29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ADFka: v pohodě
to já chápu...občas jsem to zažívala i jako počestně vdaná (he he, a to jsem s těma mužskýma fakt nic neměla, ale to, co viselo ve vzduchu, to by se dalo krájet...a být sami, nevím, nevím, jak by to dopadlo
Není tady
A včera večer jsem pořád měla potřebu řvát, bylo mi hrozně líto, že nemůžu mít, co bych chtěla, a furt za mnou někdo chodil a ptal se - co ti je? Proč jsi smutná? Nakonec jsem ještě byla naštvaná na ty okolo, protože mě nenechali bejt. A zejtra večer jdeme i s tím prokletým Španělákem na véču. To bude přímo sado maso pro mou duši.
Není tady
Ježíš, to je romantika napínavá a také sado-maso pre dušu(možno aj pre telo) môže mať niečo do seba
Není tady
Ty si v tom libuješ, co?
Není tady
asi jo... Už to trochu přešlo, což je úplně debilní kombinace ve spojení s tím, že ho (rozuměj HO) dnes zase uvidím. Občas bych chtěla znát metodu převtělování.
Není tady
Óóó HO uvidíš...pana Božského
Jen si to pěkně užij!
Není tady
Ó ano, máš pravdu....šanony...na ty jsem zapomněla...ale rozhodím něco jinýho....mě ti to tu tak móc nebaví...ach jo...nejhorší je, že ani nevím, jestli od novýho roku budu ještě pracovat tady nebo ne...tady se řeší všechno na poslední chvíli, takže jsou 1. ledna mi schopný říct, ať druhýho už nechodím...je mi z toho všelijak a moji pracovní morálku to dost podkopává. Proč se snažit pro někoho, kdo ke mně ani neumí bejt rovnej a chovat se slušně? (Stavy pracovníků se projednávaly před 14 dny, ale na můj dotaz, jak to tedy bude, se mi řeklo, že se zatím nic neví...nevěřím šéfovi ani slovo...)....raději se budu opájet svou zamilovaností a házet očko na kolegu (to je totiž ten můj).... jsem tu fakt zadarmo drahá...ale nikdo neprudí, nikdo nic nechce, jen ta kolegyně kdyby dala pokoj a nečetla mi furt nahlas nějaký blafy z Blesku (když já zrovna píšu na babinet veledůležitej příspěvek, tak mě nezajímá, kde byl Kája Gott na dovolený, že?)....ach jo....chtěla bych se zamilovaně válet v postýlce s tím mým, uvařil by mi třeba kávu, pak bychom si mohli dojít na obídek, vybrat něco dobrýho (třeba supr opečený kuřecí nudličky s dlouhýma tlustýma nudlema se smetanovou omáčkou, s hříbkama, se sýrem....hmmm...)...pak bychom mohli jít třeba do kina...večer večeře, koupel.....jó jó....moje tchyně vždycky říkala, že je na čase přestat s takovouto duševní onanií .... ale makat se mi fakt nechce (ani nevím, proč bych měla...ledaže za tři hodiny mi začíná kurz angličtiny a nemám hotový přípravy....který mám mimochodem dělat doma a ne v práci...no ale nevadí, tady nikdo neprudí...jen kolegyně s tím Bleskem...včera mi zas nutila tu herečku Žádníkovou z Rodinejch pout, já jí totiž kdysi řekla, že to je moje spolužačka z gymplu...)....
Není tady
Mimochodem - realita je taková, že jsem včera se svým miláčkem strávila opravdu romantické odpoledne na jeho širé zahradě....tři hodiny jsem lezla po zemi a sbírala padaný jablka a švestky, on očesával vysoko ve stromech....hrůza, děs...(ale pomoc jsem mu dobrovolně nabídla, to je fakt, tak si nemám co stěžovat, co? No on zas u mě betonuje a dělá elektriku a tak...taky dobrovolně....jéžíši a to se furt neumím rozhodnout, jestli si ho chci k sobě nastěhovat nebo né....jsem asi magor....
Není tady
Eva36: to je právě ono - správně se rozhodnout! Kdo to umí, ať dodá know-how - štědře ho odměním!!!
Jak jsi psala, že rozhodíš něco jinýho, než šanony - hned jsem tady řachla, napadly mě totiž nohy, haha...
Já se za chvíli půjdu přeodít do kostýmku, abych nedráždila našeho GŘ těma džínama...
Asi vezmu návštěvníky na oběd, pak se tady budeme plácat, pak je vezmu na večeři, dáme "becherosku", jak říkaj naší starý dobrý Becherovce, a uvidíme, jestli uvidíme
Ale neboj, magor nejsi-sama Je nás víc! Založíme Klub magorů a já budu vrchní magor!
Není tady
ADFka: nohy ....naši "cicinci" zas říkaj Becherovce "bešerófka"
ach jo...a ještě jsem měla k obědu hnusnou klobásu plnou tlustýho...to je dneska zase den ksakru!....jo a džíny? No to našeho starýho ani snad nedráždí...jediná věc, co ho může dráždit, je, že nejede nějaká linka (výrobní). To skáče, jenže si nevyskakuje na výrobního ředitele, ale chodí poskakovat kolem tý linky....no tak tady fakt nemá smysl něco dělat. jedinej smysl má myslet na večer (doufám, že začne zas pršet a nebudeme na zahradě, i když popravdě řečeno by to chtělo douklízet....ale kdyby lilo, můžem zalízt do pelechu...hmmm...
Není tady
Eva 36: klobásu, jo???
Já ho nechci dráždit jako myslím nasírat, víš, my z obchodního máme podobný normálnosti zakázaný, akorát mi nikdo neřek, jak to mám denně v těch hnusných silonkách vydržet 8 hodin - tak mám za zády pověšenej kostým pro všechny případy - jednou už mě totiž poslali převlíct
Není tady
No, klobásu a byla fakt hnusná...co se směješ, ty liško jedna?
To je úchylárna s tím oblečením. Taky jsem to v dřívější práci zažívala. Venku vedro 40° a ty musíš dřepět v silonkách a uzavřených botách...tohle mohl vymyslet leda nějakej ko.ot-chlap. (lepší jsou pak samodržící punčochy)....Jo a moje teta dělá na celní správě a tam je to totéž...nedávno mi s nadšeným výrazem (jakoby vyhrála přinejmenším milión) vyprávěla, že UŽ dneska (rozuměj asi po týdnu průměrné teploty venku ve stínu kolem 38°) konečně koloval v práci mail, kterej povoloval nenošení kravat u pánů a silonek u dam...což vyvolalo na celní správě všeobecné veselí (jak málo stačí k radosti)...pak nemaj´ ty úředníci bejt zblblý...
Upravil(a) Eva36 (29. 8. 2006 12:42)
Není tady
Eva36: bodejť, když maj zapařený frndy
Něco jinýho je, když má kancelář klimatizaci. Ale přiřítit se na jednání s mokrejma flekama v podpaží, no to sorry, to bych leckomu prominula krátký rukávy u košile, na bonton v tomhle případě zvysoka kašlu.
Samodržící silonky jsou dobrý, ale já bych ještě potřebovala, aby neměly tu dolejší část, prostě by to byly jen takový návleky, a plný boty bych taky zrušila. No jsou to všechno kosočtvercoviny...
Není tady
ADFka: kosočtvercoviny
... no a jak bylo na večeři? Dobrý, co? tak povídej, povídej...
Není tady
Zamilovávám se rychle a pomalu se odmilovávám
Není tady
Nejdříve jsme byli spolužáci, pak kamarádi a postupem času milenci.
Není tady
Holky, děkuju. Já se zamilovala na první pohled (taky mi bylo 15, to je pak lehký propadnout lásce)....no pak jsem se rozvedla (po 12 letech manželství a celkem 16 letech vztahu)...teď jsem potkala někoho, do koho jsem se zamilovala postupně....ale trochu jsem tomu nevěřila, že to postupně jde. Tak z Vašich příspěvků vidím, že jo, že to jde
Není tady
Ajaj, to jsem tady ale dlouho nebyla! Nějak se mi nedařilo přihlásit, jenže to jsem nevěděla, že jsem pitomá a zadávám jméno bez tý 2. Nelíbí se mi tady ta registrace, zrušila jsem si starou emailovou adresu a pak nebylo kam poslat zapomenutý heslo a vůbec to, že tady heslo na začátku přidělujou se mi nelíbí, no nemohla jsem se s tím sžít. Je něco nového? U mě jo i ne, Španěl - ehm - dobrý, taky změny v osobním životě, měním práci a tak... Eva36: už sis ho k sobě nastěhovala? Pořád přitroublý úsměvy s rukou na myši?
Není tady
Ahoj, ADFko! Jo, jo pořád přitroublý úsměvy s rukou na myši...he he... Fíha - tak Španěl dobrý, jo???
No a k tvojí otázce odpovídám - jo, už jsem si ho nastěhovala....a dokonce u nás byla minulý víkend jeho dcera, je jí 12 roků (jako mojí holce) a byl to moc pěknej víkend. (Do nedávna totiž její máma docela prudila a jak přítel, tak i ta holčina z toho měli poněkud těžkou hlavu - holka nechtěla máti ubližovat, že chce za tátou, tomu bylo líto, že k nám tak nějak "nemůže"....no ale je to pryč, konečně se dospělí dohodli.)
Není tady
No tak to je bezva. Dospělí jsou někdy horší než malý děti, umějí se chovat velmi zajímavě. No s tím Španělem už je to drobet starší historka, někdy v říjnu tady byl tři týdny v kuse, strávili jsme spolu opravdu hodně času, myslím, že jsme z toho byli až nešťastní, i když to zní úplně pitomě. On se má na jaře ženit, já mám přítele, ale přesto nám spolu bylo moc dobře. Nemůžeme ovšem zapomínat na to, že nás dělí velká vzdálenost a vůbec, žijeme každej jinde, ale myslím, že se nám svým způsobem ulevilo, když jsem dala výpověď a zmizíme si z očí, já nevim jak to popsat, ale bylo to až éterický, nic se nestalo, a přesto stalo. Uf. Jsem ráda, že to skončí, i když... to bolí, no.
Není tady
Byla to láska na první pohled....ale dostali jsme se k sobě až po 3 měsících..snad se to vyplatilo a první pohled nezklame..
Není tady