Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 22. 10. 2009 15:37

Rozárka*
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Re: Linoleum či plovoucí podlaha

Taky se přikláním k linu, ale já jen mám jen v předsíni a kuchyni a návštěvy nevěří, že je to lino, někteří si dokonce i po několika návštěvách mysleli, že je to plovoučka. jsem maximálně spokojená s udržbou a je teplejší než plovoučka (ráda chodím bosa).

Není tady

#77 23. 10. 2009 12:47

Irik
♥♥♥♥♥--

Li.lik, přesně tak...taky si ostatní klepou na čelo, že chceme dlažbu v obývák+kuchyň+jídelna. Taky budu volit velkoformátovou...nejspíše nějakou imitaci dřevěných podlah. Kamarádka žije v zahraničí, tam je dlažba v obýváku zcela běžná, řekla bych nejčastější. V kombinaci s plovoučkou prostě ideální.

Není tady

#78 6. 2. 2014 9:36

Radkka
♥♥♥----

"To Agape" Jj, přijde mi, že tohle je vždycky dilema, že? Já třeba zastánce plovoučky moc nejsem, moc se mi líbí dřevěné podlahy, ale co si budeme podívat jsou jaksi dražší, ale jak tak poohlížíme, docela nás zaujala ta vinylová podlaha, jestli jsi o tom slyšela, tak můžeš juknout po ni, my se třeba koukáme na stránkách podlahysuper.cz a docela se nám to líbí, je to o mnoho levnější než dřevo a slyšíme na to docela chválu, takže je to nᚠhorký kandidát.

Není tady

#79 25. 2. 2014 7:58

miljir
♥♥♥----

Radkko, taky jsem tam koukal a zdá se to být dobrá stránka, kámoš říkal, že tam taky koukal a taky říkal, že jeho známý z toho objednával, takže by to mělo být ok.

Není tady

#80 11. 3. 2014 18:56

Tichoucka
♥♥-----

Jj, jsem taky pro vinylku, je to takový kompromis bych řekla, dřevěné jsou drahé a plovoučky už né tak v módě a šílené na údržbu, šla bych taky do ní, no co šla, my ji máme a úplně v pohoděnce.

Není tady

#81 9. 4. 2014 21:41

EliiM
♥♥-----

Ahoj lidi, já jsem určitě pro dřevěné podlahy, je to něco speciálního to mít, jste pak takoví opravdu spjatí s tou přírodou. Je to sice dražší, ale my jsme teda investice nelitovali, objednávali jsme na podlahysuper.cz a nechávali jsme si i položit od nich a jsme fakt spokojení. Třeba někomu nᚠpostřeh pomůže při výběru smile

Není tady

#82 12. 4. 2014 11:40

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

My máme v obýváku luxusní smyčkový koberec  paráda,luxus,teplo od noh,protože máme přízemní rd.Koberce máme rovněž v ložnici a i dětských pokojících,luxusní lino v kuchyni,obyč.plovoučku v předšíni a v zádveří dlažbu.Jo a v koupelně máme luxusní lino,wc-dlažba.
V zádveří,na wc a v koupelně máme podlahové vytápění.

Ty už omleté kecy o tom sepjetí s přírodou mě děsně vytáčejí.

Není tady

#83 13. 4. 2014 14:23

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Jaku, my všichni tady už dávno víme a chápeme, že máte doma luxusní vše, od rohožky po postýlku.
Zdůrazňovat nám to 4x opakovaným slovem "luxusní" v dvouřádkovém příspěvku opravdu není nezbytné.
Už nepochybně všichni sedíme na zadku údivem a závistí a netřeba nás dále deptat luxusními detaily. gloria

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#84 24. 4. 2014 22:46

xTerezax
♥------

Radkko, taky souhlasím a výhoda té stránky (firmy) je, že lze u nich nakupovat podlahy i na splátky!!!

Není tady

#85 20. 6. 2014 19:02

nikol.ambielova
♥♥-----

Já bych  byla rovnou pro plovoučku, sice někteří říkají, že je studená a jde všechno slyšet, ale když je dobře udělaná, popřípadě pod ní mᚠještě topení, tak je to parádička smile

Není tady

#86 9. 7. 2014 14:41

daysulinek
♥♥-----

taky máme doma plovoučku a jsem s ní spokojená smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí