|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Je to staré německé přísloví ze 14. století.
Jela jsem nedávno vlakem za kamarádkou a někdo zapomněl Cosmopolitan na sedačce. Byla nuda a tak jsem začala listovat časopisem, kde mne zaujalo toto téma.Né že bych se považovala za potvoru , ale některá témata mi nebyla cizí.Samozřejmě v tomto článku je všechno víc přitažené za vlasy,ale není na škodu si něco z tohoto osvojit a zjistíte milé dámy, že Váš miláček se k Vám změní.
Cituji:Je to záhada. Proč tolik skvělých chlapů chodí se sobeckými a panovačnými potvorami? Co na nich mají? ,,Když jsem viděla novou přítelkyni svého bývalého, zírala jsem, jak s ním zametá," podivuje se čtyřiadvacetiletá servírka Marcela.,,Šli jsme společně s partou známých do kina a ona Lukáše přede všemi seštěkala jenom za to, že se o pět minut opozdil.Později mi vysvětlil, že se mu líbí ženy, které si umějí dupnout. Já prý byla ,,moc hodná".Přitom jsem tohle vždycky považovala za svoji největší přednost!" Možná také věříte, že byste měla být milá, pečující, chápavá a přizpůsoblivá, abyste uspěla u mužů. Jenže platí pravý opak. Příslušníky opačného pohlaví vzrušují ženy, které ze všeho mají nejraději samy sebe a nestydí se to dát najevo.Doby kdy chlapi toužili po poddaných partnerkách, jsou dávno pryč. Jestliže partnerovi plníte každé přání, oddaně okolo něho kroužíte a ochotně se podřizujete , sice mu důkladně poromasírujete ego, jenže ho časem začnete nudit. A nemůžete se divit pokud Vám za pár měsíců-let uteče s průbojnou, do sebe zahleděnou potvorou. Uznejte, že sebevědomá dračice je mnohem víc sexy než poslušná loutka. Takže jestliže Vám rodiče odmalička opakovali že byste měla být ,,hodná a milá", rychle si jejich rady vygumujte z hlavy.Nejvíc Vám prospěje být šťastná a žít podle vlastních představ. Abyste si své místo na slunci udržela, budete muset občas vytáhnout drápky a tvrdě zabojovat. A proč ne? Dosáhnete svého a partner vás bude milovat a respektovat. Čtěte, proč muže tolik vzrušují potvory_ a které jejich vlastnosti si můžete osvojit.
Není tady
Myslete hlavně na sebe.
I když je potvora po uši zamilovaná, pořád má ze všeho nejraději sama sebe.V pořádku. Zapište si za uši, že nejdůležitější bytost ve vašem životě jste vy! Nejspíš moc dobře víte, co chcete dokázat, co vás baví a co vám dělá dobře.Tak se toho nevzdávejte-rozhodně ne kvůli muži. Jen proto, že ho milujete, se mu nemusíte přizpůsobovat a měnit se podle jeho představ.,,Když chci po Lence něco, co se ji nelíbí, okamžitě mi to vpálí." prozrazuje třicetiletý technik Kamil. ,,Loni jsem třeba dostal na půl roku práci v Londýně a automaticky jsem si myslel, že se tam se mnou Lenka odstěhuje."Prohlásila, že ji to ani nenapadne, a když nám vztah na dálku zkrachuje, nejspíš za to nestál.Nejsřív jsem byl naštvaný, jenže pak mi došlo, že právě tohle mám na ni rád. Ví, co chce, a odmítá se podřizovat. Nesnesl bych vedle sebe ženskou bez vlastního názoru. "Dejte mu najevo, že ho milujete, ale ne pezpodmínečně. Ať vás ani nenapadne vzdávat se kvůli němu práce, školy, přátel, zálib. Potvora se nikdy neptá:,, Jsem pro něho dost dobrá," ,,Co si asi o mně myslí?" ,,Co mám dělat aby se mnou byl spokojený?" "Věří, že by ji měl milovat můž takovou , jaká je. Ptá se: ,,Co z toho mám, že s ním chodím?"A dobře dělá. Láska by Vám měla život obohacovat, ne komplikovat.A jestli Váš vztah klapějen proto, že se neustále podřizujete, měla byste začít uvažovat o rozchodu. Protože jakmile kvůli chlapovi začnete potlačovat sama sebe, nebudete už doopravdy šťastná. A vaše štěstí /ne štěstí partnera, rodičů, kamarádů/ by pro vás mělo vždycky stát na prvním místě.,,Hýčkám se, nikdo to za mě neudělá," přiznává jedenatřicetiletá recepční Linda. Vezměte si s ní příklad.Pozor! Odpostte si řeči o tom, že až partner dal vašemu životu smysl a bez něj byste si připadala ztracená.Tímhle způsobem rychle pošlete vztah pod kytky. Muži nemají rádi bezmocné ženy.TRIK, KTERY SE naučte: Vezměte na vědomí, že partnera nemusíte naustále chápat, přizpůsobovat se mu a ve všem ho podporovat. Držte si svoje názory a zájmy, i když se s těmi jeho ani trochu neshodují. Zůstanete prostě taková, jaká jste byla, než jste se seznámili. V eskutečnosti je to právě naopak. Abyste pro něj zůstala pořád ajímavá, musíte se projevovat jako silná osobnost. Dávejte proto najevo, že vaše štěstí nezávisí jen na něm. Jednoduchá taktika, která ho dlouhodobě udrží na bodu varu.Občas mu nezvedejte telefon a nechte ho promluvit s hlasovou schránkou. Nuuškodí mu, když bude po Vás marně toužit. Muže neuvěřitelně rozpaluje vědomí, že vás nemá úplně jistou.
