Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 8. 2006 8:57

Allka
♥♥♥♥---

kolikrat za den citit pohyby ?

Jak často za den citíte pohyby mrňouska ?

Není tady

#2 22. 8. 2006 9:22

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Re: kolikrat za den citit pohyby ?

Ahoj Allko. Koukám, že už máš asi taky různé myšlenky jako já. Už mě to jednu dobu připadalo, že jsou pohyby každou chvilku, ale teď dva dny to je teda bída. Večer mě tam ťuklo 1 x a za dnešek snad taky jen 1 x a to jsem vzhůru od 4.45.  Pořád to je stejně slabé a to už zítra končím 28 tt. Jsem z toho nějaká přepadlá. Ve čtvrtek jdu k doktorovi, tak to s ním proberu.  Holky a co sexík? My máme teď docela problémy-mě tam něco jakoby tlačí-spíš to je nepříjemné než příjemné a to jsme to zkoušeli různě. grater

Není tady

#3 22. 8. 2006 9:35

Allka
♥♥♥♥---

No ja někdy citím  často a někdy taky málo. Četla jsem na inter. že po 28tt má člověk citít pohyby pravidelně ale co je pravidelně žejo. A přijde mi že je citim dost  dole pod pupíkem máš to taky ?
Hani kdy ty končiš ? už se tě to taky blíží vid.  Už máš vybraný nějaký kočárek ?

Není tady

#4 22. 8. 2006 9:48

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Allka napsal(a):

No ja někdy citím  často a někdy taky málo. Četla jsem na inter. že po 28tt má člověk citít pohyby pravidelně ale co je pravidelně žejo. A přijde mi že je citim dost  dole pod pupíkem máš to taky ?
Hani kdy ty končiš ? už se tě to taky blíží vid.  Už máš vybraný nějaký kočárek ?

No já je právě taky cítím dole pod pupíkem. Mě připadá, že i celkově to břicho mám dost dole. Někdy mám pocit, že mě snad spadne. Já jsem to taky četla, že po 28 tt nám může doktor říct, ať si hlídáme pohyby-no to teda nevím jak. Mám končit na konci září-jdu až na poslední chvíli. 6 tt před porodem je 2.10. , ale doktor mě řekl, že to zakončíme celým měsícem. Kočárek vybraný nemáme. Máme jet s manželem v pátek, jenže on má dopoledne školení, tak už mám teď strach, že to bude ve spěchu a že nic nevybereme. Už jsem z toho dost nervózní. A jak ty s kočárkem a s prací?

Není tady

#5 22. 8. 2006 10:30

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky vidím, že mi těhulky se bojíme prostě pořád, vy, že ty pohyby cítíte nepravidelně a já je zase cítím pořád a to dost silně, někdy je to i bolestivé a taky se bojím, aby bylo mimi v pořádku, kamarádky mě postrašily, že prej můžu mít méně plodové vody a víc to cítím a tak jsem strašně nedočkavá toho posledního ultrazvuku, už aby mi řekli, že je všechno OK!!

Není tady

#6 22. 8. 2006 11:15

Allka
♥♥♥♥---

hanina napsal(a):

Allka napsal(a):

No já je právě taky cítím dole pod pupíkem. Mě připadá, že i celkově to břicho mám dost dole. Někdy mám pocit, že mě snad spadne. Já jsem to taky četla, že po 28 tt nám může doktor říct, ať si hlídáme pohyby-no to teda nevím jak. Mám končit na konci září-jdu až na poslední chvíli. 6 tt před porodem je 2.10. , ale doktor mě řekl, že to zakončíme celým měsícem. Kočárek vybraný nemáme. Máme jet s manželem v pátek, jenže on má dopoledne školení, tak už mám teď strach, že to bude ve spěchu a že nic nevybereme. Už jsem z toho dost nervózní. A jak ty s kočárkem a s prací?

Ja budu asi tři týdny v září  nebo do konce září,  podle toho jak mi určí druhý termín. JInak s kočárkem vůbec nevim rady jakej. I jsem přemýšlela o Dorjan Cross Country  tak zatim pořád jen okukujem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí