|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, jmenuji se Hanka (22let) a téměř dva roky bydlím v Praze. Pro nedostatek příležitostí jsem však jěště neměla šanci poznat nějakou bezva holčinu na pokec. Či někoho s kým bych mohla jen tak zajít na pivko, vínko, do kina či jen tak se procházet po Praze. Budu moc ráda, když se mi někd z Vás ozve:) papa
Není tady
Daník napsal(a):
Ahoj Hanko. Já se jmenuju Dana, je mi 24 a momentálně dokončuju VŚ. Taky bych v těchto krušných chvílích (a nejen v těchto) potřebovala nějakou milou a sympatickou kámošku na psaní nebo i na to pivko (mňam). Tak jestli chceš, napiš něco víc. Pa
Ahojky, no tak to jsem ráda, že se mi taky někdo ozval:). Tak teda něco o mě.Pocházím z Vlašimi (60 km od Ph), ale přes celý týden bydlím v Praze kde i pracuji. Takže zajít některé odpoledne nebo večer třeba na pivko nebo do kina, nebo někam jinam, není problém. Budu moc ráda. A co ty? Ty jsi přímo z Prahy, nebo taky od někud jinud? A co děláš za školu?
Pokud chceš, tak můj e-mail je: hanca11@centrum.cz , tak mi můžeš písnou i tam,ju. Zatím se měj moc hezky papa;)
Není tady