29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
janica napsal(a):
Feuria napsal(a):
janica napsal(a):
No Fe, já si o tobě také myslela, že jsi starší, kolik jsi toho již stihla
Tak nevím, jestli jsi brzy začala anebo tvé vztahy byly paralelnínemlať mě, nechci se tě nijak dotknout
Jo - odešla jsem z domu ve 14 a ve stejném věku jsem měla prvního přítele -to trvalo 2,5 roku (bez sexu) - což nechápu, ale tak to bylo a pak nový model necelé 4 roky a nyní už 5 let bojuji s tím třetím.... paralelně pouze 1x(ženáč) cca 2,5 no spíš 2 roky).
Tak si to spočti :-)
Bít Tě nebudu - bila bych spíš sebe - měla jsem si užívat a studovat a né stát u plotny a vařit ! Teď se to snažím dohnat :-)Fe, musíš se na to dívat z té lepší stránky - podívej, kolik máš zkušeností, mě teda určitě můžeš strčit do kapsy, a to jsem starší a mám vejšku. A co z toho mám? Maximálně tak ten titul, a ten je mi stejně na prd
Myslím, že žádná škola nemůže nahradit školu života
Jo, jo - šak já to také tak beru
jediné co nemohu změnit je rodinné zázemí (to jsem nemohla ovlivnit), to mi moc chybělo a stále chybí a odvíjí se od toho spousta mých problémů :-(
Není tady
Feuria: To s rodinou není nic moc, ale na druhou stranu máš výhodu, že o tom víš. Víš, co ti způsobuje trable, z čeho to pochází. Máš v rukou silnou kartu, kterou můžeš využít ve svůj prospěch. A to je hodně. Na to některý ženský přijdou třeba až v 50 , po 25 letech nešťastýho manželství....máš náskok
Není tady
Eva36 napsal(a):
Emma: Jo, já testuju a testuju...a přemýšlím...a někdy až moc...a většinou přijdu na to, že tomu nemůžu uvěřit, že on je tak fajn, protože můj BM se taky jevil jako moc fajn a já nakonec přišla na to, že žiju s neuvěřitelným sobcem....dvanáct let...takže teď si dávám na muže coby partnery pozor (možná až moc). Někdy se směju sama sobě, jak se bojím tomu víru propadnout, jak si říkám, že si možná zase natluču, že to nebude fungovat...míchají se mi tam zážitky s BM, jeho "miluju tě" naprosto zdevalvoval tím, že nic nedělal...do slova a do písmene. Vždycky tvrdil "Vždyť já ti nic nedělám"...a nedělal, on nedělal nic, on nepomáhal, s nechutí chodil na společné akce, sám ale nevymyslel žádnou jinou, po večerech nebýval doma, žárlil jak cvok, urážel mě...ach jo...a tohle na mě občas vybafne a já se bojím uvěřit, že jiný chlap je jiný....jenže to točení hlavy neustává...
Feuria: Super to je, ale jak to bude dál? Přeci jen...mám taky dítě, takže hodně myslím i na něj. S přítelem naštěstí vycházejí moc dobře, tak nějak přirozeně, to jsem ráda (měla jsem totiž dost strach, že dítko ho nezkousne..kvůli opravdu velkému věkovému rozdílu mezi námi. Naštěstí mi syn nedávno sdělil, že s mým přítelem je docela sranda...a dodal "hmm...větší než s tebou, mami"...až jsem skoro žárlila
Evy, ako keby si písala o mojom živote. Otec alkoholik, ja som zachraňovala moju maminu a sestru pred ním...a podľa toho som si vyberala aj partnerov. Veď ich bolo treba zachrániť! A keď som bola v brinde ja, mňa nikto nepodporil.
Teraz som sa rozhodla a veľmi prísne: Koniec zachraňovania a ľutovania mužov a budeš trocha sebecká!
Ako náhle nejaký môj nápadník chce odo mňa viac než mi on dáva, tak sa otáčam a idem preč. Nie som Matka Tereza, už nie! Jeden môj kamarát mi povedal: Ak to s tebou chlap vydrží ti pomáhať a byť s tebou tak pol roka bez sexu, potom si zaslúži spoznať tvoju dcéru a potom aj ten sex. ....no priznám sa, neviem, či to nie je moc pritiahnuté za vlasy.....ale aj tak to teraz tak skúšam, i keď mám dosť starostí a na chlapov a ich spoznávanie nemám priveľa času. Hlavne si nechávam načas, nikam sa neponáhľam a snažím sa svoj život nejako dať do poriadku. Tento rok je pre mňa katastrofálny. Asi mi niekto chcel ukázať, že sa niečo v mojom živote musí naozaj zmeniť... Len keby ma tento rok nepripravil o ilúzie alebo o čo. Niečo vo mne zomrelo a ja to neviem oživiť, naštartovať.
