Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 8. 2006 15:10

Mako
♥♥-----

Zamilovaná proti své vůli.

Při problémech s přítelem jsem si našla mladšího "kamaráda". V našem vztahu jsem stanovila hranice, kam vztah může zajít. Jenže jsem se hrozně zamilovala a teď nevím jak z toho ven. Ten človíček mi dává hrozně moc toho, co mi ve vztahu chybí. Ale já to nechci. Nechci s ním být, prostě nemůžu. Hrozně mě to trápí a cítím se hrozně mizerně. Začínám mu dělat "peklo"  a vůbec to nechci. Prostě jsem zamilovaná. Jak z toho ven? Možná ani nechci radu, jen prostě jsme ted měli takový rozhovor a zase to skončilo na ho :-)!!! Sakra, já bych si to šla hodit.

Není tady

#2 24. 8. 2006 15:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Zamilovaná proti své vůli.

No, zamilovanosť s vôľou nemá veľa spoločného... Ide o to, čo s ňou potom ďalej... čo chceš, čo nechceš... čo je dobré pre teba, preňho, pre toho tretieho dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 24. 8. 2006 15:13

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Tak spolu přestaňte komunikovat a vídat se. Pokud s ním nechceš být, tak asi jiný řešení není....

Není tady

#4 24. 8. 2006 15:24

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Mako napsal(a):

Při problémech s přítelem jsem si našla mladšího "kamaráda". V našem vztahu jsem stanovila hranice, kam vztah může zajít. Jenže jsem se hrozně zamilovala a teď nevím jak z toho ven. Ten človíček mi dává hrozně moc toho, co mi ve vztahu chybí. Ale já to nechci. Nechci s ním být, prostě nemůžu. Hrozně mě to trápí a cítím se hrozně mizerně. Začínám mu dělat "peklo"  a vůbec to nechci. Prostě jsem zamilovaná. Jak z toho ven? Možná ani nechci radu, jen prostě jsme ted měli takový rozhovor a zase to skončilo na ho :-)!!! Sakra, já bych si to šla hodit.

Sama pises, ze ti dava to, co ten "legalni " ne....Tak proc se tomu branis? Co te drzi u "puvodniho " ? To je o tolik mladší ? Jsi vdana? atd..Napis toho vic big_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#5 24. 8. 2006 15:26

Mako
♥♥-----

Choyisa. Fajn. To je moc dobrá rada, kterou zastávám taky, jen to nějak nejde udělat. Když ho nevidím, nemůžu spát, buší mi srdce. Kdykoliv si na něj vzpomenu, mám chuť se mazlit, milovat, prostě mě mrazí po celém těle. Rozum říká "ne", ale cit mluví jinak.
Holky, já vím rozumově co dělat. Ale v té praxi to nezvládám.

Není tady

#6 24. 8. 2006 15:28

Mako
♥♥-----

Santala napsal(a):

Mako napsal(a):

Sama pises, ze ti dava to, co ten "legalni " ne....Tak proc se tomu branis? Co te drzi u "puvodniho " ? To je o tolik mladší ? Jsi vdana? atd..Napis toho vic big_smile

Mám dítě. Malé dítě. On je mladší o 7 let, ale mě není ještě ani 30, takže kolik je jemu? Je to ještě studující človíček.
S přítelem byly dlouho problémy. Hodně dlouho. Už jsem to vzdávala, ale ted se vše změnilo. Chtěla jsem to ukončit , ale najednou jsem zjistila, že ho miluju. Chci být s rodinou. TO mi říká rozum.
Já vím, že jsem trapná.

Není tady

#7 24. 8. 2006 15:31

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Mako napsal(a):

Santala napsal(a):

Mako napsal(a):

Mám dítě. Malé dítě. On je mladší o 7 let, ale mě není ještě ani 30, takže kolik je jemu? Je to ještě studující človíček.
S přítelem byly dlouho problémy. Hodně dlouho. Už jsem to vzdávala, ale ted se vše změnilo. Chtěla jsem to ukončit , ale najednou jsem zjistila, že ho miluju. Chci být s rodinou. TO mi říká rozum.
Já vím, že jsem trapná.

7 let není tolik smile Otázkou je, co chceš. Jestli opravdu chceš být s rodinou, tak jediný lék je "mladšího" VŮBEC nevídat.Jinak to za čas praskne a budeš tady na babinetu denně big_smile A že to praskne, to je skoro na 99%.

