Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 22. 8. 2006 9:32

chomáček
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Poraďte, jak to udělat.?

Předem se omlouvám, že se se toto téma nehodí, ale chodím sem nejčastěji, tak mě nic jiného nenapadlo. Chtěla bych si dát fotku mého malého pod lištu (jako to má hodně z vás), ale nevím jak. Poradíte mi jak na to???

Díky. kapitulation

Není tady

#2 22. 8. 2006 9:44

x256987
Host

Re: Poraďte, jak to udělat.?

Chomáčku, ty trošku laškuješ!

Fotka musí mít určitý rozměr, docela malý, když si ji otevřeš jako obrázek, budeš mít nahoře na liště Upravit a pomocí Zmenšení, popřípadě Oříznutí jí dᚠpožadovaný rozměr. Uložíš jako nový soubor. Velikost se dozvíš, když se mrkneš na to, co ti popisuju níž, já avatar mám a už se mi to tam nezobrazuje. Bylo to asi 60x60 pixelů, jestli si vzpomínám.

Vrátíš se na Babinet, Poradny a fóra, nahoře na stránce klikneš na Nastavení, vlevo bude sloupeček, v něm klikneš na Identifikace, Nahrát avatar (to je ten obrázek), zobrazí se ti tuším Procházet, najdeš požadovaný soubor (fotku) a klikneš.

Upravil(a) Judita (22. 8. 2006 9:46)

#3 22. 8. 2006 9:50

chomáček
♥♥♥♥♥--

No jo, ale já nemám program, který umí oříznout. Jednou mi to dělal Kalik, ale...... .

No a taky já nechcí obrážek ten malý jako mᚠty pod nickem. Já chci jak mají někteří tu fotku dole pod lištou. Když něco napíší, tak pod tím je čára a pod tím mají bud slogan nějaký a nebo fotečku. smile

Není tady

#4 22. 8. 2006 9:57

x256987
Host

Aha, tak to je v Nastavení hned pod tím - je to součást podpisu. Můžeš tam naukat text a/nebo vložit img stejně jako do zprávy. Na Pavlači proběhla nedávno anketa jaké má kdo pozadí a spousta lidí tam řešila, jak ten obrázek vloží do zprávy, zkus se na to kouknout.

#5 22. 8. 2006 9:59

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

no podle mě by to mělo jít takto: vybereš si v počítači nějakej obrázek, umístíš ho na nějakej internetovej server,třeba zena-in nebo dáma do fotogalerie a z tama jej zkopíruješ a to tak,že na ten tvůj nahrátý obrázek klikneš pravou myškou a dᚠvlastnosti...zkopíruješ si URL adresu  a pak najedeš sem na babinet, dᚠsi nastavení-identifikace - vytvořit vlastní podpis- napíšeš tam: [img]a sem mezi ty závorky vložíš tu zkopírovanou URL adresu[/img]

snad si to trošku z toho pochopila big_smile

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#6 22. 8. 2006 10:16

chomáček
♥♥♥♥♥--

jejky, to je složité, ale zkusím to. Moc díky cholky.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí