29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:22)
Není tady
Mozny je vsechno, ja zas kdyz brala HA tak jsem z toho nemela nic. Uz pres pul roku neberu a super. Co se tyce HA na kazdeho to pusobi uplne jinak!!
Není tady
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:22)
Není tady
JAk rikam, ja uz v tomhle neverim nicemu, organismus se jaksi vyviji a co bylo dobre pred rokem muz byt ted na prd, fakt s tim mam velkou zkusenost, prestala jsem brat, zhubla jsem a prestala mit "plakaci obdobi"......take se me ale vratily bolesti pri menses....Ale prasky uz bych nikdy nebrala....Kazdej to ma hold jinak.
Není tady
ja tiez uz nebudem urcite brat nikdy HA. ja som jednak uplne stratila chut na sex a vzrusivost sa limitne blizila k nule nebolo mozne ma nijak vzrusit teraz som vysadila pred dvoma mesiacmi a opat sa to vracia do normalu a opat ma dokaze vzrusit hoci len pohlad mojho draheho. Fakt HA je v niektorych oblastich viac naskodu nez na osoh. no zalezi ako u koho niekomu nerobi ziadne problemy mne robila velke.
Není tady
Já se jen bojím toho, aby to nenechalo trvalé následky - myslím týkající se té chuti a vrušivosti....ještě měsíc a taky vysazuji.
Není tady
Taky se chystám vysadit a chtěla bych abych měla chu't na sex tak jako dřív, ale pořád se nemůžu rozhodnout jestli opravdu vysadit nebo ne, v 18 jsem začala brát pilulky jako ovečka a nestarala se o nic a teď po třech letech užívání mám problémy a některý přičítám HA, ale je to složitý, bojím se vysazení, protože to pro mě bylo fajn z hlediska jistoty nemít mimi, když ho teď neplánujeme, tak se budeme muset chránit jinak a to jsem tady už řešila na tématu ohledně pharmatexu...Jinak si už taky myslím, že HA nebude úplně tak fajn, přeci jenom je to zásah a mám pocit, že tělo pracuje jak na baterky: spapkám tabletky, vysadím v sobotu skoro na hodinu přesně to dostanu a furt do kolečka, v normálu si nemyslím, že by měl někdo takhle přesnou ms.
Není tady
enndi napsal(a):
Taky se chystám vysadit a chtěla bych abych měla chu't na sex tak jako dřív, ale pořád se nemůžu rozhodnout jestli opravdu vysadit nebo ne, v 18 jsem začala brát pilulky jako ovečka a nestarala se o nic a teď po třech letech užívání mám problémy a některý přičítám HA, ale je to složitý, bojím se vysazení, protože to pro mě bylo fajn z hlediska jistoty nemít mimi, když ho teď neplánujeme, tak se budeme muset chránit jinak a to jsem tady už řešila na tématu ohledně pharmatexu...Jinak si už taky myslím, že HA nebude úplně tak fajn, přeci jenom je to zásah a mám pocit, že tělo pracuje jak na baterky: spapkám tabletky, vysadím v sobotu skoro na hodinu přesně to dostanu a furt do kolečka, v normálu si nemyslím, že by měl někdo takhle přesnou ms.
Tak to já jí nemám ani při HA - někdy to dostanu v pondělí, někdy ve středu, dělá si to co chce i při HA, o to víc se bojím, jaká to bude divočina po vysazení. Ale beru HA už 10 let a už nechci. Nikdy jsem nemusela mít strach z a teď to bude taková trochu sázka do loterie, ale uvidíme.
Není tady
Ja se velmi dlouho rozhodovala, zda prestat brat...bylo to jako takova droga, jistota ale sla jsem do toho...Prestala jsem brat....uz je to dost dlouho...a zmeny na sebe nenechaly dlouho cekat. Chut se me vracela postupne, ted uz je v naprostem normalu az nadprumeru, zhubla jsem, odvodnila se a jsem v pohode - nemam zadne vykyvy nalad a pritel je velmi spokojeny. Zvykl si ze na zaver vzdy pouzijem kondom a libi se mu to. Jestlize mate pochybnosti ohledne HA a nevite jestli vas HA o neco neochuzuje tak vysadte. DOPORUCUJU.
Není tady
Kéž bych dopadla jako Kixi za pár dní vysazuju a moc se bojím,aby se mi nevrátila bolestivá menstruace.Trpěla sem dřív jako pes.A ještě k tomu trochu zhubnout to by byla bomba.No uvídím za pár dnů......................