Není tady
Klidně se vztekejte: ,, Když mě Martin naštve, většinou spolknu vztek a nebráním se." svěřuje se třiadvacetiletá studentka ekonomie Lucie. ,,Nechci zbytečně dělat dusno, aby si nemyslel, že sbalil hysterku." Tak podobnou chybu už víckrát neopakujte. Správná potvora se umí zdravě rozzuřit a dokáže komukoliv tvrdě vpálit, co si myslí.Jsou to dvě pravidla:1, když máte vztek tak ho dejte najevo. 2, Nemusíte se stydět za to, že jste se rozzuřila. 3, Hádky vztahu neškodí, právě naopak. Problém spočívá v tom, že ženy častěji ustoupí , jen aby měly klid.Navíc možná věříte, , že kdyby jste udělala scénu, znemožníte se . ,,Muž který zuří je společensky přijatelný, tvrdí psychlolžka Ute Ehrhardtová, autorka knihy Hodné holky se dostanou do nebe, zlobivé kam chtějí. Každý ví, že správný chlap občas ztratí sebevládu, to se může stát. Nopak žena obecně platí za mírumilovnou. Když se začne vztekat, vyvolá údiv." Pokud se ale donekonečna ovládáte, škodíte svému vztahu i sobě. Takže až se příště vyskytne problém, nenašlapujte okolo něj po špičkách. Ale pozor: Místo abyste ječela jako požární syréna, což muži nenávidí, tak se pohádejte jako chlap.j Věcně a rázně oznamte, co vás štve. Takový způsob hádky vyhovuje můžům víc, než kdybyste brečela, Fˇbukala nebo uraženě mlčela. Ocení, že jasně prozradíte, co vám na něj vadí. Alespoň ví, na čem s vámi je.TRIK: řekněte na rovinu co si myslíte. Odpusttě si, dvojsmyslné nárážky a už vůbec nečekajte, že paartner sám pozná co vás rozzlobilo. Když něco chcete tak si to vybojujte ve férovém souboji. Zapomeňte na fňukání a citové vydírání. Pokud chcete v hádce zvítězit, měla byste zahovat chladnou hlavu. Jakmile se vám začne třást hlas nebo se rozpláčete, muž usoudí, že má nad vámi navrch.důležitý je postoj jak stojít a jak se na něho díváte. Když se hádáte, tak stůjte vzpřímeně a bez úsměvu se na něj zpříma dívajte. Místo abyste ho dojímala vlahými pohledy doširoka otevřených očí, natrnénujte si před zddcadlem chladný a tvrdý pohled. Přesně takhle se tváří většina můžů.Partner okamžitě pochopí, že máte vážně vztek a že provedl něco, co by rozhodně víckrát neměl opakovat.
Není tady
No ani jsem to radši nedočetla. Nedávno jsem byla u máti svého přítele na "školení", jak si poradit s chlapem. Týden jsem pak byla úplně nesnesitelná. Jednou je moje přirozenost taková a taková, tak si nebudu hrát, že jsem něco jiného. Od svého přítele taky neočekávám, že mi bude nosit kytky, ikdyž by se mi to moc líbilo. Jestli někdo chce, tak ať se podle těch rad řídí, třebas mu to i vyjde, ale podle mě to jsou snůšky pseudopsychologických keců, se kterými se po "mužích z marsu a žen ..." roztrhl pytel.
Není tady
Já jsem přečetla jenom kousek... Už vidím, kdybych měla manžela sprdnout před lidma, že přišel pozdě. To by koukal a já asi taky 
Tyhle časopisy raději nečtu, páč si myslím, že je to plné reklam, obrazků a snůška keců, a ještě to stojí hodně peněz!
Není tady
Jo, něco z toho je přitažené za vlasy, ale s jednou věcí souhlasím stoprocentně - neustupovat jen proto, aby byl klid, a říkat věci přímo a hrát fér. Akorát nevím, proč to tady vydávají za TRIK - to je přece základ úspěšné komunikace (aspoň jak ji chápu já) 
Není tady
no - mám dojem, že žena je ženou i proto, že jí byly dány do vínku ženské zbraně, a tudíž by se neměla bát je používat - ale pozor: ne pořád, ne na všechny, ale zase ne jen na svého partnera... - prostě - neměla by zapomínat, že je ženou, ale také pamatovat na to, že je člověk 
Není tady

