|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahoj holky - vím, že jste to tu už několikrát probíraly, ale potřebovala bych to slyšet ještě jednou. Jsem asi 3 DPO a teď jsem objevila na kalhotkách světle růžovoučký hleník /normálně mimo MS nešpiním/. Kdy po oplodnění vajíčka by se "zahnizďování" mohlo objevit? Včera mě hrozně píchalo u vaječníků jako bych to měla dostat. Děkujuuu
Není tady
A nemůže přijít ta ovulace teprve teď???? Všechny příznaky (narůžovělý hleník a píchání u vaječníků) by tomu nasvědčovaly. Zkus dnes ovu test.
Není tady
Taky si myslím, že je to ovulace, všechny tvoje příznaky tomu nasvědčují
Chtělo by to posychrovat 
Není tady
račice napsal(a):
A nemůže přijít ta ovulace teprve teď???? Všechny příznaky (narůžovělý hleník a píchání u vaječníků) by tomu nasvědčovaly. Zkus dnes ovu test.
no asi nezkusím, řekla jsem si, že ani těhu test nepoužiji dřív než v den očekávané MS. Nakonec jsem rozhodnutá, že budu testovat s Leňulkou až 11. září. Snažit se, ale budeme nadále. Děkuju za radu:dumbom:
Není tady
Našla jsem informaci, že většinou 6. – 7. den po ovulaci embryo implantuje, tedy zanořuje se do vnitřní strany dělohy, do děložní sliznice. To by mohlo vyvolat špinění (aspoň se to tak uvádí)
Není tady
jery napsal(a):
Taky si myslím, že je to ovulace, všechny tvoje příznaky tomu nasvědčují
Chtělo by to posychrovat

...jooo, tak to asi bude pravda, snaženíčku zdar:rock:
Není tady
Andri napsal(a):
A podle čeho soudíš, že už jdi 3 DPO - není až tohle OVU ?
mám dost krátký cyklus - naposledy přisla MS o týden dřív, tím pádem byl i hleník dříve než jsem zvyklá......to nic, ale neznamená, já vím
Není tady
Dannyllo,ale já to měla taky tak.
Po ovulaci růžový hleník a bolest v podbřišku,ještě jsem si říkala,že to dostanu nějak brzo,a koukej na metřík 
Není tady
maxima napsal(a):
Dannyllo,ale já to měla taky tak.
Po ovulaci růžový hleník a bolest v podbřišku,ještě jsem si říkala,že to dostanu nějak brzo,a koukej na metřík
Děkuji za tvou zprávičku potěšila. Je to vcelku jedno - buď zahnizďování
nebo OVU a pokračování v dalším snaženíčku:sova:
, hlavně když to vyjde. Přeji zdravoučké miminko
Není tady
Dannylla napsal(a):
ahoj holky - vím, že jste to tu už několikrát probíraly, ale potřebovala bych to slyšet ještě jednou. Jsem asi 3 DPO a teď jsem objevila na kalhotkách světle růžovoučký hleník /normálně mimo MS nešpiním/. Kdy po oplodnění vajíčka by se "zahnizďování" mohlo objevit? Včera mě hrozně píchalo u vaječníků jako bych to měla dostat. Děkujuuu
Ja jsem skutecne 6. den po uspesne ovu zaspinila, a pak za dalsich 10 dni, kdyz mela prijit MS, ale neprisla. Ale myslim, ze 3. den je na zahnizdovani brzo, ale kdo vi...
Není tady
já jsem měla také slabounké špinění asi deset dní po ovulaci, trvá zhruba týden než se oplodněné vajíčko dostane do dělohy a tam se začně zahnízďovat. Jenže u každého je to jinak...

Není tady
Taky si myslím,že to je teprve OVU. Mě začalo píchat u vaječníku až 6 dnů po OVU a špinila jsem až +-5 dnů před MS. Moudré knihy píšou,že zahnizďování probíhá až 7.-10.den po OVU. Jsou to sice učené knihy,ale někdy bývá realita trochu jiná...
Není tady
já jsem dneska podle fertility 7DPO a ráno mě šíleně píchalo tam jak je levý vaječník tak jsem si tak říkala že by to mohlo být hnízdění, ale BT byla 36,8 takže nic moc a zahnizďování to asi nebylo...no neva...
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
já jsem dneska podle fertility 7DPO a ráno mě šíleně píchalo tam jak je levý vaječník tak jsem si tak říkala že by to mohlo být hnízdění, ale BT byla 36,8 takže nic moc a zahnizďování to asi nebylo...no neva...
Kačí, já bych to spíš tipla na ovu než na zahnízďování. Včera byla jaká teplotka?
Není tady
nene... ovu byla 19 den, našlo mi to fertility...nejnižší byla 18 CD to byla 36,6 a pak už se drží kolem 36,9 a taková byla i včera
Není tady
ahoj holky, vytahuji stare tema
dnes jsem 28 den cyklu, mavam tak 31 dnovy cyklus. netusim kedy bola ovulace, len tak namatkovo sa mi zda 18-19 DC, dnes mam slabulinko ruzovy hlenik, muze jit o zahnizdovani 3 dny pred mesickama? nebo to uz je pozde .... Uz tyden me poboliva podbrisek, obcas picha a dnes sem teda mela jedno poradne pichnuti jak jsem vstavala, dost bolestive. Vim ze to nemuzete odhadnout, jen jestli nektera z vas takhle spinila....
diky
Není tady