|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s yadine co se týče frigidity? Mám s tím teď velký problém, už jsem vystřídala jsem Lyndynette, Mercilon a teď mám Minisiston a stále má chuť na sex je ztracená... :butter:Slyšela jsem, že právě yadine je na tohle výborná. Poraďte mi prosím nějakou antikoncepci, aby se mi vrátila chuť k sexu a aby se po ní moc netloustlo. Děkuji !
Není tady
Já mám u Yadine chuť na sex docela velkou. Naopak, kdysi jsem brala Logest a to byla hrůza.
Není tady
porušuješ pravidla babinetu, je zakázán prodej jakýchkoli léků!
Upravil(a) tina (29. 7. 2010 14:36)
Není tady
Náplasti Evra.
Není tady

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli po druhé pilulce mohu mít pohlavní styk bez rizik?
Není tady
Stefa napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli po druhé pilulce mohu mít pohlavní styk bez rizik?
Jestli užíváte HA delší dobu, tak po 2. pilulce (po menstruaci) je to OK. Pokud je to úplně poprvé, tak radši volejte svého doktora :-)
Není tady