Preto si rada prečitam aj pozitívne príbehy a preto vám babám držím pästičky.
Není tady
choysia me naprosto rozesmala:
----
Jinak moje největší láska byla na první pohled aaach....to bylo něco.......
Pohled do modrejch očí a bylo to.............
Vydrželo to rok...
-----
Prelozim si to tak, ze tzv. endorfinova zamilovanost vydrzela rok.
Zajima me, co se stalo "s nejvetsi laskou" pak? Umrel? Odesel do USA? Odesla jsi ty?...Nefungovalo to? (coz je blbost, u nejvetsi lasky to preci musi fungovat..az do konce zivota)
Není tady
janica napsal(a):
choysia napsal(a):
Nemyslím si, že nejlepší vztahy vznikají z kamarádství. Já jsem takhle začala se současným přítelem a nic moc. Vzhledem k tomu, že jsem dost sdílná, vykecala jsem mu na sebe, ještě jako kamarádovi to, co jsem neměla. Pokud by mě dřív napadlo, že z toho může být víc, než přátelství, asi bych si dávala víc pozor na pusu.
Ale to se předpokládat nedalo, takže ted se mi to sem tam vrátí. Občas je moje minulost- teda bejvalej manžel či přítel-příčinou nesmyslný hádky, někdy důvod k žárlivosti, nebo nedůvěře......
Jinak moje největší láska byla na první pohledaaach....to bylo něco.......
Vydrželo to rok...Choys, máme to opravdu nějak podezřele podobné...
Totiž já jsem svého přítele taky poznala nejdřív jako kamaráda v partě, kam mě přivedl bývalý přítel. Znali jsme se vlastně asi 3 roky než jsme spolu začali chodit. A to je právě ten problém, protože co já prováděla, to je škoda mluvit, jenže smazat to už dneska nejde, a on toho všeho byl přímým svědkem, účastníkem, o to je to horší, když se někdy bavíme o minulosti, tak bych se nejraději propadla 100 metrů po zem. On sice taky nebyl žádný svatoušek, to ani náhodou, ale je to prostě dost blbý pocit. Sice kvůli tomu u nás nevznikají žádné hádky, ale i tak, ty pocity jsou někdy strašné.
Tak..... tak si slovíčka utěchy budeme psát navzájem
Není tady
Avalonka,
tie proroctva ma celkom pobavili, nemyslim, ze ak by som sa s niekym vydrzala rok nepomilovat, ze by som sa s dotycnym vobec pomilovat chcela.
A celkovo rok bez sexu? No brrrrr
Není tady
Nicolas napsal(a):
choysia me naprosto rozesmala:
----
Jinak moje největší láska byla na první pohled aaach....to bylo něco.......
Vydrželo to rok...
-----
Prelozim si to tak, ze tzv. endorfinova zamilovanost vydrzela rok.
Zajima me, co se stalo "s nejvetsi laskou" pak? Umrel? Odesel do USA? Odesla jsi ty?...Nefungovalo to? (coz je blbost, u nejvetsi lasky to preci musi fungovat..az do konce zivota)
Nicolas:Neumřel, jen se málem k smrti užárlil.
A s takovým člověkem se moc žít nedá......
A přesto všechno, co jsem si s ním "užila" můžu tvrdit, že to byla ta největší a že to v sobě budu mít do konce života je klidně možný....Jenže tohle už jsem tady nejednou psala.....
Není tady
Já jsem se včera vrátila ze služební cesty ze Spainu a musim říct, že to byl fakt fofr Viděla jsem ho potřetí, ale až tam jsem si všimla jak je sexy, koukali jsme si tři dny do očí, pod stolem se nenápadně drželi za ruce, pak jsme si dali pár pusinek u katedrály a zase jsme se rozešli. Měla jsem pocit zamilovanosti, i když v tomhle případě je to blbost. Zní to úplně banálně, ale bylo to jako v pohádce - totálně jiný prostředí, vzduch nabitej energií, velmi příjemnej společník a i když nedošlo k ničemu (krom toho polibku), byl to jeden z nejsilnějších zážitků, jaký mám. Ale to se musí zažít. Jinak se ovšem zamilovávám pomalu - ale to je relativní pojem - myslím, že tak měsíc dva, musím toho člověka poznat v různejch situacích a nesmí mi v žádnej z nich připadat odpudivej.
Není tady
ADFka: aha, nesmí připadat odpudivej...to mě ještě nikdy nenapadlo...můj partner mi zatím odpudivej ještě nepřipadal tak to bude asi fakt láska, co na mě leze
Upravil(a) Eva36 (24. 8. 2006 10:30)
Není tady
Eva36: no víš, když bych se měla stydět za přítelovy názory nebo za to, jak se chová k ženám, nebo kdyby mi vadilo, jak se chová u stolu a tak... Tak bych se prostě nezamilovala. Milovat můžu člověka, se kterým je mi dobře. Tak to na tebe asi fakt leze láska nebo co
Já se furt vzpamatovávám z tý služebky a musím se hlídat, abych se furt pitomě neusmívala , včera jsem se zasekla u umyvadla a čistila si zuby snad půl hodiny, prostě jsem vzpomínala a vzpomínala, až jsem si málem rozedřela dásně
Ale láska to není. Jenom mi zamotal hlavu, češi jsou pěkní a hodní kluci, ale u těch španělů je ještě asi něco navíc...
Není tady
Hej, voči čaru tmavých Mediteráncov som skoro bezmocná
a ani sa veľmi nesnažím mu odolávať
Není tady
ADFka: ... no hmmmm...
taky jsem se teď chytla, že přiblble čumím z okna, ve tváři výraz idiota.... he he...ten můj má vyzrálý názory, není žádnej macho (což bych nesnesla), ale ani bačkora (což by mi taky vadilo), k ženám se chová pozorně ( a ke mně v první řadě), u stolu se chová výborně, obsluhu nepeskuje, nekrká...navíc mi doma hrozně moc pomáhá (přestavuju) a ví, že zatím nevím, jestli ho k sobě chci napořád....jo, je to hodnej kluk, pěknej teda až tak ne, ale to u chlapa tak nějak pomíjím...jo a sex s ním, no to je něco úžasnýho!!!....zas se mi chvěje podbřišek, jen jsem na to pomyslela....ach jo......teď už já začínám tušit, že jo, že ho chci napořád....ale ještě se krotím. Dávám si načas...co kdybych nějakou tu stinnou stránku objevila? To by se mi ho těžko vyhazovalo, né že by jako byl z těch, co neodejdou, ale jak bych si na něj už zvykla doma...tak by mi to pak nešlo...
Není tady
Většinou jsem se zamilovávala celkem rychle, ale s manželem to bylo jiný, byl to vyhlášenej děvkař a ochlasta, takže když nás seznámili tak měl na klíně nějakou holku a byl namol. Podruhé když jsme se viděli tak to bylo na akci v baru, a protože nám s kámoškou ujel bus, přespaly jsme u něj. Od té doby mi denně volal nebo psal, ale jen abych přijela večer a spala u něj, takže jsme to brala jen jako krátkodobý úlet. Jenže pak jednou když chtěl abych přijela a já mu řekla že ne, peorotže mám menses, takže to nemá význam, tak mi udiveně řekl že snad nejde jen o sex a že mě chci i tak vidět. Noo a po dalším týdnu mi navrhnul abych si k němu ¨přestěhovala věci, abych mohla jezdit z práce rovnou k němu, dal mi udělat klíče od bytu a už to lítalo....a najednou mi bylo jasný že to bez něj už nepůjde. Chyběl mi i tech pár hodin co jsme byli v práci, začala jsem mu vařit jeho oblíbená jídla a starat se o jeho psa a najednou mi to vůbec nevadilo - dokonce mě to bavilo. Prostě jsem se normálně zabouchla jako puberťačka a už dva roky mě to drží a pořád se mi stejská když je v práci a pořád se mi podlamujou kolena když mě líbá a když se usměje a řekne mi že mě miluje, tak mám pořád ten nádhernej, nepopsatelnej pocit štěstí. Jsem holt nenapravitelnej romantik
Není tady
Říká se, že sexuální přitažlivost jsou určující pro výběr partnera, se kterým chceme zplodit potomstvo. Tato doslova primitivní teorie, kdy jdeme po vzoru zvířátek "po čuchu" nám má zaručit to nejkvalitnější (rozuměj nejzdravější) potomky.
