29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
avalonka napsal(a):
V Celestýnských proroctvích se píše, že by se lidé měli alespoň rok přátelit, než se spolu poprvé vyspí. Já to (samozřejmě) nikdy nedodržela (co rok - někdy ani měsíc!), ale myslím si, že je v tom velké moudro.
Jakmile se totiž mezi dva lidi připlete sex, nastává zatmnění mozků. Takže rovnice "koho chci?" a "je to tenhle?" nevychází, protože nám to vůbec nemyslí. Pak se bohužel velmi často stává, že jakmile opadne zamilovanost a růžové okuláre, vidíme, že ten člověk nám vlastně moc nevyhovuje. Pak s ním buď setrváme (nechcem si přiznat "prohru" nebo je nám líto "ztraceného času") a nebo se rozejdeme.
Jak už jsem psala v jiném příspěvku - na prvotní zamilování se mohou spolehnout jen lidi, kteří v sobě nemají enormní mindráky. Ti si totiž v zamilovanosti nenabíhají na stejně pasující mindráky u svého protějšku á la "jsem spasitelka - miluju alkoholika".
Myslím, že nejlepší vztahy bývají z původního kamarádství. Toho kluka poznáváme postupně, mozek nezatmnělý, tudíž otevřený a objektivní. Když pak po určité době zjistíme, že s tím člověkem chceme být čím dál častěji - dá se na tom stavět. Víme, že se k nám hodí, že nám vyhovuje.
Pokud však do zamilovanosti vklouzneme rovnou - může to být stejně krásné, jako ve finále zničující.
Přikláním se k Tvému názoru, že ideální je přechod z kamarádství či znalosti protějšku do fáze milenecké, partnerské či jak ji nazvat. Toho člověka již známe a je zde dalece menší riziko překvapivého chování, či jednání.
Není tady
ADFka: Jéžišmarjá!!! ... no, k nám občas taky přijede jeden Španěl. Celkem mladej,kolem 35, uhrančivě černý oči, tmavý vlasy...jenže má asi tak 160 cm
Není tady
To nepoznás, Evi: Dobrého je vždy málo? Mňa je teda dosť, ale
mám takého úpo*ného...
Není tady
Eva36: tenhle je štíhlej, dle mýho odhadu tak 28 let, vysokej a - hlavně - krásně upravenej, galantní, vždycky voní a tak... A to charisma a sex-appeal, no jak říkáš ty - jéžišmarjá! To bude zas tejden Budu koktat jak totální nemehlo, kuckat se kafem, sušenky mi budou prášit z nosu a nejspíš ještě spadnu ze schodů nebo tak něco...
Není tady
Selima no..to je fakt...
ADFka: bóže můj....až se mi klepou kolena...taky jsem měla jednoho takovýho kolegu...asi 180 cm, blonďák, štíhlej, chytrej, vtipnej, pohotovej, nenafoukanej...klepaly se mi kolena, jen jsem ho slyšela na chodbě a když promluvil, tak jsem skoro nebyla mocna slova...jenže on tenkrát řešil nějaký trable s manželkou odcházející od něj a dvou dětí, on se staral vzorně o ty děti (vím z doslechu, ne od něj)...a já mu přála, aby to dali s ženou dohromady a aby jim to fungovalo....kdybych se do toho navrtala, tak mohl bejt můj...ty sympatie byly vzájemný...jenže já nebourám vztahy, to ne...a tohohle bych nechtěla jen na sex, ale na život...a když byl zadanej, tak smůla...ach jo...nedávno mi volal a přál mi k svátku....srdce mi bušilo míň, ale pořád jo ...
Není tady
ADF-ko, to je v poho, apsoň mu bude jasné, čo to s tebou robí Ja som takto na dvoči zbalila najkrajšieho chlapa v okolí - tak som sa za ním otáčala, až som dr..a zo schodov. No a čo myslíte - nevysnoril ma za chvíľku? Nebalil? TO síce nebolo, ale sebavedomie to pomasírovalo.. O 10 rokov mladší a krásny ako sen
Upravil(a) Selima (24. 8. 2006 16:14)
Není tady
Spanieli su uuuzasni, len skoda ze fakt malicki....
A ja nerada pozeram na chlapa hned zo zaciatku zvrchu. :-)
Není tady
Selima - nojó, povídej mi o tom. Snad poprvý se budu těšit na pracovní jednání ! A absolutně nechápu, jak mě moh takhle dostat, když se mi normálně kluci tohohle typu nelíbí! Ale už tady radši nebudu kvokat, abych někoho nezprudila svou natěšeností.
