6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky se přikláním k linu, ale já jen mám jen v předsíni a kuchyni a návtěvy nevěří, e je to lino, někteří si dokonce i po několika návtěvách mysleli, e je to plovoučka. jsem maximálně spokojená s udrbou a je teplejí ne plovoučka (ráda chodím bosa).
Není tady
Li.lik, přesně tak...taky si ostatní klepou na čelo, e chceme dlabu v obývák+kuchyň+jídelna. Taky budu volit velkoformátovou...nejspíe nějakou imitaci dřevěných podlah. Kamarádka ije v zahraničí, tam je dlaba v obýváku zcela běná, řekla bych nejčastějí. V kombinaci s plovoučkou prostě ideální.
Není tady
"To Agape" Jj, přijde mi, e tohle je vdycky dilema, e? Já třeba zastánce plovoučky moc nejsem, moc se mi líbí dřevěné podlahy, ale co si budeme podívat jsou jaksi draí, ale jak tak poohlííme, docela nás zaujala ta vinylová podlaha, jestli jsi o tom slyela, tak můe juknout po ni, my se třeba koukáme na stránkách podlahysuper.cz a docela se nám to líbí, je to o mnoho levnějí ne dřevo a slyíme na to docela chválu, take je to ná horký kandidát.
Není tady
Radkko, taky jsem tam koukal a zdá se to být dobrá stránka, kámo říkal, e tam taky koukal a taky říkal, e jeho známý z toho objednával, take by to mělo být ok.
Není tady
Jj, jsem taky pro vinylku, je to takový kompromis bych řekla, dřevěné jsou drahé a plovoučky u né tak v módě a ílené na údrbu, la bych taky do ní, no co la, my ji máme a úplně v pohoděnce.
Není tady
Ahoj lidi, já jsem určitě pro dřevěné podlahy, je to něco speciálního to mít, jste pak takoví opravdu spjatí s tou přírodou. Je to sice draí, ale my jsme teda investice nelitovali, objednávali jsme na podlahysuper.cz a nechávali jsme si i poloit od nich a jsme fakt spokojení. Třeba někomu ná postřeh pomůe při výběru
Není tady
My máme v obýváku luxusní smyčkový koberec paráda,luxus,teplo od noh,protoe máme přízemní rd.Koberce máme rovně v lonici a i dětských pokojících,luxusní lino v kuchyni,obyč.plovoučku v předíni a v zádveří dlabu.Jo a v koupelně máme luxusní lino,wc-dlaba.
V zádveří,na wc a v koupelně máme podlahové vytápění.
Ty u omleté kecy o tom sepjetí s přírodou mě děsně vytáčejí.
Není tady
Jaku, my vichni tady u dávno víme a chápeme, e máte doma luxusní ve, od rohoky po postýlku.
Zdůrazňovat nám to 4x opakovaným slovem "luxusní" v dvouřádkovém příspěvku opravdu není nezbytné.
U nepochybně vichni sedíme na zadku údivem a závistí a netřeba nás dále deptat luxusními detaily.
Není tady
Radkko, taky souhlasím a výhoda té stránky (firmy) je, e lze u nich nakupovat podlahy i na splátky!!!
Není tady
Já bych byla rovnou pro plovoučku, sice někteří říkají, e je studená a jde vechno slyet, ale kdy je dobře udělaná, popřípadě pod ní má jetě topení, tak je to parádička
Není tady
taky máme doma plovoučku a jsem s ní spokojená
Není tady