1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Taky mám dobré zkuenosti s FLorou proactiv, je to drahé máslo, ale účinně. Momentálně ani jiné ne FLoru nepouíváme a u několik let je syn bez cholesterolu,co je super.
Není tady
Asi ji taky zkusím, ale já celkově máslo nebo Floru (normální) pouívám málo, tak nevím, jestli by to v malém mnoství mělo taky účinek. Měla bych jít na kontrolu, tak uvidíme, jak to bude vypadat.
Není tady
Judyno, nejí e v obrovském mnoství, doporučeno nám bylo krajíc chleba namazaný Florou denně, take pro kluka to bylo půl......... k sehnání skoro nebyla, jela jsem třeba 90km do Obchodního centra do Brna abych ji tam mohla za 150Kč koupit. V součastnosti je tuím v kadém Kauflandu asi za 70,- Kč.
Tenkrát to byla novinka a kluk měl do půl roku pozitivní výsledky, čemu se ani doktorce nechtělo věřit. TE´d ji kupuju tak jednou za rok, s tím e neukodí.
Není tady
Jen tak mimochodem: ani bych chtěla mi změřili v rámci vstupní prohlídky cholesterol....byl vysoký. Dostala jsem kázání a brourku s dietou, ve který jsem si přečetla, e nemůu vůbec nic. Jinak jsem měla 55 kilo a myslím, e jím celkem zdravě....větinou. a dietu jsem se vykalala a pokračovala v zatejých kolejích. Po dvou letech mi ho měřili v rámci předoperačního vyetření s výsledkem: velmi nízký......
Tak mě napadlo zeptat se doktorky a ta mi řekla, e to není moné, aby se sníil sám......
Take asi je lepí nechat si ho měřit vícekrát...
Mě ho měří u moc let a taky se mi toto jednou stalo. Měla jsem cholesterol přes 7 (měřeno dva dny po sobě), pak zbruba po dvou letech jsem měla něco málo přes 5. Taky jsem dietu nedrela a ádné léky, ani doplňky neuívala. Teď - poslední dobou ho mám bohuel zvýený stabilně. Mám ale výhodu, e ten "hodný" mám nadprůměrně vysoký, take léky neberu.
Není tady
Tak jsem byla na kontrole. Celkový cholesterol necelých 6,2. Hodného mám ale hodně a zlý je v normě. Take paráda. I triglyceridy vyly dobře. Mám prý pokračovat v dietě
Není tady
Ahoj,
přidávám se k lidem, kteří mají vysoký cholesterol. Je mi 22 let a sportuji, nejsem obézní a hlídám si svůj jídelníček. Před 6 měsíci mi zjistily vysoký cholesterol(hodnota 7). Dostala jsem dietu,kterou jsem dodrovala. Mám 2 pejsky a chodím s nima a dlouhou procházku. Před pár dny jsem la na kontrolu a hodnota cholesterolu byla přes 8. Ihned mi nasadila doktorka práky. no hrůza a to jsem si kupovala máslo Flóra, která mě stála 70 kč a nic. Nevím si rady, nechci brát práky celý ivot a chci zaloit rodinu. Jsem toti vdaná. U nás v rodině nikdo nemá vysoký cholesterol.
Není tady
vkrechlerova napsal(a):
Ahoj,
přidávám se k lidem, kteří mají vysoký cholesterol. Je mi 22 let a sportuji, nejsem obézní a hlídám si svůj jídelníček. Před 6 měsíci mi zjistily vysoký cholesterol(hodnota 7). Dostala jsem dietu,kterou jsem dodrovala. Mám 2 pejsky a chodím s nima a dlouhou procházku. Před pár dny jsem la na kontrolu a hodnota cholesterolu byla přes 8. Ihned mi nasadila doktorka práky. no hrůza a to jsem si kupovala máslo Flóra, která mě stála 70 kč a nic. Nevím si rady, nechci brát práky celý ivot a chci zaloit rodinu. Jsem toti vdaná. U nás v rodině nikdo nemá vysoký cholesterol.
Ahoj, udělali Ti i hlubí rozbor - hodnutu HDL a LDL? To je toti dost důleité. Mně se osvědčil ten lecitin a rybí tuk, ale pořád balancuji na hraně. léky neberu právě proto, e mám vysokou hodnotu "hodného cholesterolu. koda, e jsi nezkusila nějaké ty potravinové doplňky )netvrdím, e jsou zázračné). Mám obavy, e jak jsi začala brát léky, tak to je napořád. Leda, e by Tvůj doktor byl rozumný a jetě jsi ho dokázala "ukecat", e zkusí něco přírodního. Ale kdyby to nepomohlo - nedá se nic dělat, tu hodnotu má fakt dost vysokou.
Není tady
Taky se připojuji k příspěvku Judyny. Výivové doplňky by mohly být lepím řeením, ne léky. Nevím, co ti doktor předepsal, ale dost léků má vedlejí účinky. Četl jsem o tom tuím tady: Přispěvek obsahuje nepovolenou reklamu, pro monost reklamy na Babinetu kontaktujte majitele.. Dej pak vědět, jestli se ti podařilo hladinu cholesterolu sníit.