Není tady
Kvokaj, kvokaj, trochu radosti v tomto slzavom údolí nidky nezaškodí
Není tady
Sem s ňú!
Není tady
Už jenom to včerejší zjištění, že přijede... Jsem mluvila s jeho nadřízeným a jen tak ledabyle se zeptala, kdo teda přijede a mhouřila jsem oči strachy, že jeho jméno nepadne a pak ho řek a lidi se otáčeli, když slyšeli upadnout ten kámen z mýho srdce A pak se mi o něm zdálo! No já jsem fakt vyhrabaná! Nikdy jsem tohle nezažila - poplašnej zvon v hlavě při každým jeho pohledu, paralyzuje mě jenom jeho přítomnost a co je ještě divnější, paradoxně netoužím po sexu s ním, byť mě ta představa vzrušuje, jako spíš jen po těch náznacích něčeho tajemnýho a kráááásnýho... Vůbec neřeším, že budem celej den skákat kolem mašin, to je pro mě jen okolnost. Bez nadsázky se dá říct, že si užiju svůj pracovní den
Není tady
...a proto já se tady v práci nudím...široko daleko žádnej horkokrevnej Španěl jen starej šéf...Čech...navíc připos...nej z toho, že by mohl přijít o koryto...
Není tady
Hej, ja tvrdím, že tie predstavy a MOŽNOSTI sú niekedy krajšie ako realita ... Nech žijú spúšťači snov a fantázií
Není tady
Eva36: ale ty jsi přece zamilovaná, tak se koukej z okna a mysli na "něco" příjemnýho... Ale pozor - s rukou na myši a rozevřenejma šanonama, abys nebyla nápadná!
Není tady
Selima - jojojo, nejvíc mě asi masíruje vědomí toho, že by něco být MOHLO a přitom se to NESTANE. Brutus. Nepřipadám vám jak praštěná pytlem? Když si po sobě přečtu ty příspěvky, tak to vypadá, jak kdyby je psala naivní sedmnáctiletá holka! Asi by to chtělo froté ručník!
Není tady
Neé, ja ťa chápem mne sa to naozaj stalo, a nielen v adolescencii, veľmi silne hlavne vtedy s tým mladučkým chrumkavým Chorvátom, a nič nebolo, ale to vedomie, že MOHLO BYŤ mi pomáhalo ešte niekoľko mesiacov A ja som vtedy riešila iné problémy a posledné, čo som potrebovala, bol mladý korešpondent, pri ktorého komunikácii by som mala vlhko v nohavičkách
, ale ako pohladenie a povzbudenie to bolo príjemné
Není tady
ADFka:
...tys u nás někdy byla v práci a viděla mě?
... to přesně dělám - koukám z okna, myslím na něco příjemnýho, ruku mám na myši a vedle mě se válej´šanony...
Není tady
Eva36: podle sebe soudím tebe...
Selima: v dospívání jsem právě chtěla, aby se dělo, aby mě ti kluci něco koukali naučit, dneska už lecos umím a tak se jenom sebetrýzním představami. Paráda!
Není tady
No, ja mám bujnú fantáziu, a aj keď mám pekný milostný život, tá fantázia niekedy nedá a nedá pokoj ale to je asi dobre. Už aspoň viem, že nemusím všetko vyskúšať na vlastnej koži a napriek tomu mať hrejivý pocit
Upravil(a) Selima (28. 8. 2006 9:13)
Není tady
ADFka: hormony, holka...to je v klidu...to znám
Není tady
ADF-ka, vychutnaj si to... Chýba ti, lebo ho práve chceš spoznať lepšie, chceš vedieť, aká je realita oproti tvojim predstavám... Fakt si vychutnaj ten krásny stav, za ktorý by mnohí dali neviemčo
Není tady
No jo, jenže já se v noci ani nevyspím, furt se mi o něm zdá a budím se a jsem zmatená a v pátek večer mi ještě volal jeho boss, že přijedou o den dýl, takže jsem napnutá jak struna! Omlouvám se, že vás s tím tady takhle obtěžuju, ale je to jediná možnost, jak to ze sebe částečně dostat a nemuset se svěřovat kamarádkám - ty by mě asi nepochopily, všechny mají stoletý vztahy a tak... Díky za podporu!
Není tady