6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Objevila jsem zajímavý a poučný článek o tom jak avokádo prospívá srdci
http://www.medicin.cz/zdrave-potraviny/ … semu-srdci
Není tady
Já mám zatím těstí, e mi pomáhá cholesterol udrovat uívání coenzymu a nemusím uívat léky na předpis. Teď jsem zkusila změnit značku a uívám Coenzym Extra s nejvyí dávkou coenzymu v tabletě. Na krev jdu a za měsíc, ale celkově se teď cítím líp. Zajímalo by mě co jiného uíváte vy?
Upravil(a) AndreaP. (26. 8. 2014 20:48)
Není tady
Zvýený cholesterol je vyléčitelný jen výivou. Zdravím, jak jste sami zjistili při kontaktu s lékaři, oni skutečnou příčinu zvýeného cholesterolu neznají (není to tuk jak tvrdí), a vesele předepisují statiny na jeho sníení. Ty jsou obzvlátě kodlivé, protoe obsahují převáně sloučeniny fluoridů, které váou alkalické minerály a odebírají je tělu, co ve výsledku naopak jetě zvyuje riziko srdečních chorob, proti kterým jsou statiny vlastně určeny. Přitom je skutečná příčina zvýeného cholesterolu známa. Je to nedostatek určitých minerálů, které regulují tvorbu cholesterolu v těle, kdy u ho má dostatek. Čili příčina je ve výivě a jen úpravou výivy se dá cholesterol normalizovat bez nutnosti braní chemických léků. Pouívám přístroj, který změří, kolik pro zdraví důleitých minerálů a vitamínů v těle máte a také kterých konkrétně máte nedostatek. Existuje přímá souvislost mezi nedostatkem minerálů v těle a konkrétními nemocemi. U zvýeného cholesterolu je tato souvislost naprosto zřejmá a prokazatelná. Po změření Vám poradím, jaké minerály doplnit, abyste si cholesterol v těle srovnali sami.
Kontakt smazán
Upravil(a) AndreaP. (4. 2. 2015 16:54)
Není tady
Zvýený cholesterol je vyléčitelný jen výivou. Zdravím, jak jste sami zjistili při kontaktu s lékaři, oni skutečnou příčinu zvýeného cholesterolu neznají (není to tuk jak tvrdí), a vesele předepisují
Včera jsi psal "Astma je vyléčitelné jen dodáním minerálů do výivy. Zdravím, jak jste sami zjistili při kontaktu s lékaři, oni příčinu astmatu neznají, ale vesele předepisují léky"
No... hlavně, e má "prístroj"...
Není tady