14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Prosím o radu! Jak mám zavařit strouhaná jablka na trůdl?
Není tady
Jablíčka oloupat, postrouhat, vytlačit ávu /stačí rukama/, dát do sklenic a steriliju je 20 min. na 80 st.
Není tady
Musí být pořádně natlačená, jinak se rozvaří nebo mohou vyrazit víčko a zaneřádit hrnec. Také se nelekni, e trochu při natláčení zhnědnou - jak se uvaří, budou zase bílá. Kdy je čistím, tak je háu do vody s citonovou ávou nebo s trochou octa aby tak rychle nehnědla. Já je vařím 15 minut mírným varem (nemám teploměr).
Není tady
Děkuju moc za rady. A není potřeba jablka nějak ochutit, přisladit?
Není tady
Já nesladím, a kdyby byla jablíčka moooc kyselá, tak bych přidala cukr a je dávám na těsto....
Není tady
ne nedávat ádný cukr
Není tady