29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Myslíte, že bych mohla mít boreliozu? Jsem druhý týden doma se zánětem šlach. Asi před týdnem jsem v noci pocítila strašlivou bolest v kolenou. Do rána jsem nespala. Během dne to polevilo, ale přidala se slabší bolest v kyčlích. Po dvou dnech přešlo obojí úplně. Po té krušné noci jsem našla na stehně takovou červenou mapu, která na dotyk bolela. Příčítala jsem ji celonočnímu převalování a následnému odření o manšestrový potah gauče. Během dvou dnů také zmizela. Teď na sobě nepociťuji žádné příznaky jen bolest v zápěstí v rámci zánětu a možná mírné pobolívání hlavy vždy k večeru. Kdyby ten flek byl příznakem boreliozy, tak by tak rychle nezmizel ne? Akorát mě znepokojuje ta nenadálá bolest v kolenou..
Není tady
Romanko, zánět šlach by mohly vyvolat nějaké infekce, je jich mnoho. Radila bych ti pročíst problémy boreliozy , chlamydií, mononukleozy a jiných potvor.www.borelioza.cz www.chlamydie.info Příznaky můžou být pro různé nemoci shodné, ale potvrdit je musí dobrá laboratoř! Ty klouby jsou divné, že bolí jen tak....může to být ataka infekcí, ale i revma, artroza a pod. Nemocí je hodně, to chce lékaře a nenechat se odbýt !
Není tady
Aneri, děkuji. Na revma mi testy dělali, vyšli negativní. Všechno jsem si pročetla, jak si mi radila. Velice zajímavé. Ale znáš, to. Jakmile máš na nějakou nemoc podezření, vždycky si z těch příznaků něco vybereš. Určitě bude nejlepší zajít v pondělí k doktoru a nechat se vyšetřit a udělat testy. Držte mi palce a ještě jednou moc děkuji!
Není tady
Ono záleží hodně na doktorovi. Aby ti vyšetření nevymluvil ! Vše se líp léčí v akutní fázi, pro chronicitu nemá naše zdravotnictví standardy ! Ta se už pak neléčí, není jak....nevěřím, že jsi to přečetla všechno, mě to trvalo rok, než jsem mohla poučit lékaře, proč a co udělat :-). Hlavně se nenech odbýt, podívej se na všechny příznaky, napiš si je, zapomeneš! Doufám že se ti někdo bude věnovat hned,nenechej se jen přeléčit, lékař neví, co ti je a k tomu potřebuješ testy !
Není tady
Jasně, že jsem nepřečetla všechno. Stránky chlamydie znám už delší dobu a boreliozu jsem objevila asi pře týdnem. Myslela jsem tím jen to, že jsem si o těchle nemocích i o jiných něco přečetla a zjistila důležité informace. V pondělí budu tvrdá a nekompromisní.
Není tady
Tak to jsem zvědavá - přeji dobré pořízení :-) !
Není tady
Takže..Jelikož se mi ty šlachy nijak výrazně nelepší, podsunula jsem dnes na kontrole u ortopeda, jesli by to třeba nemohla být borelioza, když mi ty revmatické testy vyšli negativně. Uznal, že opravdu není normální, že mám během dvou měsíců, v létě, dvakrát zánět Achillovky, zánět šlach a náhlou celonoční a velmi silnou bolest v kolenou. Samotného ho napadlo, že by to mimo borel. mohla být třeba chlamydioza nebo jiná infekce. Mononukleozu vyloučil, tu prý doprovází angína a podobné problémy. Rozhodl se, že než dělat testy, na jejichž výsledky bychom pár týdnů museli čekat, že mi nasadí preventivně antibiotika a uvidí se, jestli to bude mít nějaký efekt, že pokud to je borel. není důvod otálet. Přišlo mi to celkem logické. Takže budu ještě 14 dní doma a uvidí se, co bude.
Není tady
Romanko - ty jsi nečetla poctivě !!! Jinak by ses dozvěděla, že nějaké poléčování "něčeho", není vůbec k ničemu . Zklamala jsi mě !!! Nechala ses opět nachytat na hruškách a tvé logické myšlení nemá vůbec logiku. Takže tě zaléčí na něco....a je to. Za chvíli jsi tam, kde jsi byla. Nechala ses jen napálit. A tak to dělají lékaři se všemi pacienty. Po nějakém ATB ti řekne, že jsi vyléčená a stejně nebudeš vědět, o co šlo. Ten začátek mě potěšil....už jsem měla radost, že existuje jeden dobrý lékař v republice, ale pak to posr..tím zbytkem. Takže opět nic. Ted bys měla dobrat to, co ti dal na přeléčení.....pak počkat aspon 4-6 týdnů !!! a nechat si udělat testy na borelie a chlamydie. Dobrá laboratoř je v Praze, i syn tam byl, ale jeho nechtějí nikde léčit, v naší republice to neumí....škoda. Ano.....ted mám dojem, že o infekce u tebe jde, jen jak je zjistit a pak, jak na ně:-(
Není tady
Aneri, Aneri, nezlob se na mě! Já už budu poslouchat. Psala jsem už dřív o svych potížích přímo do fóra Borelioza, tak jsem na to dnes navázala. Sice mě také nepochválili,jako Ty, ale trochu mě uklidnili. Slibuji, že už budu hodná a až doberu ATB, ozvu se.
Není tady
:
Romana.P napsal(a):
Aneri, Aneri, nezlob se na mě! Já už budu poslouchat. Psala jsem už dřív o svych potížích přímo do fóra Borelioza, tak jsem na to dnes navázala. Sice mě také nepochválili,jako Ty, ale trochu mě uklidnili. Slibuji, že už budu hodná a až doberu ATB, ozvu se.
Není tady