|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj. Moc bych vás poprosila- kdo máte dobrou zkušenost s kineziologii v Praze, mohli byste mi sem napsat kontakt, nebo www. stránky, či adresu. Na seznamu mi sice odkazy vyjely, ale skoro žádné konkrétní osoby. Jde hlavně o potíže s úzkostností tzv. výkonovou. Máte nějaké zkušenosti? Díky moc.
Chloe
Není tady
Ahoj Chloe. STejný dotaz jsem dávala na "Duchovní" , ale nikdo v Praze nikoho nezná. Pouze mi někdo napsal dva kontakty na dvě ženy, že jsou prý super, ale na jejich stránkách jsem nenašla nic, co by byla kineziologie. Zabývají se něčím podobným. Zkus se podívat na Duchovní ,kde jsem nazvala příspěvek taky Kineziologie a podívej se na poslední nebo předposlední odkaz. Tam jsou ty kontakty. Jedna je z Rudné jedna přímo z Prahy. A kdybys něco našla, dej mi echo. Taky hledám. 
Není tady
Díky chomáčku. To jsem tedy nečekala, že je to taková bída. Tak já popátrám a určitě ti dám vědět, kdyby se mi někdo vynořil.
Hezký den!
Není tady
Konečne, nechtělo mne to tu dovolit napsat: zkus pani Jitku, kontakt ti píšu soukromně, ale z Václaváku se odstěhovala do Rudné, třeba je to ta samá....Já u ní byla, mé dítě, má matka, má známá.... a vážne to pomohlo
Není tady
Chloe napsal(a):
Ahoj. Moc bych vás poprosila- kdo máte dobrou zkušenost s kineziologii v Praze, mohli byste mi sem napsat kontakt, nebo www. stránky, či adresu. Na seznamu mi sice odkazy vyjely, ale skoro žádné konkrétní osoby. Jde hlavně o potíže s úzkostností tzv. výkonovou. Máte nějaké zkušenosti? Díky moc.
![]()
Chloe
Upravil(a) Evelin (26. 8. 2006 23:33)
Není tady
Evelin napsal(a):
Konečne, nechtělo mne to tu dovolit napsat: zkus pani Jitku, kontakt ti píšu soukromně, ale z Václaváku se odstěhovala do Rudné, třeba je to ta samá....Já u ní byla, mé dítě, má matka, má známá.... a vážne to pomohlo
Evelin, můžeš mi ten kontakt poslat taky? Moc diky.
Není tady
Můžu poprosit taky o kontakt?
našla jsem kontakt na Mgr. Jitku Pištěkovou(Emmerová) je v Praze tel. 776 00 62 11.
Není tady
Jé, tak k té jsem chodila v Brně. Koukám, že se vdala a částečně přesídlila. Šikovná a příjemná ženská, mohu doporučit.
Chloe napsal(a):
![]()
Chloe
Chloe, zkušenost mám, paní se jmenuje Zdeňka Hrdinová,nemám na ní ale teď u sebe telefon, ale nachází se v Energy studiu Vaška Krejčíka. Dělá přímo kineziologii a astrologii. Byla jsem u ní 2x a super. Pokud zavoáš na recepci, určitě Ti kontakt dají.
Držím palečky...
Není tady

Maryt, kineziologie pracuje s metodou one brain - jeden (jednotný) mozek

Není tady
Já o tom docela přemýšlím, jen mě napadlo, jestli to nemůže rozjet nějakou psychickou nemoc? Třeba když si připomenu nějaké trauma z dětství, nebude to pak ještě horší? Co myslíte? 
Není tady
Maryt, to trauma z dětství máš stejně zasutý v podvědomí a aniž to víš tak tě ovlivňuje. Pokud si na něj vzpomeneš tak si ho rovnou i zpracuješ.