Není tady
Holky s vysokym cholesterolem, a kourite? To ho take muze totiz dost zvysovat.
Není tady
Já nekouřím.
Není tady
Několik let se potýkám s vysokou hladinou cholesterolu. Přes dva roky pouívám léky. Přes to jsem měla hladinu cholesterolu zvýenou na 9,2. Začala jsem pouívat potravinové doplňky stravy. Po několika málo týdnech jsem la na kontrolu a byla jsem velmi mile překvapena: hladina cholesterolu mi klesla na 5,6 co je vynikající! Díky . Máte -li podobné problémy napite na mklokanekm@centrum.cz
Není tady
Snizeni cholesterolu je dlouhodoba zalezitost, je to hodne o zivotnim stylu, zdrave strave a pohybu... Myslim ze dost pomahaji takove ty omega-3 mstne kyseliny co jsou v morskych rybach, ale daji se doplnit i v potravinovych doplncich. Tatik s cholesterolem bojuje uz dloho, ted ziva MaxiCor a dost se zlepsil. Pripravku je na trhu cela rada, zkus se zeptat v lekarne.
Není tady
Maxi Cor jsem brala taky, na mě ale nijak výrazně nepůsobil.
Letos na jaře sjem měla naměřenou zatím nejnií hodnotu - celk. cholesterol 6.1. Nevím, jestli to mělo souvislost, ale měsíc před kontrolou jsem kromě lecitinu brala jetě kapky z Ostropestřce mariánského.
Není tady
A já kromě koenzymu Q10 brala jetě výtaek z hlívy ústřičné Dietu zas tak úplně nedrím, ale snaím se tuky vyvaovat zeleninou, mám ráda i pálivé papriky (kapsicin) by mohl taky zafungovat. Cholesterol mi mírně klesá, při posledním měření 5,9. O váze to holt nebude,měřím 169 a váím 62 kg.
Není tady
Já doporučuji přírodní produkt s názvem omega 3 complette. Tent produkt obsahuje omega 3 mastné kyseliny a rybí tuk a spousty dalích přírodních tělu prospěných látek, já ho mám moc ráda
Není tady
Moje maminka měla dlouhodobě zvýený cholesterol, dr. jí napsal nějaké práky, ale někde slyela, e je dobré pít ávu z citronu. Kadé ráno si vymačkala půlku citronu do vody a nalačno vypila, po půl roce na kontrole měla cholesterol v pořádku. Lékům obecně moc nevěřím, tak zkuste přírodní vitamíny ne je začnete brát
Není tady
Je dobré i kyselé zelí - syrové. I to sráí cholesterol
Není tady
Já pila vodu s citronem ráno na lačno několik let (teď jsem to porstřídala s jablečným octem) a nepomohlo to. Neplete se holčino? Říká se, e cholesterol sniují spí grepy ne citrony. Ale asi je to individuální.
Není tady
Dusi, to je taky moné, moná jde jen o pravidelné dávky vitamínu C ? Rozhodně bych to zkusila před tím ne začnu ládovat chemii
Není tady
Ná táta jezdí jednou za čas na krev - vyí cholesterol, cukrovka. 14 dnů před kontrolou nepije pivo, kdy u tak bílý suchý, ádný smaený a matěný jídlo. A vdycky má kontrolu v pořádku a cholesterol v normě.
Citron a to zelí - je na vyí hladinu cukru, sráí jí.
Není tady
Dui - je moné, e citron a zelí jsou na sníení cukru. Ale maminka neměla vysoký cukr, měla vysoký cholesterol a po půlročním uívání citronu se hladina sníila na normu
Judy - jablečný ocet je výborný, taky ho denně piju, nalačno, na překyselený organismus
Není tady
Na zvyseny cholesterol doporucuji predevsim jist zdrava, netucna, nesmazena jidla, pohyb, zadne koureni, nestresovat se (pokud to lze ..ale to asi pro vas nejsou zadne novinky
A jako doplnek, ciste prirodni produkt Hlivu ustricnou s rakytnikovym olejem. Me osobne pomohl. Da se koupit v lekarnach nebo pres internet: http://www.vegi.cz/cz/produkt/hliva_ust … vym_olejem
Není tady
Mojí tetě na vysoký cholesterol bezvadně zabral jeden čistě přírodní produkt, brala léky a začala ho uívat, no doktorka se divila, jak rychle se dostala na normální hodnoty. Nechci tady dělat nikomu reklamu, ale pokud by někdo měl zájem, ozvěte se mi.
Není tady
Moc se mi líbila přednáka pana doktora Hnízdila. Ten před měřením cholesterolu přímo varuje. Podle něj je to jen proto, aby lékaři udělali z lidí pacienty závislé na lécích. No posudte samy co na tom můe být pravdy. Přednáka na téma: JAK SE NESTÁT PACIENTEM je na této adrese:
http://www.youtube.com/watch?v=iaJyWfOp … 7vR46xb0gM
Je to sice dlouhé povídání, ale můj názor je, e má něco do sebe :-)
Upravil(a) verska (29. 5. 2013 17:25)
Není tady