Dokážu pochopit, že muže přitahují sebevědomé ženy. Ale nevybírají si takové ženy za manželky. protože vědí, že tahle by jim nezajistila pohodlný rodinný život, po kterém v skrytu touží. Jednoho takového kamaráda mám. Celý život si užíval s modelkovými typy, fotil jejich akty (profesionálně) a teď si bere hodnou obyč. babu, co chce dětičky a domácnost. Člověk by to do něj neřek.
Asi bude s modelkama konec. Chi
Není tady
Věřím tomu,že muže vzrušují průbojné a sebevědomé mrchy.Sama se považuju spíše za tu hodnou(blbou),která raději ustoupí.Přečetla jsem už dost o vztazích-různé rady jak se seznámit,jak si najít toho pravého ...Myslím si ,že v praktickém životě je to jinak.(autoři jsou většinou američané)Každý je individuální.Asi proto jsem stále sama.Jednou jsem zkusila držet se rad (z jedné knížky)-nefungovalo to.Neumím být ta správná mrcha.
Není tady
Damila napsal(a):
Dokážu pochopit, že muže přitahují sebevědomé ženy. Ale nevybírají si takové ženy za manželky. protože vědí, že tahle by jim nezajistila pohodlný rodinný život, po kterém v skrytu touží. Jednoho takového kamaráda mám. Celý život si užíval s modelkovými typy, fotil jejich akty (profesionálně) a teď si bere hodnou obyč. babu, co chce dětičky a domácnost. Člověk by to do něj neřek.
Asi bude s modelkama konec. Chi
Hmm, a nebo to s modelkama bude pokračovat, ale pro ten rodinný život se prostě tak nějak nehodí.
Kamarád bude určitě velice chytrý.
Ale, třeba to tak nebude... 
Není tady

