|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, máte některá zkušenost s permanentním narovnáváním vlasů? Byla jsem na dnešek objednaná,ale nakonec jsem to zrušila a teď ještě zvažuju zda na to jít. Jedinou zkušenost s tím má kamarádka mojí kamarádky a to ještě špatnou. Vlasy si pravidelně žehlím, což je ničí a tak bych chtěla něco trvalejšího a jednorázového. Mám mírně vlnité vlasy se sklony ke krepatění. Po vyžehlení vypadají skvěle. Díky!!!

Není tady
Kixi napsal(a):
Holky, máte některá zkušenost s permanentním narovnáváním vlasů? Byla jsem na dnešek objednaná,ale nakonec jsem to zrušila a teď ještě zvažuju zda na to jít. Jedinou zkušenost s tím má kamarádka mojí kamarádky a to ještě špatnou. Vlasy si pravidelně žehlím, což je ničí a tak bych chtěla něco trvalejšího a jednorázového. Mám mírně vlnité vlasy se sklony ke krepatění. Po vyžehlení vypadají skvěle. Díky!!!
ahoj, moje kamoska na tom taky byla a je moc spokojena! stalo to asi 10 tisic.
Není tady
10000??? Me to melo stat asi 2000....tak nevim jestli je vice moznosti??

Není tady
Kixi napsal(a):
10000??? Me to melo stat asi 2000....tak nevim jestli je vice moznosti??
moc o tom nevim, sla na to v Praze a ma to vydrzet asi 12 mesicu... asi zalezi, kde ti to delaji, uvidim ji asi za mesic, tak se ji muzu poptat.
Není tady
No jo, ja jsem to mela mit tady v Brne, tak to by me zajimalo, jestli je teda vic moznosti....

Není tady
Kixi prosím já mám také žehličku novou a mírně zvlněné vlasy po ramena dost husté. Takže je mám prostříhané. Ale bohužel s tím žehlením je to horší. Mám je i po tom takové krepaté, divnépřitom žehliščku mám keramickou dobrou a používám prostředek od Scjwarzkopfu na žehlení vlasů Ale stejně mi to drží tak chvilku a za chvíli se mi to začne jakoby krepatit mám je suché a abych to žehlila každý den. poradíte mi?
Není tady
To>Petuna....No ja kdyz si je vyzehlim tak je mam rovne uz porad az kdyz si je umyju tak musim nanovo. Zehlicku mam Remington za 1300Kc a kombinuje keramiku a teflon. Jsem s ni maximalne spokojena ale vim ze vlasy nici...i kdyz po vyzehleni je mam krasne. Doporucuju zehlit pramen po prameni, procesavat pred tim kartacem a hlavne pomalu, at se vlasy nespali. Potom zafixovat lakem. Co se tyce pripravku tak rozhodne nejaky kvalitni ze salonu, ja si budu kupovat u kadernice od Welly asi za 250Kc.

Není tady
Tak v patek na to jdu, pak napisu jak to vypada!!!!

Není tady
Tak uz to mam za sebou. Trvalo to cele tri hodiny,ale vysledek je uzasny. Na zaver uz me to kadernice nemusela zehlit, bylo to a je rovne. Jeste napisu jak to bude az si vlasy necham volne uschnout, ale nemela by tam byt zadan zmena. Jsou rovne a je to bomba!!!!

Není tady
Kixi napsal(a):
Tak uz to mam za sebou. Trvalo to cele tri hodiny,ale vysledek je uzasny. Na zaver uz me to kadernice nemusela zehlit, bylo to a je rovne. Jeste napisu jak to bude az si vlasy necham volne uschnout, ale nemela by tam byt zadan zmena. Jsou rovne a je to bomba!!!!
Dívenky a není lepší mít své vlnité vlásky?
Není tady
Jasně že jo, já mám hřebíky
a chci vlnitý. 
Není tady
Pepa K napsal(a):
Kixi napsal(a):
Dívenky a není lepší mít své vlnité vlásky?
Nevis jake mam vlasy, vlnite nevlnite, krepate nekrepate, potrebovala jsem ucelit a uhladit...pro me to byla jasna volba.

Není tady