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#8 24. 8. 2006 15:33

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

Mako napsal(a):

Santala napsal(a):

Mako napsal(a):

Já vím, že jsem trapná.

nejseš vůbec trapná, to se může stát každýmu....ale musíš si vybrat jen jednoho! ale koho....jestli jsem to pochopila dobře tak miluješ oba dva????

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#9 24. 8. 2006 15:35

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Mako: Nejsi trapná.smile  Proč? Člověk se zamiluje, ani neví jak. Pokud on ti dává to, co ti doma chybí, je to celkem pochopitelný. Ale pokud chceš tedy zůstat s otcem tvýho dítěte, máš rozhodnuto a asi ti nic jinýho, než přerušení kontaktu vážně nezbyde.
Jestli jsii do něj jen zamilovaná, tak to za chvilku přejde, jestli ho miluješ, budeš to mít asi těžší.

A ten věkovej rozdíl bych zas až tak neřešila. Kolikrát ti mladší kluci jsou zodpovědnější a rozumější, než kdejakej "dospělej" chlap.. hmm

Není tady

#10 24. 8. 2006 16:01

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Nejsi trapná! Jenom máš jedno z nejhorších dilemat. Zůstat s tím, kterýho nemiluješ a bejt nespokojená a "amputovaná",  nebo odejít k někomu, kdo ti umí dát to, co potřebuješ? Možná máš jen strach udělat radikální řez. Já jsem "z rozumu" zůstávala u jednoho kluka 7 let, než mi došlo, že to fakt nemá cenu. Je fakt, že jsme spolu neměli dítě, ale na druhou stranu - když to partnerům klape, i dítě se cítí dobře a naopak. Tak proč trápit najednou tři lidi???

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#11 24. 8. 2006 16:16

Mako
♥♥-----

Nejsem trapná? Mě přijde že jo, když mi je skoro 30 a chovám se teď jako pubertozni dilina. Mám na sebe vztek. Každopádně vám děkuji za podporu . Ono se to právě má tak, že já milovala přítele. Pořád jsem se snažíla,aby to mezi námi bylo fajn a možná jsem to tím obrovským chtíčem kazila. Pak jsem poznala tohodle klučinu a moc mi chybělo takové to porozumnění. Od něj (protože je to strašně citlivý člověk a hlavně ví co chce) jsem to dostala a zamilovala se. Jenže do toho asi jak jsem přestala řešit některé věci doma a začla se chovat jinak, tak se přítel změnil. Najednou mi dává víc než kdykoliv jindy. Nechci ho ztratit a štve mě, že to nepřišlo dřív (to že se začal chovat jinak). Nemusela jsem se zamilovat.
Stále si holky říkám, že to je zatím chemie a že ta časem opadne. Ale tento vztah udržuji už víc jak měsíc a ze svých zkušeností vím, že chemie funguje tak týden. smile.

Ale jo, snad to půjde. Jediné řešení je ho nevídat, ale já ho nechci ztratit jako člověk v mém životě. Pro mě je to moc kvalitní člověk na to, abych se ho vzdala úplně. Myslíte, že je možné, abychom zůstali kamarádi? A jestli ano, jak? Já mu navrhla, at se třeba měsíc nebo dva vůbec nevídám, nekontaktujeme se, ale nevydržela jsem to. Možná kdyby ano................ víte jak se to říká. "sejde z očí, sejde s mysli".

Není tady

#12 24. 8. 2006 16:41

Jiněnka
♥♥♥♥---

Mako, a nadhodila jsi někdy tomu "mladšímu" možnost, že bys opustila svého současného oficiálního přítele a začalas žít s ním a Tvým dítětem? Jestli jo, jak se k tomu stavil?  Jinak se přikláním k názoru, že 7let opravdu není takový rozdíl a i dvacetiletý klučina může mít víc zodpovědnosti než kdejaký strejda (snad jsem nikoho neurazila:-). Jestli Tě to povzbudí, tak má teta měla ve čtyřiadvaceti sedmnáctiletého ctitele... A jak to dopadlo? Jsou splu téměř 30let a je to jedno z nejspokojenějších manželství v mém okolí. A v té době mít o 7let mladšího partnera, ti bylo panečku pro sousedy jiné vzrúšo lol Dnes už se to tak neřeší...

