27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Předem se omlouvám, e se se toto téma nehodí, ale chodím sem nejčastěji, tak mě nic jiného nenapadlo. Chtěla bych si dát fotku mého malého pod litu (jako to má hodně z vás), ale nevím jak. Poradíte mi jak na to???
Díky.
Není tady
Chomáčku, ty troku lakuje!
Fotka musí mít určitý rozměr, docela malý, kdy si ji otevře jako obrázek, bude mít nahoře na litě Upravit a pomocí Zmenení, popřípadě Oříznutí jí dá poadovaný rozměr. Uloí jako nový soubor. Velikost se dozví, kdy se mrkne na to, co ti popisuju ní, já avatar mám a u se mi to tam nezobrazuje. Bylo to asi 60x60 pixelů, jestli si vzpomínám.
Vrátí se na Babinet, Poradny a fóra, nahoře na stránce klikne na Nastavení, vlevo bude sloupeček, v něm klikne na Identifikace, Nahrát avatar (to je ten obrázek), zobrazí se ti tuím Procházet, najde poadovaný soubor (fotku) a klikne.
Upravil(a) Judita (22. 8. 2006 9:46)
No jo, ale já nemám program, který umí oříznout. Jednou mi to dělal Kalik, ale...... .
No a taky já nechcí obráek ten malý jako má ty pod nickem. Já chci jak mají někteří tu fotku dole pod litou. Kdy něco napíí, tak pod tím je čára a pod tím mají bud slogan nějaký a nebo fotečku.
Není tady
Aha, tak to je v Nastavení hned pod tím - je to součást podpisu. Můe tam naukat text a/nebo vloit img stejně jako do zprávy. Na Pavlači proběhla nedávno anketa jaké má kdo pozadí a spousta lidí tam řeila, jak ten obrázek vloí do zprávy, zkus se na to kouknout.
no podle mě by to mělo jít takto: vybere si v počítači nějakej obrázek, umístí ho na nějakej internetovej server,třeba zena-in nebo dáma do fotogalerie a z tama jej zkopíruje a to tak,e na ten tvůj nahrátý obrázek klikne pravou mykou a dá vlastnosti...zkopíruje si URL adresu a pak najede sem na babinet, dá si nastavení-identifikace - vytvořit vlastní podpis- napíe tam: [img]a sem mezi ty závorky vloí tu zkopírovanou URL adresu[/img]
snad si to troku z toho pochopila
Není tady
jejky, to je sloité, ale zkusím to. Moc díky cholky.
Není tady