6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky a kluci,
taky mě trápí jedna věc a nevím, co s tím. Mám osmnáctiletou dceru. Narodila se o 10 týdnů dřív, take různých vyetření a lítání po doktorech, včetně neurologie a Vojtovy metody máme za sebou spoustu. Je relativně v pohodě, je alergička, na co, to nikdo neví. Aktivně sportuje. Kdy je unavená, má toho hodně ve kole, klesá jí dolů teplota. Cvaká zubama v posteli, vypadá jak smrt, zelená, kruhy pod očima, lítáme kolem s horkým čajem a snáíme peřiny a hlídáme, aby teplota neklesla pod 35°C. Den, dva si odpočine a zase dobrý, aby se to za nějaký čas zase opakovalo. Co to můe být? Doktoři bezradní. Díky, pokud někoho něco napadne.
Není tady
...reakce na stres?....nevím, znala jsem kluka (asi 25 let), který zase bez příčiny dostával horečky, den nebo dva si poleel a dobrý..pokud vím, pomohla mu s tím psychoterapeutka...jeho tělo se takhle vyrovnávalo se stresem, prostě ho poloilo na těch pár dní do postele...
Není tady
Ahoj Evi, díky za odpověď, taky u mě tohle napadlo. Ono se to ale pravidelně opakuje na jaře a na podzim, take mě napadla souvislost s nějakou alergií, ale nevím. Je pravda, e touhle dobou větinou toho má hodně i ve kole a do toho závody, fakt nevím. Stres je pěkná potvora, moné by to bylo.
Není tady
No právě, e člověk neví...v HK bych znala dobrou psycholoku, kdybys chtěla. Ale nevím, odkud jste.
Není tady
Svas napsal(a):
Ahoj holky a kluci,
taky mě trápí jedna věc a nevím, co s tím. Mám osmnáctiletou dceru. Narodila se o 10 týdnů dřív, take různých vyetření a lítání po doktorech, včetně neurologie a Vojtovy metody máme za sebou spoustu. Je relativně v pohodě, je alergička, na co, to nikdo neví. Aktivně sportuje. Kdy je unavená, má toho hodně ve kole, klesá jí dolů teplota. Cvaká zubama v posteli, vypadá jak smrt, zelená, kruhy pod očima, lítáme kolem s horkým čajem a snáíme peřiny a hlídáme, aby teplota neklesla pod 35°C. Den, dva si odpočine a zase dobrý, aby se to za nějaký čas zase opakovalo. Co to můe být? Doktoři bezradní. Díky, pokud někoho něco napadne.
Moná stres, který vyvolá patný krevní oběh a prudké sníení krevního tlaku. Nezkoueli jste něco na lepí prokrvení ? Např. gynkoprint atp. ? To, e se to pravidelně opakuje na jaře a na podzim, můe opravdu souviset s alergií, tělo bojuje s jakýmsi alergenem a nezbývá mu u síly na regeneraci organismu. Co takhle zkusit i nějaké léky na posílení imunity, např. ribomunyl, biostim atp. ?
Není tady
Elo, díky, léků na posílení imunity jsme vyzkoueli, ale zatím bez výsledku. Ale to prokrvení mě nenapadlo a s náhlým sníením tlaku to bude souviset určitě. Protoe se to trochu vdycky zlepí, kdy se napije kávy. Jenome to kafe do ní dostat je nadlidský úkon. Ačkoli je jí 18, nepije ani kafe ani alkohol a tvrdí, e jí to zvedá aludek. No, ké by jí to vydrelo :-).
Jsme na to u zvyklí, má to od narození. Teď u bude brzy podzim, take se to tak v listopadu dá očekávat, to prokrvení zkusíme.
Není tady
Mohu taky prispet ? Nedivme se, ze jsou alergie, podivejme se v jakem bordelu zijeme. Ja osobne mam imunitu zamerne potlacenou, neptejte se me mile damy proc ! Neni to z rozmaru, nebo ze mi to dela dobre, ale jen tak mohu zit v klidu a pohode. Alergii uz 4. mesic netrpim.
Vas Dark Angel
Není tady
A toto je len odpoveď pre odpoveď. O ničom.
DarkAngel napsal(a):
Mohu taky prispet ? Nedivme se, ze jsou alergie, podivejme se v jakem bordelu zijeme. Ja osobne mam imunitu zamerne potlacenou, neptejte se me mile damy proc ! Neni to z rozmaru, nebo ze mi to dela dobre, ale jen tak mohu zit v klidu a pohode. Alergii uz 4. mesic netrpim.
Vas Dark Angel
Není tady
Měli jsme obdobné problémy. Pořídili jsme nepovolená reklama a problémy téměř vymizely.
Upravil(a) AndreaP. (15. 8. 2011 19:20)
Není tady