Nevím jestli to tak je, ale nějak se mi ta teorie líbí.
Když jsem potkala svého milence, žila jsem do té doby pomalu jako viktoriánská panička. Hospodyňka non plus ultra, hele no já snad i štrikovala... Do práce, z práce, na cizího chlapa jsem se (skoro) nepodívala, spokojená panička.
No a pak jsem se s ním potkala, kde jinde než v práci. Hned to přeskočilo, udělalo to veliké klik a přísahám, že jsme si to řekli pohledem navzájem. Takové to "jééé ty se mi líííbíííš..."
Přitom jsme se vyhýbali pohledem. Nebo spíš já se vyhýbala.. protože mě elektrizoval, nepřeháním, doslova. Občas se na mě podíval tak, že jsem pocítila někde ve svých útrobách takovou zvláštní křeč, záchvěv, jako by vnitřnosti udělaly kotrmelec.
Ten den, kdy jsme se spolu poprvé vyspali, mi při líbání skákalo srdce tak, že jsem si u toho líbání komicky přidržovala levé ňadro, snad jako abych to srdce stačila chytit, kdyby mi chtělo vyskočit z těla :-)))
K čemu má vést taková touha? K sexu a naplnění! A k čemu má primárně vést sex? K otěhotnění! Proto se mi asi tak ta výše uvedená teorie zamlouvá.. MĚ prostě dává smysl...
Vím že to není láska, ale zamilovanost teda ohromná. A tohle se přece s kamarádem, ke kterému mě poutá duševní souznění a stejné koníčky a oboustranné sympatie, nestane :-( A to je hrozná škoda, alespoň podle mého názoru :-(
Není tady
Selima - pravda pravdoucí! Akorát že jsem to doteď nevěděla Teď budu upínat oči k nebesům, aby ke mně byla milostivá a vyslala mě na další služebku
Je úplně fuk, že se nic nestalo, ba naopak, je totiž aspoň jasný, že i vzduch a atmosféra může bejt mega silnej zážitek, jsem toho fakt plná
Eva36 - ty si to zasloužíš, trošku už tě z tvých příspěvku znám, takže vím, že máš za sebou blbý věci, takže si to pěkně užívej a občas i poreferuj, anžto jsou tu jinak samý smutnosti...
Já jdu myslet na Španěla
Není tady
Eva36 napsal(a):
Moc hezký, holky...
Jsem zvědavá, co se ještě dozvím.
Avalonka: A co to je "mindrák"? A kdo ho nemá? A co to je "enormní"? ... to jsou takový hypotetický otázky, co? U každýho to je jinak.... Skoro ses trefila do mě s tou "spasitelkou a alkoholikem"... až se tu musím nad tím v kanceláři usmívat (ještě že šéf je někde v háji zelenýmNaštěstí jsem tyhle zachranitelský tendence už vyrovnala (ale že mi to dalo...a nejspíš to bylo tím, že před 26 lety jsem nemohla jako pětiletý dítě ochránit mýho malinkýho bráchu před jeho vzteklým a ožralým otcem...to jsou věci...)
Já zas mojí malinkou ségru před vzteklým a ožralým otcem. Na Mikuláše, kdy jí zmlátil, protože se bála čerta. Hnus. Tenkrát jsem ho málem zabila a bylo mi asi 12 let. Pustila jsem se do něj pěstičkama. Takže mě v dospělosti různý lůzrové také neminuli, stále mám pocit, že za své blízké nesu plnou zodpovědnost. Ale léčím se
Není tady
faf napsal(a):
Avalonka,
tie proroctva ma celkom pobavili, nemyslim, ze ak by som sa s niekym vydrzala rok nepomilovat, ze by som sa s dotycnym vobec pomilovat chcela.
A celkovo rok bez sexu? No brrrrr![]()
![]()
Však také Celestýnská proroctví byla jaksi vizionářská kniha. Počítá se tam s lidmi, kteří jsou "dál" a "výš". Nikoli s takovými zviřátky, co jsme my tady...
