14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Já je troku nasolila a nechala pustit vodu a pak vydímala a tak zamrazila, ale pozor zasmrdí to celej mrazák a po rozputění to pustí zase vodu, moc mě to neoslnilo . Musí dát pozor do čeho to zamrazí já to měla v sáčku i v kraqbičce a stejně načuchly nanuky co jsem v tom mrazáku (120 litrovej) měla.
Upravil(a) Bety (21. 8. 2006 19:16)
Není tady
Souhlas Bety, stojí to za prd a ani ten salát pak není moc dobrý.Kdy si spočte náklady na provoz mraáku a práci s nimi, vyjde tě levněji si je koupit....
Není tady
Nedá se to srovnat s čerstvým okurkovým salátem.
Není tady
Okurky omyjte a odřízněte jim obě pičky a tak zamrate
Není tady
kukusa: A co pak? Jak rozmrazovat, případně nerozmrazovat?!?!?
Není tady
Já zkouela okurky oloupat, nakrájet na plátky a pak zamrazit. Moc mě to nenadchlo, protoe po rozmrazení měl okurkový salát úplně jinou chu. Divnou. Jsou prostě potraviny, které se zamraovat nenechají.
Jinak v zimě, kdy stojí kilo okurek řádově 70,- Kč je salát z čerstvých okurek docela luxus :-)
Není tady