Není tady
Bublina napsal(a):
Kéž bych dopadla jako Kixi za pár dní vysazuju a moc se bojím,aby se mi nevrátila bolestivá menstruace.Trpěla sem dřív jako pes.A ještě k tomu trochu zhubnout to by byla bomba.No uvídím za pár dnů......................
No to je pravda, to jsem nenapsala, bolestivou menstruaci mam.....ale uz se to zmirnuje, takze si myslim, ze i to se upravi do normalu. Preji ti, aby sis vsechny vyhody nebrani HA uzila a nemela zadne dalsi problemy.!!!
Není tady
Taky bych vysadila mám krvácení i mimo a už 3 roky to nejde ničím vyřešit.Pořád mi dávají silnější a už fakt nevím kam až dojdu.Mám období,že mám i dvoje naráz.Nemluvě o tom,že jsem teď bez práce a leze to peněz.(někdy i 1200za 3měs a stejně k ničemu)
Jenže než jsem to začala brát tak jsem měla silné nepředvídatelné krvácení(po 12 i 50dnech)a nevím jak to bude kdybych vysadila.Třeba už jsem zestárla (37) a bude to slabší nebo se to vrátí.čert ví tak mám aspoň jistotu,že vím kdy to mám dostat,ale s minivložkou jsme nejlepší kamarádky skoro celý měsíc.
Není tady
d2dagmar napsal(a):
Taky bych vysadila mám krvácení i mimo a už 3 roky to nejde ničím vyřešit.Pořád mi dávají silnější a už fakt nevím kam až dojdu.Mám období,že mám i dvoje naráz.Nemluvě o tom,že jsem teď bez práce a leze to peněz.(někdy i 1200za 3měs a stejně k ničemu)
Jenže než jsem to začala brát tak jsem měla silné nepředvídatelné krvácení(po 12 i 50dnech)a nevím jak to bude kdybych vysadila.Třeba už jsem zestárla (37) a bude to slabší nebo se to vrátí.čert ví tak mám aspoň jistotu,že vím kdy to mám dostat,ale s minivložkou jsme nejlepší kamarádky skoro celý měsíc.
To mas docela tezke, takove trapeni.....zkusila bych vysadit, ono je taky mozne ze ti to nevyhovuje, nevim jake jsi to mela predtim ale horsi uz to byt nemuze, ne?
Není tady
Znovu klepu na dřevo, že se mi po vysazení cyklus mírně prodloužil a menstruace zkrátila, cyklus mám jako hodinky přesně 27 dní, menses se ohlásí jednodenním špiněním a za pět dní je po všem... Přírodo, děkuji
Upravil(a) Judita (31. 8. 2006 19:07)
Kixi napsal(a):
Ja se velmi dlouho rozhodovala, zda prestat brat...bylo to jako takova droga, jistota ale sla jsem do toho...Prestala jsem brat....uz je to dost dlouho...a zmeny na sebe nenechaly dlouho cekat. Chut se me vracela postupne, ted uz je v naprostem normalu az nadprumeru, zhubla jsem, odvodnila se a jsem v pohode - nemam zadne vykyvy nalad a pritel je velmi spokojeny. Zvykl si ze na zaver vzdy pouzijem kondom a libi se mu to. Jestlize mate pochybnosti ohledne HA a nevite jestli vas HA o neco neochuzuje tak vysadte. DOPORUCUJU.
Jo tak to mám pocit už dlouho, jestli se neochuzuji o lepší sexíček a chci to vyzkoušet bez HA, jenom doufám, že nebudu mít zase pleť jako puber'ták a trpět při ms, jinak jsou samozřejmě dva tábory: jedni říkají papkej HA a neřeš to, je to super, klídek a ti druzí, že by už HA nebrali a že tělo vlastně pracuje nepřirozeně, pak si vyber....
Není tady
enndi napsal(a):
Kixi napsal(a):
Jo tak to mám pocit už dlouho, jestli se neochuzuji o lepší sexíček a chci to vyzkoušet bez HA, jenom doufám, že nebudu mít zase pleť jako puber'ták a trpět při ms, jinak jsou samozřejmě dva tábory: jedni říkají papkej HA a neřeš to, je to super, klídek a ti druzí, že by už HA nebrali a že tělo vlastně pracuje nepřirozeně, pak si vyber....