Vždycky jsem byla hodná holka, taky jsem za to vždycky dostala, tak se učím být zlobivá. Doufám, že výsledek se dostaví.
Není tady
Jj....a náhradní nick budiž ZELENOOČKA 
Mně Kazalin vymyslel nááádhernej nick na zlobivou Lupinu.....Lupina Fontána 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Vždycky jsem byla hodná holka, taky jsem za to vždycky dostala, tak se učím být zlobivá. Doufám, že výsledek se dostaví.
Mám to podobně... ale zlobivá být moc neumím. Takže se taky učím 
Není tady

TAk už vím proč ačkoliv mi muž řekl že nikdy ho tak nikdo nemiloval jako ta přede mnou ( histerka co klidně udělá scénu na veřejnosti) si vzal nakonec mne(bohužel)
Protože jsem hodná = blbá a scén , křiku a nadávek se bojím jako čert křížecož tomu mýmu cholerikovi vyhovuje

Není tady
arwen napsal(a):
Věřím tomu,že muže vzrušují průbojné a sebevědomé mrchy.Sama se považuju spíše za tu hodnou(blbou),která raději ustoupí.Přečetla jsem už dost o vztazích-různé rady jak se seznámit,jak si najít toho pravého ...Myslím si ,že v praktickém životě je to jinak.(autoři jsou většinou američané)Každý je individuální.Asi proto jsem stále sama.Jednou jsem zkusila držet se rad (z jedné knížky)-nefungovalo to.Neumím být ta správná mrcha.
Atraktivní mrchy jsou přitažlivé, ale vhodné tak na pár nocí, jenom hlupák se s nimi pokouší žít! 
Není tady
Je to úplně stejný, jako s těmi atraktivními,nadrůměrně sebevědomými chlapy. Jsou příjemní, chvilkový společníci, ale život s nimi je peklo. Vždy jsem se jim vyhýbala jako čert kříží a zdá se, že jsem dobře udělala.
Není tady
Přesně tak, lákají nás Ti rebelové, ale doma bychom chtěli mít beránky 
Není tady
Byla jsem hodná a milá 17 let manželství, k rozvodu došlo kvůli paní, před kterou se ostatní muži křižují a označují ji ženská generál. Ponaučení bych si z toho klidně vzala, ale když já mám domov jako oázu klidu a pohody a představa domácích neshod mne upřímně děsí, užiju si toho dost v práci. Jenom nevím, jestli dělám dobře, aby mi pak zase ten můj současný miláček neodšupajdil k nějaké SEMETRICE - protože ona si umí tak krásně DUPNOUT!
Není tady

Myslím si, že je to jen o komunikaci. Člověk by měl umět jasně říci, co se mu líbí / nelíbí. Když neodporuji, vypadám jako bačkora bez charakteru nemilující svého partnera. Člověk má rád vzrůšo, když ho není moc. Pořád lepší než nuda a o tom to asi je. Kdo se nudí, dělá blbosti 
Není tady
Kaliku, není to vždycky pravda. Existují tací, kteří i na jasné líbí/nelíbí neslyší (nechtějí slyšet) a jakékoli "odporování" partnera považují buď za "roztomilé, leč pitomoučké plácání", na které nemusejí brát ohled, nebo za šprajc, který je nutno zadusit v zárodku a komunikaci prostě z principu či z čeho odmítají.
Není tady

No ja si ted objednala knihu Proč muži milují potvory, pry je to vtipne, tak jsem zvedava.... opravdu kolem to vidim, nemusi byt hned velka potvora,ale proste aby si nenechala s... na hlavu... jak se rika lidově.dělat vše co si chlapec preje...
Není tady

Holcicko, jo chteli bysme mit beranky,ale kdyz jsem takoveho mela, tak jsem s nim nevydrzela, proste to bylo zvlastni, varil mi, vse delal, udelal by vse.. me to proste nejak vadilo.... ale zase naopak otroka nikomu delat nechci, proste tak nejak v pulce bych rada byla:)
Není tady
Stránky: 1