Když zavážeš ránu bez vyčištění - tak se taky zcela neuzdraví
Není tady
Maryt, měla bych jisté obavy u nedobře provedené regrese. Z tohoto pohledu je kineziologie mnohem bezpečnější. Navíc (stejně jako v jistém smyslu u rodinných konstelací) tady se s problémem pracuje, aniž by se pojmenoval. Je to úplně jiná metoda než třeba klasická psychoterapie, kde se naopak mluví a mluví.
Charlotte9 napsal(a):
Chloe napsal(a):
![]()
ChloeChloe, zkušenost mám, paní se jmenuje Zdeňka Hrdinová,nemám na ní ale teď u sebe telefon, ale nachází se v Energy studiu Vaška Krejčíka. Dělá přímo kineziologii a astrologii. Byla jsem u ní 2x a super. Pokud zavoáš na recepci, určitě Ti kontakt dají.
Držím palečky...
Jojo, presne tak, kamosky segra k ni chodi taky a je s ni spokojena, prej ji to pomaha.
Kamoska u ni zase byla na vykladu horoskopu, ja se chystam taky 
Není tady
Byla jsem na kinezce 3x, ohromně se mi ulevilo. Ale pozor, je možné proudění energie negativním myšlením opět zablokovat. Takže vyřešit a už dále na to nemyslet a více neřešit !!!!!!!
lvice napsal(a):
Byla jsem na kinezce 3x, ohromně se mi ulevilo. Ale pozor, je možné proudění energie negativním myšlením opět zablokovat. Takže vyřešit a už dále na to nemyslet a více neřešit !!!!!!!
Lvice (a ostatní, kdo jste již byly) - píšeš, že si ohromně ulevilo. U tebe to mělo okamžitý efekt, nebo kdy k té úlevě došlo? A je prokazatelné, že to bylo výsledkem kineziologie? Nebyl to efekt něčeho jiného?
Já jsem ji absolvovala zrovna včera a mám takové rozporuplné pocity. Nevím, jestli paní byla dobrá nebo ne, nemám to s čím porovnat, dostala jsem na ni doporučení. Ale přišlo mi to jako takové "čáry, máry" :-)) - já na tyto duchovní věci moc nejsem (tedy vlastně vůbec - jsem hodně racionální), ale ocitla jsem se v takové psychické krizi (a v jejím důsledky se mi spustily i vážné zdravotní problémy), že jsem to musela nějak řešit. Už v minulosti jsem 3x zkoušela psychoanalýzu, ale to bylo na dlouhé lokte a ani mi to nijak extrémně nesedělo. Tak jsem začala hledat alternativní metody + dostala jsem i doporučení, abych své problémy řešila alternativní cestou - regresí a/nebo kineziologií.
Na regresi jsem také byla, minulý týden, a mám z ní podobné pocity jako z kineziologie. Na regresi se mnou nebylo možné pracovat způsobem, jak se při regresi pracuje (vyvolávání vzpomínek a jejich opakování do úplného odstranění negativních pocitů - u mne to prostě nešlo, já si skoro na nic z dětství nepamatuji, nevím, jestli proto, že jsem tak zablokovaná nebo prostě nejsem na minulost moc orientovaná), tak člověk, který mne provázel, zvolil nějaký alternativní přístup... Já neříkám, že to bylo k ničemu, některé věci jsme probrali a dostala jsem s prý k podobnému výsledku, který by měl být u regrese, ale nevím... Absolvovali jste někdo regresi a podařilo se vám dostat např. do vzpomínek v době, kdy s vámi byla matka těhotná nebo dokonce do přechozího života? Prý by to mělo být možné, ale já to mu nemohu prostě uvěřit. Kdyby to byla hypnóza, tak tomu věřím, ale za plného vědomí...?
Díky za vaše názory a zkušenosti:-))
Není tady
Marilyn napsal(a):
lvice napsal(a):
Lvice (a ostatní, kdo jste již byly) - píšeš, že si ohromně ulevilo. U tebe to mělo okamžitý efekt, nebo kdy k té úlevě došlo? A je prokazatelné, že to bylo výsledkem kineziologie? Nebyl to efekt něčeho jiného?