Mas pravdu s tema dvema tabory. Ale mas velkou vyhodu, pokud ti to nebude vyhovovat bez tak zase zacnes....Ja to u pleti nejak nepoznala, pupinku moc neni a nebylo , bolesti mam, ale neni to tak hrozne. Jde o to, ze jsem driv ( s HA) mivala silene nalady, nemela chut, byla protivna a takova cela neprirozena....pak me kamaradka rekla, ze prestala brat a ja se dlouho rozhodovala ( asi jako ted ty) ...a pak jsem se na to jednoho dne vybodla...reknu ti, uz po par dnech jsem to citila....jako bych se probudila a ted si vycitam, ze jsem se asi pekne dlouhou dobu zbytecne trapila...Jenze problem je, ze nejde rict, ze to u tebe bude stejne...je mozne, ze ti to nepomuze. Ja si myslim ze jo, protoze popisujes podobne problemy jako jsem mela ja...Nikdy me nikdo uz do HA nedonuti. Mam samozrejme kamosky, ktery si to nemuzou vynachvalit a ja to beru, maj stesti...a my co je nemame, si to zaridime jinak:D Drzim pesti
Není tady
Kixi moc děkuju za povzbuzení, moje nálady se už taky někdy nedají vydržet, chodí jako přeháňky, jsem tedy moc zvědavá jak to nakonec se mnou dopadne. Tak se měj hezky papikypa
Není tady
ja mam prave teraz strach lebo som bysadila a menses je strasne zufalo slaby , chodi sice presne no mam strach ze este telo stale nie je spaatane a vajecniky nefunguju tak ako maju, keby som bola vedela co mi A sposobi nikdy ju brat nebudem. teraz sa citim uplne super aj co sa tyka sexiku aj som naladovejsie lepsia, tiez sa mi nezadrziava v tele voda zmizla celulitida.
trosku sa bojim pretoze pri zacti mensesu mam silnejsie bolesti no menzes je elmi slay a bojim sa ze to co ma telo opustit sa v tele dalej udrziava. vy co ste vysadili uz davnejsie a mali ste ten problem upravilo sa vam to casom same abo ste museli k lekarovi? urcite nie som ochotna do seba tacit zase hormony ktore by mi to akoze mai dat do poriadku rozmyslam ze pojdem radsej na akupunkturu tam su na tieto veci machri.co vy na to?ake su vase skusenosti s tymi slabymi kramami po vysadeni?
Není tady
i když jsem trochu z jiného soudku (měla jsem tělísko Dana) taxe taky připojím... nechala jsem si ji vytáhnout kvůli podezření na nějaké bakterie - to je fuk, pak mi doktorka chtěla dát HA Yadine se to myslím jmenuje.. a to ještě na zkoušku,protože jsem lupenkář, tzn. plno hormonálních mastí, tak by se tomuselo zkoušet a ještě konzultovat s mou kožní lékařkou.... a to Yadine mělo být jen prostě na zkoušku jako lék s nejmenším obsahem hormonu... (dost drahé teda) no, přišla jsem s tím domů, řekla co a jak a můj přítel mi na to odpověděl, že se mám na to vykašlat, že i beztak mám léků a problémů dost, tak mě nebude ještě zatěžovat tím, abych se ničila věcí, kterou může ovlivnit on... je to už několik let a prostě nemáme nic... na prudko řečeno, dává si pozor... než abych měla nějaké zdravotní problémy já, tak tuhle zodpovědnost vzal na sebe - tak mi po tolika letech docvaklo, proč je vždy vše na nás, když by si měl i chlap poradit..... zkuste se netrápit a nechat to na partnerovi:-)) krom toho, brala jsem dlouho i k té daně Diane mám pocit, že se to jmenovalo, ale né z gyndy ale z kožního... a můžu vám říct, že se mi to celé převrátilo, když jsem měla mít menzky tak neměla a když nemít tak jsem to prokrvácela durch... úplně opak toho, žebych měla být bezstarostná, ale každý je na to jinak háklivý, ale jsem ráda, že to vyřešil někdo "za mě" :-)
Není tady
no u nas je to teraz tiez teraz tak akurat si davame pozor.kondom nemam rada ani priatel nezda sa nam to s kondomom ono a uz tlacit do seba svinstvo urcite nechcem tak si davame pozor, viem ze to nie je celkom zodpovedne ale zdravie mi je prednejsie.radsej budeme pri tom pozornejsi:)
Není tady