6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem první. U jsem se o svém problému zmiňovala v psych. poradně. S bulímií u jsem se jednou léčila. Bylo to před 3 lety a hodně mi tehdy pomohl partner. Jene teď ve mně tato závislost probudila znova a to díky tomu, e jsem před 5 týdny přila o mimčo.
Připadám si straně prázdná a s pocitem viny, e si za to (potrat) můu sama. Přitom někde hlouběji vím, e se nedalo nic dělat a příroda si udělala pořádek sama.
I kdy máme s manelem pohodový a otevřený vztah a potratu se moc nebavíme. On u to bere jako uzavřené,já to musím stále řeit a tak to dusím v sobě, abych mu nelezla na nervy. Nic jsem mu zatím neřekla - stydím se za sebe a beru to jako prohru. Nechci klesnout zase a na samotné dno a navíc chci být co nejdříve znova těhotná, ale ten vnitřní pocit je stále silnějí. Vím, e nové těhotenství mě z tohoto problému vytáhne, ale to můe být pouze na chvíli. Mám v sobě stralivý zmatek a bolest.
Musím říct, e mě hodně povzbudily názory lidí tady na babinetu, ale je přede mnou dlouhá cesta.
Ostatní holky, berte to jako varování a raději s tím vůbec nezačínejte. Je to běh na dlouhou tra. Já jsem teď plná odhodlání a zítřkem začínám zase znova, jeliko dnes jsem opět selhala. Jestli máte někdo podobný problém dejte vědět.
Není tady
Ahoj Saďourku,
myslím,e má v sobě celkem jasno....
Pokud u jsi odhodlaná,ten problém řeit,tak to nevzdávej.Je to běh na dlouhou tra,v tom má pravdu.
Pro tebe by bylo moná jestě lepí,kdybys mohla navtěvovat nějakou psychoterapeutickou skupinu.Ani to sice není procházka růovou zahradou,ale člověk je tak schopný dát víc průchod svým emocím a pocitům.Můe tam být lepí zpětná vazba....
Bere aspoň nějaké vitamíny?
Zatím přeji hezký den .
Není tady
Ani se neptej co beru! Druhé balení Mysalfonu - to jsou práky na zastavení laktace. Mohla bych kojit půl Ostravy
Co doporučuje za vitamíny?
Není tady
Myslela jsem třeba B-komplex a C .Nebo nějaké "Centrum","Spektrum"atd.Tam jsou i stopové prvky...
A asi bys měla uívat i něco na zklidnění aludku.Snad to jde sehnat i bez předpisu...
Promiň,vůbec mě nenapadlo ,e bere léky na zastavení laktace.Má vlastně i rozhozené hormony.tak se vůbec nedivím,e to s tebou takhle "mává".A říct gynekologovi o zvracení nemá odvahu?Třeba by ti taky pomohl,poradil.
U jsi koukla na Anabell?
Nebo zkus tyhle stránkyhttp://www.pppinfo.cz/default.asp
Není tady
jo jo, mrkla. Ale dnes vládl počítači převáně manílek, tak čekám, a zase odejde do práce - to vládnu já.
O svěření se gynekolog. jsem zatím nepřemýlela,ale dneska jsem byla OK, tak doufám, e mi to vydrí i zítra, pozítří .... .
Spí to musím začít řeit s manelem. Něco u, si myslím, tuí a hlavně vím,e mě podpoří. Teď si odpovím sama: "Tak na co čeká!!!!"
Upravil(a) Saďourek (23. 8. 2006 20:23)
Není tady
Tak ti moc drím palce,abys to zvládala i dalí dny.Uvidí,e to půjde.Radi si přečti nějakou hezkou kníku,tam jde spí o zklidnění.Nebo zkus relaxační hudbu,zajdi si na masá... Hlavně se pokus slovo "musím",vyměnit za slovo "chci".
Gyn.to zkus říct.
Jo,dá to občas práci prolomit ledy a svěřit se.Jde o to,se rozhoupat. Chlapi větinu věcí opravdu vidí troku jinak a problémy s jídlem u vůbec... Pokud to teda nejsou zapřísáhlí cvičenci na rýové stravě .
A tvoje sestra ví o tom,co tě trápí a jak ti je?Lidem okolo tebe se opravdu můe zdát,e jsi v pohodě.Třeba se bojí,zeptat se tě.To je ta(zatracená)vzájemná komunikace.Nikdo z nás nemá na čele napsáno,co ho trápí.Pak se uírá,trápí a najednou...si ublíí a ostatní se diví"Co to,co to?My o ničem nevěděli".Nebo věděli,ale nepřilo jim to a tak důleitý.
Tak na nic moc nečekej a řekni zítra manelovi,co tě trápí.Hlavně,kdy ví,e tě podpoří.
Není tady
Ahoj, je dobře, e si se u svěřila v poradně. Má ode mě velkou podporu, jeliko, co nyní proívá, není nic milého. Píe, e se u tebe znovu probudila mentální bulimie.. Bylo by dobré, aby ses se vím svěřila někomu blízkému. Pokud ti pomohl před 3 lety partner, určitě to zkus znovu, věřím, e ti bude nablízku a vyslyí tě.. Kamarádka, která si poruchou příjmu potravy také procházela, navtívila Centrum Anabell, které pomáhá osobám s poruchou příjmu potravy. Nechce tedy zkusit jejich poradnu? Sídlí v Praze, Brně a Ostravě. Sezení v poradně je zdarma. Kamarádka do Centra Anabell docházela také k nutriční terapeutce a psychoterapeutce. I k nim se můe následně objednat a s psychoterapeutkou ve probrat do hloubky, a s nutriční se pobavit o jídelníčku. Věřím, e ti poradí i v oblasti těhotenství. Zkus se podívat na stránky Centra Anabell. Drím ti moc palce.
Není tady
Drím ti moc palce...
... a je mi u zadele, e příspěvek je 11 let starej
Není tady
Hlavne vsichni koukejte na ty stranky, co je zatim admini nestihli smaznout a zabanovat me!
Není tady
Sezení v poradně je zdarma.
....Já jen dodám, e posedět zdarma se dá i na autobusové zastávce, na nádraí, v parku apod. S podobným výsledkem jako v kdejaké reklamupotřebující poradně
Není tady
No ona je to toti neziskovka, co si přivydělává čokoládičkama a déemeskama (granty a pod. jsem radi nedohledávala)... a fikaná...
Nae stránky v ádném případě nemají v úmyslu odradit vás od návtěvy lékaře, nepodněcují k vlastnímu léčení a nenahrazují odbornou radu lékaře. Neručíme za újmy, úrazy a pokození, které by mohly vzniknout buď přímo, nebo nepřímo nesprávným pouitím informací, které uvádíme.
Upravil(a) helena (5. 5. 2017 12:08)
Není tady
No...take tuplem raděj posedět na tom nádraí....
Není tady