Na regresi jsem také byla, minulý týden, a mám z ní podobné pocity jako z kineziologie. Na regresi se mnou nebylo možné pracovat způsobem, jak se při regresi pracuje (vyvolávání vzpomínek a jejich opakování do úplného odstranění negativních pocitů - u mne to prostě nešlo, já si skoro na nic z dětství nepamatuji, nevím, jestli proto, že jsem tak zablokovaná nebo prostě nejsem na minulost moc orientovaná), tak člověk, který mne provázel, zvolil nějaký alternativní přístup... Já neříkám, že to bylo k ničemu, některé věci jsme probrali a dostala jsem s prý k podobnému výsledku, který by měl být u regrese, ale nevím... Absolvovali jste někdo regresi a podařilo se vám dostat např. do vzpomínek v době, kdy s vámi byla matka těhotná nebo dokonce do přechozího života? Prý by to mělo být možné, ale já to mu nemohu prostě uvěřit. Kdyby to byla hypnóza, tak tomu věřím, ale za plného vědomí...?
Díky za vaše názory a zkušenosti:-))
Sama se na regresi časem teprve chystám, ale moje kamarádka na ní byla a ačkoli předtím měla velké psychické problémy plynoucí z jejího naprosto šíleného dětství a dospívání, říká, že od té doby, co si to v regresi "odžila", ji to už vůbec netrápí a je v pohodě (regrese prý byla zároveň hodně drsný a zároveň nádherně ulevující prožitek). Kamarádka se dostala do prenatálu, viděla mj. i okolnosti svého početí. Na vědomé úrovni to samozřejmě vědět nemohla; ale když to pak zpětně vyprávěla svojí matce, ta z toho byla úplně v šoku, protože jí musela potvrdit, že se to stalo přesně tak, jak to její dcera viděla v regresi.
Není tady
U kinezioložky jsem byla před několika lety asi třikrát, účinek jsem cítila - jednak se mi bezprostředně po sezení citelně ulevilo, jednak jsem vždycky ještě několik týdů poté cítila, že se ve mně něco děje, že si spousta věcí jakoby sedá na správné místo. Na téhle metodě mi vyhovuje, že jde přes prožitky a beze slov.
Stejně jako u regrese je i tady asi lepší, když je člověk zvyklý meditovat (uvolnit se, pustit myšlenky z hlavy, naladit se do takového toho stavu, kdy jsi zároveň jakoby utlumená i zbystřená - to je ta slavná hladina alfa a u regrese se pracuje v ní, nikoli v plném vědomí. Většina lidí tenhle stav zná těsně před usnutím a po probuzení), a když k práci nepřistupuje s nevysloveným ne snad odporem, ale tak nějak hodně rezervovaně.
Regresi jsem absolvovala v létě, šly jsme vyloženě po setkáních s konkrétními osobami a dostala jsem se napřeskáčku až někam do středověku. Objevil se mi tam i takový detail, který mě přesvědčil, že je to všechno pravda - ke konci se mi tam pořád objevoval malý hnědý pes, nechápala jsem proč, a dva dny nato jsem se dozvěděla, že o víkendu předtím umřel náš jezevčík...
Asi se uchýlím k té děsné frázi - možná pro tebe ještě nenazrála doba. Někdy musí rána hodně zhnisat, než je možné ji otevřít, bohužel. Nicméně všechno má svůj smysl a vše se v dobré obrátí 
Souhlasím s Juditou - asi nepřišla ta správná doba.
Já se v regresce dostala do rozhovoru mých rodičů, když se rozhodovali, jestli si mne nechají... Zvláštní je, že návrat do minulých životů pro mne nebyl žádné překvapení jako právě tento zážitek.
Uvažuju taky o kineziologii - řeším synův atopický ekzém a neumím se k něčemu kloudnému sama dostat a spravit to. Takže mi bude muset pomoct někdo jiný... A teď mi to docvaklo. Už mám asi příčinu, ach jooo, jen to "zneutralizovat".... A hlavně se mi v tom nechce hrabat...