Není tady
Angie napsal(a):
Vím že to není láska, ale zamilovanost teda ohromná. A tohle se přece s kamarádem, ke kterému mě poutá duševní souznění a stejné koníčky a oboustranné sympatie, nestane :-( A to je hrozná škoda, alespoň podle mého názoru :-(
Angie, nezabi ma, ale ja mám už od novembra(listopadu) pocit, že som stretla kamaráta, s ktorým si bohovsky ruzmiem, a moje telo si bohovsky rozumie s jeho telom... Pri prvom stretnutí, ktoré zorganizovali kamaráti, som ho skoro znásilnila(skončili sme vo všetkej počestnosti na vééélikánskom gauči u nich v hosťovskej, opitučkí ako číky, asi o štvrtej nadránom...), pri treťom rande sme skončili v posteli a bolo to A nechcem provokovať (ťuk, ťuk na drevo), ale zdá sa mi, že som vyfasovala balíček 2 v 1...
Není tady
Selima napsal(a):
Angie napsal(a):
Angie, nezabi ma, ale ja mám už od novembra(listopadu) pocit, že som stretla kamaráta, s ktorým si bohovsky ruzmiem, a moje telo si bohovsky rozumie s jeho telom... Pri prvom stretnutí, ktoré zorganizovali kamaráti, som ho skoro znásilnila(skončili sme vo všetkej počestnosti na vééélikánskom gauči u nich v hosťovskej, opitučkí ako číky, asi o štvrtej nadránom...), pri treťom rande sme skončili v posteli a bolo to
A nechcem provokovať (ťuk, ťuk na drevo), ale zdá sa mi, že som vyfasovala balíček 2 v 1...
No jasně, to je skvělé, to je takový ten bonus.
Já spíš mluvila o příkladu, kdy si z někým velice rozumíme, člověk je to velice pohledný, charakterní a nevím co všechno, začneme s ním chodit, při troše snahy a vypilování techniky si i užijeme v posteli, je nám fajn, jsme spokojení, ale je to vlastně pořád "jen" kamarádství se sexem.
Na druhou stranu někteří tvrdí, že to je daleko stabilnější základní kámen pro manželství a pro život. A jelikož to říkají především starší a zkušenější, raději jim budu věřit a nechávám to být.
Není tady
Toto nepoznám, ja som do všetkých vzťahov zatiaľ vpadla po hlave(alebo skôr niečom inom )... Vrátane BM, ktorého som poznala dva roky v rámci partie, ale vcelku nič mi nehovoril, a potom raz sme sa uňho opili asi 6 ľudí, nejako z toho vyplynulo rande, tam sme sa pohádali(ja si rada vymieňam názory, ako si si už asi všimla
) a keď z neho vypadlo, že sám vychováva svojho syna, niečo vo mne kliklo, nechala som sa odvliecť, zviesť, vyžmýkať v posteli
, presťahovať... ale predtým mi bol dva roky úplne voľný... Nechápem
Není tady
Angie
Já to měla se ž. úplně stejné ...
S mým kamarádem :-) je sex také dobrý, ale tohle - to bylo fakt úžasné. Myslím, že na té teorii něco je :-)
A na víc je dokázáno, že máme geneticky zakódováno né soužití po celý život v páru, ale plození...
Proto zamilovanost trvá cca 2 roky a vztah je kritický kolem roku 4tého, protože to je doba, kdy se stihneme zamilovat, spářit a odchovat potomka - tím myšleno vypiplat z toho "nejhoršího". Ty první 3 roky života dítěte. Jsou prý nejdůležidější ...
(tím nechci napsat, že ty další né). Jo a nekamenujte mě, já to četla v nějakém "chytrém" článku....
Není tady
avalonka napsal(a):
faf napsal(a):
Avalonka,
A celkovo rok bez sexu? No brrrrr![]()
![]()
Však také Celestýnská proroctví byla jaksi vizionářská kniha. Počítá se tam s lidmi, kteří jsou "dál" a "výš". Nikoli s takovými zviřátky, co jsme my tady...
Ojoj, ja radsej zostanem zviratkom a budem si uzivat vsetko dobre "zvieratkovske".
Není tady
Já ani nevim, jestli rychle nebo polehoučku. Ale furt jsem se toho nezbavila, naštěstí
Není tady
Taky jsem ráda zvířátkem. Ale taky se léčím, Avalonko
ADFko, díky za přání. Jo, teď mi je docela hej, dokud tedy BM nevymyslí nějako pro mě šílenou nespravedlnost (většinou se to týká dítěte, to pak lítám dva metry do stropu vzteky, jak může někdo bejt tak hnusnej a nespravdelivej - poslední "dáreček" byl, že tvrdil, že přídavky na dítě nejsou dítěte, ale jeho....to jsem se málem vztekla. Víc jsem napsala na Rodičích a dětech...ale už jsem zas klidná. Naštěstí.)
Není tady