6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pěkný den Evičko.Tady jsou stránky a mejlík
www.energy-poradna.info
maharata@atlas.cz
Pěkný den.Marta
eva4444 napsal(a):
Maharato, poli mi taky prosím SZ na svojí web stránku. Díky.
Není tady
Holky, prosím, co za opalovací krém pro 2leté dítě s atopem (Adam má lehčí formu-spíe větinou jen na tvářičkách). Koařka doporučila 50+ od La Roche (dermopediatrics),ale po vzorečku se mu tvářičky spíe zhorily:( Tak zkouím, teď Seba med (na vyzkouení půjčenéod kámoky),ale taky se mi moc nezdá. Za 6 týdnů jedeme do Chorvatska, prosím poraďte, co za značku opalovacího krému
Není tady
Moje známá mi radila centrum, kde tělo součastně čistí InPure v kombinaci s InGelActive. Chcete-li dalí info pite na kamila76@email.cz.
Není tady
Já bych u Adámka udělala imunologii a infekce. Něco není v pořádku, atopie je a následek, příčina je jinde ! A na sluníčko moc neee!!! Maminka je v pořádku ?
Není tady
Ahojky, můj manel také trpěl na atopický ekzém. Narazila jsem potom na poradnu na nepovolená reklama a na jejich výrobky a nestačili jsme se divit. Jeho dvacetiletý ekzém zmizel za dva měsíce. Vypadalo to jako zázrak, ale fakt to pomohlo, tak vyzkouejte :-)
Upravil(a) AndreaP. (23. 5. 2011 20:28)
Není tady
Ono je to spíe reklama, atopický ekzem nezmizí ani zázrakem za 2 měsíce! Pokud měl manel nějaké potíe, neměl atopii, kdy mu pomohl Emulips, to jen slyím a zvracím. Měla jsem nějaké oleje jsem z té řady.
Já jsem údajně měla také 100 let atopický ekzem a protoe jsme věděla, e to není, doktoři jsou nevědoucí pitomci, zkusila jsem si kůi mazat máslem s minerálama z Mrtvého moře a je po atopii. Take u mě to bylo nedostatek minerálů. Moná ani ty atopie atopie u vech lidí nejsou. Je třeba zkouet, jetě jsem měla v záloze konopnou mast, ta prý je také dobrá.
Není tady
Zkus úplně obyčejnou modrou Indulonu. Bez legrace. Sousedka ji vozila synovci do Polska, který se nemohl léta zbavit ekzému a tohle mu pomáhalo. Tedy ne na opalování, ale prostě s tím zkusit nějakou dobu mazat tvářičky.
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Zkus úplně obyčejnou modrou Indulonu. Bez legrace. Sousedka ji vozila synovci do Polska, který se nemohl léta zbavit ekzému a tohle mu pomáhalo. Tedy ne na opalování, ale prostě s tím zkusit nějakou dobu mazat tvářičky.
souhlasim, jako promazavadlo je to super, na hodne suchou kuzi i cista vazelina (obzvlast v zime), naopak "vlhky" ekzem je potreba vysusit a pak promazat necim lehkym (mam od kozni tekuty pudr s ichtoxylem, smrdi priserne, ale pomaha)
s tim slunickem docela koukam-kdyz jsem byla decko, tak se naopak more a slunce doporucovalo (a taky se mi tam ekzem obvykle zlepsil), ted chodim s rukama na fototerapii-porad sice staci male podrazdeni a okamzite mi naskace silene svedivy ekzem, ale i tak je videt, ze se ta kuze zlepsuje..
jinak-mam ekzem asi od 4 mesicu, behem puberty se to dost zlepsilo, ale pred rokem se mi to zase rozjelo (asi stres) a od te doby bojuju...chci si nechat udelat na alergologii nove testy, jestli preci jen nezjisti, co to spousti, ale moc nadeji tomu nedavam...
Není tady
příspěvek odstraněn z důvodu spamování diskuzí
Upravil(a) AndreaP. (15. 6. 2011 15:24)
Není tady
Zkus Gentelle petrolejova vazelina (mast), uzasne regeneruje vysusenou a jinak poskozenou pokozku. Jedine co mi opravdu pomaha. Vyzkoueno.
Není tady
Já měla atopickej ekzém 9 let a nic mě nepomáhalo .Jednou jsem vyzkouela bylinkový olejíček který se uívá vnitřně a můe se sním i postiená místa mazat a za měsíc a půl jsem byla bez ekzému a navíc se mě ztratila i alergie na kovy . Je to u rok a půl a zatím mám klid.
Není tady
koda, e je těch diskuzi o atopickém ekzému na babinetu tolik. jedno vlákno by bylo lepí. Např. https://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=6742&p=2
Není tady