No nic, jdu vyhrabat kostlivce 
Není tady
ahoj:-)
taky jsem byla na kinezi 3x a když to tu čtu tak jsem taky asi nebyla moc připravená na to se o sobě něco dozvědět...:-((( měla jsem hodně obdobné pocity jako ty Marilyn...
ta kinezioložka mi zkrátka nesedla...
a ted prosím poslyšte - je možné aby kinezioložka řekla - mé známé - že tenhle chlap je pro ni ten správny ale tamten ne a že toho rpvního přežije...??!! aby ji "předpovídala" budoucnost?? myslela jsem že je to o tom co člověk prožil a aby se s tím nějakým zpusobem vyrovnal a ne o "věštění"
děkuji za opdověd
Není tady
Ahoj Marylin,
měla jsem stejné pocity jako Judita, velkou úlevu jsem cítila okamžitě a dalších 14 dnů jsem prováděla ještě korekční opatření, což by se dalo nazvat jak říká Judita, že si věci "sedaly na správné místo". Ale stejně ten problém nebyl dořešen, bylo to příliš hluboké a já ho nakonec rozkryla úplně až po 3 letech po kineziologii v meditaci, kdy mi tekly slzy jako hrachy, a teprve po dalším očistném vnitřním procesu a po odpuštění dotyčnému se rána navždy uzavřela a vyčistila. Byl to karmický vztah a já doufám, že byl vyřešen jednou pro vždy.
Jinak pro Vaši informaci, při každé kineziologii se ve mně spustily obrovské emoční reakce, došlo na slzy a rozkryly se věci, které jsem měla hluboce zasunuté v podvědomí a které v mé fyzické logické mysli nebyli "aktuální". Vrátila jsem se hluboko do dětství.
Pokud Vám někdo či něco "nesedne", pak skutečně ještě nejste připraveni. Přesvědčila jsem se o tom 2x. Nebo to také může být tak, že "teoreticky tento problém máte zvládnutý", a osud Vás hned prozkouší v praxi. Uvedu příklad. Měla jsem se zúčastnit školení "Jak na emoce" a onemocněla jsem. Během tohoto týdne přišly tři situace, které mě silně emočně zasáhly a já je musela vyřešit......... Až zpětně jsem si to uvědomila. Člověk skutečně nikdy neví.
Adro a k té kienzioložce, je to těžké programování a tohle fundovaný člověk nikdy nedělá. Mě se něco podobného stalo s kartářkou. Byla to šarlatánka, která neměla žádnou úroveň. Člověk, který si koupil karty a vydělával na tom. Řekni své známé, ať to okamžitě pustí z hlavy a řídí se svým srdcem. Nikdo k nám nepřichází jen tak. Jestliže je s oním mužem, mají se od sebe vzájemně něco naučit. Až bude lekce zvládnuta, přijde další. Nakonec ona dotyčná sama zjistí, kdo je pro ni ten "správný" a kdo ne.
Upravil(a) lvice (16. 11. 2006 8:54)
Lvice, zdálo se mi to až otřesné...že ji to tak řekla...jako nějkaá šarlatánka...
a jinak ti musím oponovat v tom že to není tak když mi někdo "nesedne" - konkrétně kinezioložka - že jsem nebyla připravená...myslela jsem to tak že asi ne každá kinezioložka je dobrá...co myslíš?? je možné že jsem přioravená nebyla ale myslím že je tu i velká šance na to že ona kinez.nebyla dobrá....nevím
každopoádně jsem si pře této diskuzi vzpomněla na reiky - kdy mi paní řekla jestli jsem nebyla znásilněna!!! nebo jestli se bojím mužských celkově...že neví co to je, že to nemůže "přečíst" ... netuším co by to mohlo být a byla js em tam jen jednou zatím...prostě si tak nějak nespěchám:-(((((
Není tady