29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Zdeničko, užíváním hormonů se nikdy nic nevyřešilo, protože ti to ještě více oslabí tvou krev. Já si kupuji přírodní léčbu-čínskou medicínu, už mi začíná zabírat.Najeď si na stránky www.cinske-bylinky.eu a tam máš jednotlivé prepáráty, které si můžeš zakoupit a problém ti vyřeší.Pokud jsou potíže s menstruací, vždy jsou na vině oslabená játra, anebo ledviny.Jsou tam i články jak to všechno působí a v čem je příčina tvé blokády.
Není tady
Ahoj Zdeni, taky jsem našla něco o tvém problému. Zkus si koupit jeřáb ptačí (kapky - v každý lékarně to mají kolem 70 Kč nebo tak), protože obsahuje přírodní estrogeny. jiank je dobrá i malinová směs od Břéti Nového www.dedekkorenar.cz (je tam kontryhel, přeslička, malina, bříza, kopřiva, jahoda, měsíček). Ale podotýkám, že vlastní zkušenost nemám
Není tady
Zdenka napsal(a):
Prosím Vás,kdo by mi poradil nějakou přírodní léčbu,abych nemusela brát HA-Minesse.Mám už přes 14 dní krvácení a myslím si,že to ani nechce přestat.Ale z těch vedlejších účinků co píší na letáku u HA mám hrůzu.Samá trombóza a embolie.Prosím,poraďte:kapitulation
Milá Zdenko, jedná se o záležitost celého Tvého těla. Je zde nutný celostní přístup k léčbě, dá se vše upravit bez hormonální léčby!
Není tady
Zdenka napsal(a):
Daniela M napsal(a):
Zdenka napsal(a):
Prosím Vás,kdo by mi poradil nějakou přírodní léčbu,abych nemusela brát HA-Minesse.Mám už přes 14 dní krvácení a myslím si,že to ani nechce přestat.Ale z těch vedlejších účinků co píší na letáku u HA mám hrůzu.Samá trombóza a embolie.Prosím,poraďte:kapitulation
Milá Zdenko, jedná se o záležitost celého Tvého těla. Je zde nutný celostní přístup k léčbě, dá se vše upravit bez hormonální léčby!
Děkuji za odpověď,ale nechápu ten přístup k léčbě.Co mám udělat?
Je však nutno vyřešit, jak nahradiš HA. HA je vždy zásah do celého organismu ženy. Sice jí ubrání před otěhotněním ale tělo samo bojuje s cizím zásahem HA, což si málo kdo uvědomuje.
Není tady
Zdenka, ja som brala na nepravidelnú menštruáciu homeopaika a zaberali perfektne. Bola to Sépia 30 CH (Bioron asi 50,- Sk)a brala som ich 10 guličiek každý týždeň 2 x. Mne sa menštruácia veľmi opravila. Problém je, ale to ,že tie homeopatika musíš brať stále. Ale vždy je to lepšie ako hormóny. Len by som Ti odporúčila sa poradiť s odborníkom - zodpovedným homeopatom lebo homeopatika sú vec osobná a šité na mieru. Všetko dobré Suši.
Není tady