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#13 24. 8. 2006 21:51

kacica
♥------

Mako, jestli ti můžu poradit, neřeš to!!! Prostě to tak mělo být a když už to tak je tak ti to k něčemu pomůže, nebo tě to posune dál. Psala jsi,že jsi na přítele byla hodně urputná, teď nejsi a jak píšeš nese to svoje ovoce. Prostě si ten vztah užívej a dál nic neřeš. Ostatní mě asi setřou, ALE NA CO BUDEŠ V DŮCHODU VZPOMÍNAT? NA TO JAK JSI SEDĚLA S MANŽELEM U TELEVIZE? NEBO NA TYHLE PĚKNÝ CHVILKY? Hodně štěští

Není tady

#14 25. 8. 2006 7:29

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Holky zajímalo by mě, kdyby se na to stejné ptal nějaký chlap lol
To by jste mu dali mizerovi, že podvádí svou ženu dumbom kapitulation

Mako - tohle se prostě může stát. Dávej si ovšem bacha ať kvůli nějakým splašeným hormónům nenaděláš (hlavně sobě) mnoho problémů.
Víš, jestli jak píšeš jsi se tolik snažila o udržení vašeho vztahu s manželem a vlastně jsi to stále řešila - nedivím se, že se nechoval dle tvých představ, protože on i kdyby se chhoval, tak by to bylo málo a na víc, koho něco baví, když je do toho tlačen ?
Mě né reta . To že se teď najednou chová jinak... ? Myslím, že se ani nemusí chovat jinak, jen ty to najednou vidíš, protože od něj vlastně už tolik neočekáváš....
Ve Tvé situaci bych se já snažila zachovat rodinu. A pokud Ti je ten klučík tak moc blízký - asi bych nedělala radikální řešení (rozchod), ale nechala bych to pozvolna vyšumět...
Tihle mladí se umí bezhlavě a hluboce zabouchnout, ale také se umí brzo nadchnout pro nové věci...  a je něco jiného být občasný milenec a něco jiného se stát přes noc otcem.
Jste spolu moc krátko aby jsi mohla soudit, zda je toho schopen.
A ještě k té chemii - tak ta rozhodně netrvá týden ani jen měsíc ... ta může trvat i dva roky ! Pak teprve začneš "možná" rozumně uvažovat !
Užívej si, ale zkus to tak, aby vám to nerozbilo manželství... myslím, že v tomto případě by to byla škoda;)
Co se má stát se stane par

Upravil(a) Feuria (25. 8. 2006 7:41)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#15 25. 8. 2006 12:18

Mako
♥♥-----

Jiněnka napsal(a):

Mako, a nadhodila jsi někdy tomu "mladšímu" možnost, že bys opustila svého současného oficiálního přítele a začalas žít s ním a Tvým dítětem? Jestli jo, jak se k tomu stavil?  Jinak se přikláním k názoru, že 7let opravdu není takový rozdíl a i dvacetiletý klučina může mít víc zodpovědnosti než kdejaký strejda (snad jsem nikoho neurazila:-). Jestli Tě to povzbudí, tak má teta měla ve čtyřiadvaceti sedmnáctiletého ctitele... A jak to dopadlo? Jsou splu téměř 30let a je to jedno z nejspokojenějších manželství v mém okolí. A v té době mít o 7let mladšího partnera, ti bylo panečku pro sousedy jiné vzrúšo lol Dnes už se to tak neřeší...

Jiněnko, ten "mladý" má mýho chlapečka moc rád. Hezky si s ním hraje a je moc hodnej. Ale když jsme se bavili o tom, co dál, řekl mi, že mě miluje, ale nechce bourat rodinu. Sám řekl, že mi nemá co nabídnout. Bydlí na koleji, nemá práci, prostě student. Řekl mi, že mi přeje štěstí s přítelem. Že být o pár let starší a mít mi co nabídnout, tak už mě nepustí.

Není tady

#16 25. 8. 2006 12:21

Mako
♥♥-----

kacica napsal(a):

Mako, jestli ti můžu poradit, neřeš to!!! Prostě to tak mělo být a když už to tak je tak ti to k něčemu pomůže, nebo tě to posune dál. Psala jsi,že jsi na přítele byla hodně urputná, teď nejsi a jak píšeš nese to svoje ovoce. Prostě si ten vztah užívej a dál nic neřeš. Ostatní mě asi setřou, ALE NA CO BUDEŠ V DŮCHODU VZPOMÍNAT? NA TO JAK JSI SEDĚLA S MANŽELEM U TELEVIZE? NEBO NA TYHLE PĚKNÝ CHVILKY? Hodně štěští

Já bych takhle ráda uvažovala, a i tak mi to rozum říká, ale ta realita je jiná. Když se zamiluji, chovám se jinak a někdy mi to i ubližuje, pak ubližuju tomu druhému........... asi si to neumím patřičně užívat. Neumím asi mít dva hodnotné vztahy. Kdybych to brala jako flirtík, jako něco, na čem mi zase až tak nezáleží, určitě bych se takto chovat uměla.
Ale díky za podporu. Ono to možná brzo přijde, nebot se ted stále dohadujem. smile

Není tady

#17 25. 8. 2006 12:24

Mako
♥♥-----

Feuria napsal(a):

Holky zajímalo by mě, kdyby se na to stejné ptal nějaký chlap lol
To by jste mu dali mizerovi, že podvádí svou ženu dumbom kapitulation

Mako - tohle se prostě může stát. Dávej si ovšem bacha ať kvůli nějakým splašeným hormónům nenaděláš (hlavně sobě) mnoho problémů.
Víš, jestli jak píšeš jsi se tolik snažila o udržení vašeho vztahu s manželem a vlastně jsi to stále řešila - nedivím se, že se nechoval dle tvých představ, protože on i kdyby se chhoval, tak by to bylo málo a na víc, koho něco baví, když je do toho tlačen ?
Mě né reta . To že se teď najednou chová jinak... ? Myslím, že se ani nemusí chovat jinak, jen ty to najednou vidíš, protože od něj vlastně už tolik neočekáváš....
Ve Tvé situaci bych se já snažila zachovat rodinu. A pokud Ti je ten klučík tak moc blízký - asi bych nedělala radikální řešení (rozchod), ale nechala bych to pozvolna vyšumět...
Tihle mladí se umí bezhlavě a hluboce zabouchnout, ale také se umí brzo nadchnout pro nové věci...  a je něco jiného být občasný milenec a něco jiného se stát přes noc otcem.
Jste spolu moc krátko aby jsi mohla soudit, zda je toho schopen.
A ještě k té chemii - tak ta rozhodně netrvá týden ani jen měsíc ... ta může trvat i dva roky ! Pak teprve začneš "možná" rozumně uvažovat !
Užívej si, ale zkus to tak, aby vám to nerozbilo manželství... myslím, že v tomto případě by to byla škoda;)
Co se má stát se stane par

Díky. Myslím si totéž. Ono to vyšumí, to vím. Něco se stane, to taky vím. Proto jsem psala, že vlastně ani tak nehledám radu, ale nějakou podporu nebo kopanec. Možná ten kopanec dostanu brzo od něj. big_smile

Není tady

#18 25. 8. 2006 12:27

Mako
♥♥-----

A vlastně jsem zjistila, že ten dotyčný nestojí za to, abycho ho milovala tak moc jak ho miluji. Trápím se po nocích, bulím a bolí mě u srdce, ale přitom cítím, že za to nestojí. Nevím, jak to popsat. Snad sama začínám chápat co mám doma a najednou mi volá přítel , který odjel na víkend, ještě ani nedojel a píše, jak moc mu chybíme a už řeší, jak přijet dřív. TOhle nikdy nebylo, jsem za to ráda a asi si natáhnu jednu přes palici a začnu uvažovat rozumem. Pár nocí a dní propláču, ale odezní to. že jo, holky? smile))

Není tady

#19 25. 8. 2006 13:17

d2dagmar
♥♥♥----
Místo: Morava

Mako,ono je hezké držet se s někým v parku 2 hod za ručičku a jiná věc je s někým žít se všema starostma a vším co k tomu patří.Nevím jak jste na tom,ale ty už máš starost o mimi a máš "jiné" starosti než chodit po diskotékách a vyhledávat jeho(stejně mladé) přátele...atdJak dlouho by ho to bavilo?Modelová situace:tvé dítě bude nemocné a ty jistě nebudeš celá žhavá poskakovat po parketu(pokud bys vůbec šla).
Vzpomínám si když jsem měla nemocné dítě jak nás to semklo a měli jsme oba starost aby vše bylo ok.budeš mít takovou oporu i v tomto příteli?Kdybys neměla dítě tak není věk nijak na překážku,ale ty už jsi "někde jinde"(ne věkem,ale miminkem)-čeká se od tebe zodpovědnost.
Tak jsem se nějak rozkecala-je to jen můj názor.

Není tady

#20 25. 8. 2006 14:59

Mako
♥♥-----

d2dagmar napsal(a):

Mako,ono je hezké držet se s někým v parku 2 hod za ručičku a jiná věc je s někým žít se všema starostma a vším co k tomu patří.Nevím jak jste na tom,ale ty už máš starost o mimi a máš "jiné" starosti než chodit po diskotékách a vyhledávat jeho(stejně mladé) přátele...atdJak dlouho by ho to bavilo?Modelová situace:tvé dítě bude nemocné a ty jistě nebudeš celá žhavá poskakovat po parketu(pokud bys vůbec šla).
Vzpomínám si když jsem měla nemocné dítě jak nás to semklo a měli jsme oba starost aby vše bylo ok.budeš mít takovou oporu i v tomto příteli?Kdybys neměla dítě tak není věk nijak na překážku,ale ty už jsi "někde jinde"(ne věkem,ale miminkem)-čeká se od tebe zodpovědnost.
Tak jsem se nějak rozkecala-je to jen můj názor.

Jsi hodná, Dagmar. Díky za tvůj názor.
Tomuto člověku ale věřím, že by stál při mě. Není to puberták.

TO ALL:  Vzhledem k určité situaci, která nastala se vám všem omlouvám, ale dále už nemohu psát na toto téma. Přesto vám všem díky za názory, rady, porady. Jste fajn baby. smile

Není tady

#21 25. 8. 2006 15:01

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jaká situace Ti v tom brání ... ?? Doufám, že dáš alespoň vědět jak si vedeš. Drž se a pá.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#22 25. 8. 2006 15:06

eset
♥♥♥♥---

mako, to že si zamilovaná je detail a pocit o ktorom ani nemusel dotyčný vedieť. proste si si mohla užívať ten príjemný šteklivý pocit len tak pre radosť. v živote stretneme veľa ľudí čo je nám s nimi príjemne, ale vždy treba zvažovať.keďža si teraz zamilovaná tak nerozmýšlaš. som zástancom rozumu, vernosti a rodiny - nie za každú cenu, ale určite za cenu toho že sa niečoho viem vzdať v prospech iného./to je pre každého niečo iné/

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#23 25. 8. 2006 15:48

Mako
♥♥-----

Feuria napsal(a):

Jaká situace Ti v tom brání ... ?? Doufám, že dáš alespoň vědět jak si vedeš. Drž se a pá.

Protože "mladý" zná můj nick a čte taky. Ne že by mi vadil ten fakt, že to čte, ale spíš si myslím, že to už nebude objektivní. Cokoliv napíšu, může brát jako provokaci, lhaní ......... já nevím, jak to popsat. Možná se k nám připojí, až si tohle přečte. Co Péťo?

Není tady

#24 25. 8. 2006 15:50

Mako
♥♥-----

eset napsal(a):

mako, to že si zamilovaná je detail a pocit o ktorom ani nemusel dotyčný vedieť. proste si si mohla užívať ten príjemný šteklivý pocit len tak pre radosť. v živote stretneme veľa ľudí čo je nám s nimi príjemne, ale vždy treba zvažovať.keďža si teraz zamilovaná tak nerozmýšlaš. som zástancom rozumu, vernosti a rodiny - nie za každú cenu, ale určite za cenu toho že sa niečoho viem vzdať v prospech iného./to je pre každého niečo iné/

Tos napsala moc krásně. Nikdy nemůžem mít vše. Vždy je potřeba se jednoho pro druhé vzdát. Je to mazec, ale je to tak. sad chjo

Není tady

#25 25. 8. 2006 16:22

Koka
♥♥♥----

eset napsal(a):

Souhlasím s každým slovem. Zamilovanost je sice krásný pocit, ale taky jednou pomine. Proč kvůli tomu ničit něco co je mi vzácné a co funguje.

Opravdové odpuštění je projevem nejvyššího stupně lidského počínání.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí