6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkuenosti s pharmatexem, je to prý krém nebo globule, co se zavádí těsně před stykem do pochvy...U 3 roky beru HA a mám pořád nějaké problémy. Nějdřív jsem brala Dianu 35, ta byla celkem OK, potom Minisiston po kterým mě bolela prsa a hlava a teď beru Minervu a nemám vůbec chu na milování a teď poslední půlrok mám střídavě kvazinky,mykozu, kvasinky, mykozu.... Tak jsem si říkala, e bych prostě HA zkusila vysadit, protoe jsem se kdesi dočetla, e některé HA mohou kvasinky.. způsobovat (nikdy dřív jsem na to netrpěla). Tak mi prosím poraďtě ohledně pharmatexu, nebo jestli pouíváte nějakou spolehlivou nehormonální antikoncepci. (Kondom bohuel nevadí partnerovi, ale mně je to s ním nepříjemné a bolestivé.)
Vím, e mám vyčerpávající dotaz, ale jsem z toho veho u dlouhou dobu rozladěná a potřebuju s tím poradit a prodiskutovat to. Díky za odpovědi.
Není tady
no, ja jsem pouzivala ty globule, ma se to zavest 10 minut pred stykem, aby se to rozpustilo.. to jsem vsechno dodrzovala, no a nekolikrat jsem druhy den objevila nekde na prosteradle pulku nerozpustene globule, ktera pri soulozi nejak vypadla.. kdyz jsem pak 3 mesice nedostala menstruaci tak jsem mela celkem strach, nastesti to nebylo miminkem.. kazdopadne bych uz na globule nespolehala.
Není tady
Není tady
Enndi, zkuste lubrikační gel nebo kondomy Durex Elite, ty jsou opravdu hodně lubrikované a jemňoučké, pro někoho moná a moc.
Ahoj holky moc děkuju za rady, ale nějak jsem se jetě chtěla zeptat, jestli je celkem bezpečné pouívat jen pharmatex aby nebylo mimi
Není tady
Myslím, e chemické lokální přípravky (krémy, globule do pochvy) samy o sobě nepatří k nejbezpečnějím. Kombinovala bych minimálně s neplodnými dny (před a po menses) nebo s poevním pesarem (to je takový klobouček na děloní čípek, zavádí se těsně před stykem). Osobně bych měla strach spolehnout se jen na tohle.
TAky mě napadlo to stejné, zkusit jetě plodné a neplodné dny, budu si muset zjistit jak se to vůbec provádí...
Není tady
Já sem uívala pouze Pharmatex a neotěhotněla sem, myslím e kdy se uívá podle návodu ance na těhu téměř není. A metoda plodných a neplodných dnů je podle mě jedna z nejméně bezpečných leda by dotyčná měla pravidelnou MS tak pak to je jiná.
Není tady
Lulu napsal(a):
Já sem uívala pouze Pharmatex a neotěhotněla sem, myslím e kdy se uívá podle návodu ance na těhu téměř není. A metoda plodných a neplodných dnů je podle mě jedna z nejméně bezpečných leda by dotyčná měla pravidelnou MS tak pak to je jiná.
Lulu a kolik ten Pharmatex stojí a na jak dlouho (na kolikrát ) to vystačí? Chci toti také vysadit HA, ale mimi se jetě dost bojím. Plodné a neplodné dny asi pro mě nejsou, protoe před HA jsem měla příerně nepravidelnou menstruaci a pochybuju, e po vysazení by byla pravidelná.
Není tady
Pharmatex jsem nějakou dobu pouívala, určitě jsou ale lepí globule ne krém. ádnou jinou antikoncepci jsem k tomu nepouívala, a neotěhotněla jsem. Jen mi vadilo, e to pak z tebe teče.... a je to vude
Není tady
janica napsal(a):
Lulu napsal(a):
Lulu a kolik ten Pharmatex stojí a na jak dlouho (na kolikrát ) to vystačí? Chci toti také vysadit HA, ale mimi se jetě dost bojím. Plodné a neplodné dny asi pro mě nejsou, protoe před HA jsem měla příerně nepravidelnou menstruaci a pochybuju, e po vysazení by byla pravidelná.
Krém je na 10 uití...moná trochu víc. Globulí tam je myslím taky 10. Stojí to tak 250 Kč. ALe rozhodně globule ... k tomu krému je takovej děsnej aplikátor zlatě globule, a s ní pomůe partner
Není tady
to jsem ráda, e je to celkem bezpečná metoda, asi to opravdu zkusím. Jsem trochu srab, mimi opravdu jetě neplánujeme, měla jsem strach z těhu, ikdy jsem začala brát HA, prostě asi musí člověk i důvěřovat té ochraně, tak jste mě uklidnily, e existuje i něco jinýho ne guma
Není tady
Já sem za Pharmatex platila taky cca 250,- a bylo tam 10čípků take na 10pohlavních styků do konce. S krémem zkuenosti nemám ale s čípky, je fakt e pak něco vyteče ale třeba mě vytéká i po braní HA, take ono u je to jedno alespoň u mě jestli vyteče sperma nebo sperma+rozputěný čípek.
Není tady
Lulu napsal(a):
Já sem za Pharmatex platila taky cca 250,- a bylo tam 10čípků take na 10pohlavních styků do konce. S krémem zkuenosti nemám ale s čípky, je fakt e pak něco vyteče ale třeba mě vytéká i po braní HA, take ono u je to jedno alespoň u mě jestli vyteče sperma nebo sperma+rozputěný čípek.
Dík za zkuenosti, jen finančně tedy nic moc, kdy si vezmu, e za tři měsíce zaplatím za HA necelé tři stovky a můem třeba denně, tak je to přece jen o něčem jiném...jene kdy já u tu HA fakt nechci
Není tady
Jo, rozhodně to není nejlevnějí... je to spí lepí jen příleitostně ...denně ...neee
Taky jsem vysadila HA a střídala Pharmatex s přeruovaným stykem...ale je fakt, e by mě případně mimi vůbec nevadilo.
Upravil(a) Spina (24. 8. 2006 14:26)
Není tady
Spina napsal(a):
Jo, rozhodně to není nejlevnějí... je to spí lepí jen příleitostně ...denně ...neee
Taky jsem vysadila HA a střídala Pharmatex s přeruovaným stykem...ale je fakt, e by mě případně mimi vůbec nevadilo.
Njn přeruovaný styk....myslí, e to je ok? Hahaha kdy jsem příteli oznámila, e vysadím HA, tak povídal: No jo tak to půjde na břicho, no. ..... Jojo ti chlapi jsou tak naivní....asi neslyeli nikdy - jak se tomu říká - kapička čeho??? Tak to bych neriskovala.
Není tady
Spina napsal(a):
To je fakt,e úplně levný to není, ale s přihlédnutím k tomu, e ti to neudělá takovou paseku jako HA si myslím, e to za to stojí, navíc co jsem se dívala, tak některý hodně dobrý HA stojí dokonce 1000 Kč trojbalení. A navíc bych chtěla vědět jak budu sexík proívat "přirozeně", protoe kdy jsem začala sexovat, tak u jsem asi měsíc brala HA kvůli běďarům, tudí nemůu posoudit, jestli by to bylo lepí, ale jsem jako kadá baba hrozně zvědavá
Není tady
ahoj holky, jetě jsem se chtěla zeptat vás uivatelek (četla jsem hodně diskusí), pořád mi vrtá hlavou to mýdlo, znamená to, e bych se neměla úmývat celá mýdlem nebo jen na intimních partiích?? Píe se tam něco o stopovém prvku mýdla, e i to můe vadit. Vím, e je to blbá otázka, ale četla jsem i pharmatex stránky a nějak si tím nejsem jistá, zda jsem pochopila správně, e celé tělo ...???? :rolleyes
Není tady
Tak sem vysadila HA a skončila opět u Pharmatexu. To mýdlo je myleno jen v intimních partiích po.
Není tady
díky Lulu v pondělí jsem obědnaná na gyndu tak uvidím, jestli vysadím.
Není tady
Tak teď sem z toho veho zmatená To mýdlo se myslí jako mýdlo nebo je to ve jako např. i Lactacyd?...
Není tady
Já ti nevím, mám dojem, e tenhle druh antikoncepce má jen 70% účinnost. Asi jsi měla těstí, e jsi neotěhotněla. Já osobně bych jen na tohle nespoléhala, ale raději bych to kombinovala jetě s kondomem, jak se vude uvádí. Lepí dělat to se prckou, ne si nasekat 10 dětí.
Lulu napsal(a):
Není tady
Lulu napsal(a):
Tak teď sem z toho veho zmatená To mýdlo se myslí jako mýdlo nebo je to ve jako např. i Lactacyd?...
To mýdlo se myslí vechno, co obsahuje tenzidy (včetně mýdla s jelenem).
Není tady
Ahoj pouíváme přirozenou metodu plánovaného rodičovství. Máte někdo zkuenosti s podobnou metodou měřením Lady-comp, který prý po změření teploty určí neplodné dny, ani by je člověk musel sám počítat a vyhodnocovat. Je to drahá záleitost. Máte to někdo doma a jak jste s tím spokojeni. Nebo to jetě nikdo neriskl. Nala jsem to na http://www.naturcomp.cz/uvod/ . Napite, kdo máte zkuenosti a nali jste odvahu věřit tomuto malému počítači.
Není tady