 2006 11:14

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

BB napsal(a):

grater  grater  grater  co je to FM ...   ???  nemám ráda, když něco nevím ....  grater  grater   
JInak, já můžu Hugo Bosse, E.Arden C.Kleina .....   podle nálady

podívej sem
http://www.fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=3994

Není tady

#12 25. 8. 2006 11:24

x256987
Host

Já dostávám parfém tradičně pod stromeček, dám příteli seznam tří čtyř vůní a on jednu vybere, takže je tam i moment překvapení. Nevoním se denně, takže mi ta lahvička vydrží až do příštích Vánoc. V létě si většinou pořídím nějakou lehkou toaletku nebo parfémovanou vodu.

Horkými favority na letošní Vánoce jsou pro mě Burberry Brit, Salvador Dalí Laguna nebo něco od Clinique.

#13 25. 8. 2006 11:26

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

Bea napsal(a):

cilka napsal(a):

Čekám kdy tady někdo zase začne propagovat jedinečný FM.....

Beo:co tě žere????

Upravil(a) ESKYMKA (25. 8. 2006 11:27)

Není tady

#14 25. 8. 2006 11:36

BB
♥♥♥♥♥♥-

Cilko dík, nic mi to neříká  ... jsem stará struktůra a co si v krámě neočichám ....  a pak mi přijde nefér, když se mi prodavačka 1/2 hodiny věnuje , abych  si to objednala na internetu. Každý  musíme z něčeho žít .....    Jsi zlatíčko, ale v Dobrém konci mě děsně napínáš .... ale má to něco do sebe   ... pa pa

BB

Není tady

#15 25. 8. 2006 13:03

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem

Jaká vám voní pánská vůně? Nejlépe pro kluka 25let.

Není tady

#16 25. 8. 2006 13:11

x256987
Host

dzifdayly napsal(a):

Hugo Boss No.6

#17 25. 8. 2006 13:30

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem

Judita napsal(a):

dzifdayly napsal(a):

Hugo Boss No.6

Díky -vidím že momentálně vede všude na netu.

Není tady

#18 25. 8. 2006 13:35

french_vanilla
♥♥-----

příteli (25) jsem koupila Hugo Boss Energise....a trefa!moc se mu líbí a přímo mu sedne - dala jsem si s výběrem záležet. Ale musíš vybírat dle typu člověka, já nejdřív očuchala tak 20 vzorečků (postupně, během 2 týdnů) a pak si vybrala. Myslím, že když přivoníš  a zavřeš oči, měl by ti k té vůni pasovat.
Ale nakupuju pak už na netu :-) je to levnější :-)

jinak já na léto zbožňuju Yves Saint Laurent - In love again, a na zimu so asi koupím Hugo boss Woman. Nejsou to těžké vůně, spíš jedna teplejší a druhá chladnější

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí