Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 20. 8. 2006 19:22

arankaa
♥------
Registrovaný: 20. 8. 2006
Příspěvky: 10

a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Zdravím všechny,
omlouvám se, ale napsala jsem svůj příspěvek pod jedno už otevřené téma a možná se tam moc nehodí, tak si dovoluju otevřít toto moje nové
a vkládám ho sem ještě jednou, potřebuji Vaši radu co možná nejdříve, než udělám nějakou hloupost:grater:

napsala jsem:
Milá Mendyi,
tvůj příspěvek mě moc oslovil, a dal mi velkou naději, protože se mi stalo, resp. děje něco podobného.
Tady je můj příběh: byla jsem 8 let rozvedená, dvě děti a za sebou ještě jednu známost, můj nynější manžel  totéž.
Když jsem ho poznala, byla jsem u vytržení, pěkný, milý, pozorný, zodpovědný, nepil, z práce chodil domů - no poklad...
Po roce jsme se vzali a bylo to moc fajn. Jenže pak přišly problémy v práci, krizová finanční situace, a jak to tak bývá, kupily se na jednu hromadu, až jich byl pořádnej kopec. Já byla zvyklá resp. donucená předchozím životem rozvedené matky, moc nemeditovat a řešit vše sama. Měla jsem pocit, že co nevyřeším a nerozhodnu já, to bude určitě špatně, místo abych se o něj opřela - teď když už bylo o koho a řešili jsme vše společně, byla jsem to já, kdo rozhodoval co je nejlepší. Přesto, že jsem z toho všeho téměř padala na hubu, jela jsem jak rozjetej vlak. Samozřejmě jsem byla vyčerpaná, naštvaná na celej svět, a věčně otrávená a nadávající na život. v té době jsem si to neuvědomovala, měla jsem za to, že dělám přece co můžu, abychom se z těch problémů dostali a to přece musí každý vidět a ocenit. A to byl zřejmě začátek konce. Tady musím říct, že žádné velké hádky jsme neměli, ale bohužel spíše proto, že m. ustupoval, protože mě měl rád, nechtěl se hádata je zvyklý řešit vše spíše smírnou cestou. Tak se začal stahovat do sebe, už se ani nesnažil něco dělat sám. Trvalo to asi rok a závěr už tušíte - našel si přítelkyni. A ne jednu, resp. napřed jednu - vdanou, jen tak občas a pak novou mladou, svobodnou. Na tu vdanou jsem nepřišla, to vím až teď a o tom později, ale na tu mladou ano a to zvláštní shodou okolností.
Asi se zamiloval a už nebyl takový jako dřív, začaly první hádky a já si z hrůzou ale naštěstí !!! uvědomila, že má v mnohém pravdu. A opravdu se nad sebou zamyslela, zní to pitomě a bylo to tak. Uvědomila jsem si konečně, co vlastně dělám a že je to úplně v pr...
Aniž bych mu to nějak vysvětlovala či něco podobného, začala jsem na sobě pracovat, chovala se mile, no prostě jako dřív, když jsme se seznámili a já byla příjemná holka do nepohody.
Jenže ouha, ono to nefungovalo, asi jsem čekala, že bude štěstím bez sebe, že jsem zase "zpátky", ale ono nic.
Vydržela jsem to asi měsíc a pak mi to začalo být divné, ta odtažitost, nezájem atd. A tu se ve mě poprvé !!!!!!
zrodila myšlenka, že někoho má, začala jsem si toho víc všímat a pak jsem si už byla jistá, že ano.
Navíc jsem o tom našla i spostu důkazů - mobil atd. však to znáte. Nikdy jsem se v jeho věcech nešourala, ale teď se prostě nedalo nic dělat. Musela a chtěla jsem vědět pravdu a tak ji i našla.
Tu hrůzu, šok, emoce nebudu popisovat, je to asi vždycky stejné...a co teď ??? Nedalo se jinak, napřed jsem si to trochu ujasnila v hlavě a pak se zeptala - odpověď byla ano.
Proč - jsem se ani nemusela ptát, odpověď jsem tušila. Ten strach, že odejde k ní, se ani nedá popsat. Seděli jsme proti sobě a já čekala, řekl, že toho prostě bylo na něj moc, mou vinu na tom spomenul jen malinko, a jestli mu odpustím a začneme znova. Prý už to ukončil, když viděl, že se se mnou děje ta příjemná změna a kdybych do toho nešourala, nebylo by se už co dozvědět. A mě se šíleně ulevilo, zmítali se mnou ještě protichůzné pocity, co a jak s ní dělal a atd. Ale domluvili jsme se, že už o tom nebudeme mluvit, že je to pryč a už se k tomu nebudeme nikdy vracet. Pohoda. Toto se stalo asi před měsícem.
Nᚠživot se vrátil na začátek, jsme k sobě milí, vstřícní, a já věřím, že to s ní opravdu skončilo. I když upřímně si myslím, že v tom hrálo roli i to, že mu to začalo přerůstat přes hlavu a ona ho chtěla urvat pro sebe.
A to asi nechtěl.
A teď ta druhá část: zároveň s tím se proláklo, že měl před ní ještě jednu tu vdanou, jen tak občas, jak jsem už psala. Předpokládala jsem, že to s ní skončil, jakmile si našel tu novou, ale chyba!!! jen to asi načas přerušil a se mi dostalo důkazu (po kterém jsem nepátrala), že s ní dál udržuje kontakt, resp. že ona ho nahání a uhání.
On neví, že to vím, že ona stále existuje, možná ji odmítá, nevím a co teď. Jsem ve slepé uličce ....
Jsme teď tak v pohodě - mám to rozbít a říct, že o ní vím a žádat vysvětlení - tím se určitě pohoda poruší a bude to mnohem horší než předtím nebo dělat, že nic nevím, snažit se na to nemyslet a být příjemná a milá a on na ni časem zapomene. Fakt nevím, jak se zachovat - poradíte????
Děkuji všem co vydrželi můj výlev až do konce smile

Není tady

 

#2 20. 8. 2006 19:33

x62358
Host

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Arankoo asi nejdřív by sis měla vyhodnotit, jestli se chceš něco dozvědět. A podle toho se zařídit. Pokud to opravdu chceš - i s vědomím, co to může rozpoutat, tak se zeptej, ale riskuješ tím i to, že ti neřekne pravdu. Pokud nechceš přijít o "pohodu", pak buď ta milá, skvělá, nenahraditelná. Je to ale hodně těžký.

 

#3 20. 8. 2006 19:51

Tressy
♥------
Registrovaný: 19. 8. 2006
Příspěvky: 18

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Já bych do toho nevrtala... Drž si svojí linii příjemný milý pohodový partnerky a taky dbej na vizហa počkej až se situace vyklidní.. Na nějaký akce teď asi není ta správná doba...

Není tady

 

#4 22. 8. 2006 8:42

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

No tak na to jdi jako chytrá horákyně....neptej se přímo, ale zkus naznačit, vysvětlit, že kdyby byl někdo, o koho by on měl zájem, že bys ho pochopila a nedržela, i když ho mᚠráda a nerada bys, abyste se rozešli. Že doufáš, že máte vztah teď už v pohodě a že věříš tomu, kdyby on měl nějaké námitky k tvému chování, tak že je řekne a nebude to řešit jinými vztahy....zkusila bych se držet a říct asi jen toto a pak se chovat dál normálně. Po ničem nepátrat, nic neřešit...no a kdyby mi ten vztah přestal vyhovovat z jakéhokoli důvodu, který by se nedal změnit, šla bych od toho (pro někoho tím důvodem může být nevěra, pro někoho urážky ze strany partnera, pro někoho nesplňované sliby-chyby...každý máme tu hranici jinde).

Není tady

 

#5 22. 8. 2006 9:00

macháček
♥♥-----
Registrovaný: 20. 6. 2006
Příspěvky: 54

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Přesně tak jak píšou ffly a Eva. Ona se ta situace taky nemusí vyklidnit a pak je zásah neodkladný, protože se ty jeho zálety zase můžou stupňovat do více známostí, když si bude moc jistý, že to parádně maskuje a Ty jsi doma v absolutní pohodě věrná a milující partnerka. Zažil jsem před dvěma měsíci něco podobného a taky jsem do toho musel vstoupit. Měl jsem spoustu informací a indicií (sms, chování partnerky apod.) a dost mě to trápilo (hubnutí, ztráty kamarádů,nechu něco dělat atd.). Proto asi i teď brouzdám po různých fórech, protože potřebuji s někým komunikovat. I když už teď je doma vše zdá se O.K. tak červík pochybnosti občas zavrtá, zejména při nějaké informaci od kamarádů a ta částečná ztráta důvěry tu taky je,když je to stále moc čerstvé. Rozhodně být tebou zajdu do manželské a předmanželské poradny, tam ti stopro pomohou (já jsem tam taky šel a zrovna lehké to pro mne nebylo), ale jejich jiný úhel pohledu na věc Ti otevře oči a pomůže najít směr kterým se dát a jak celou věc řešit. Přeji mnoho zdaru a a to pro tebe dobře dopadne. Drž se.

Není tady

 

#6 22. 8. 2006 14:55

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

macháček: Jakmile partneři přestanou komunikovat nebo komunikujou neotevřeně, jde to do háje. A jakmile si vzájemně nevěří, tak taky. Já kdybych měla pocit, že ze mě partner dělá vola a přitom by mi do očí tvrdil, jak úžasný nᚠvztah je a nebral by v potaz moje pocity, nevysvětlil by mi nic....tak já bych se rozhodla s ním dál nežít....znám to, prožila jsem si to, pomohla mi psycholožka, přesně jak píšeš, ukázala ten směr.

Není tady

 

#7 27. 8. 2006 17:42

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Aranko,
vyprdni se na ni, nech to bejt a užívej pohodu....!!!
PS - když to prasklo u nás, taky mi manž. říkal nemělas do toho šourat, já už to chtěl skončit , ale takhle se bojím, aby si ONA něco neudělala, to víš, je z toho na prášky...a já byla  ta chápavá manželka....:-( PPS ´= byla jsem blbá!!

Ale teď k tobě: co TY chceš? a podle toho jednej! Buď si ho chceš nechat ( vím, zní to moc vlastnicky, ale myšleno žít  s ním...)tak jednej klidně, mírně, ale malinko jednej...., komunikuj - jde -li to ... a uvidíš! - a nebo mu dej vale a šlápni do toho hned...

Není tady

 

#8 28. 8. 2006 12:25

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Registrovaný: 18. 1. 2006
Příspěvky: 268

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

...já si myslím, že namá vedle Tebe místo. Už nic neřeš. Řekni mu, jak si to přeješ ty a že už ty nic řešit nechceš a a situaci řeší on-jestli nechce o Tebe přijít. A a začne řešit hned, pokud jsi ještě ochotna spolupracovat,z důvodu lásky k němu. Jesli nic řešit nechce, tak mu řekni, že nemá vedle tebe místo a a jde, ale okamžitě a hned teď.. / Jinak se budeš jen a jen trápit a ztrácet čas./

Není tady

 

#9 20. 9. 2006 17:30

mendyi
♥♥-----
Registrovaný: 16. 8. 2006
Příspěvky: 25

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Jak to vypadá, je něco nového??

Není tady

 

#10 22. 9. 2006 13:54

MAORA
♥♥-----
Registrovaný: 22. 2. 2006
Příspěvky: 33

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Ahojky všichni.Tak sem se sem dostala taky.Což sem si nikdy nemyslela.Byla sem si tak jistá vztahem že by mě to ani ve snu nenapadlo.Ale co teď?Už jsem mu na sms přišla podruhé.Poprvé řekl to samé co čtu tady.A teď to samý.Co mám dělat?Já to taky před časem dělala ale jen z toho ,že mě chyběl on.Né sex atd.Ale komunikace.Poradte.

Není tady

 

#11 3. 10. 2006 15:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

MAORA, čo chceš robi? Keď si to predtým urobila ty, tak to bude u vás asi normálna "rodinná kultúra", nie? Tuším sa tomu hovorí eufemisticky "otvorený vzah"... Predsa by si neupierala jemu niečo, čo si predtým sama spokojne robila...


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#12 4. 10. 2006 9:59

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1954

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

MAORA: copak copak?? Že by dvojí metr??? lol


Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

 

#13 4. 10. 2006 10:27

arankaa
♥------
Registrovaný: 20. 8. 2006
Příspěvky: 10

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Tak jsem po delší odmlce zase tady. Omlouvám se všem, kteří mi odepsali a já nereagovala. Musela jsem si to napřed takříkajíc přežvejkat sama v sobě. Všechno to, co se stalo a co chci dál. Nejistotu nesnáším a tak jsem vymyslela dosti šílenou věc. Zjistila jsem si kdo je ta druhá a napsala jí - asi v tom duchu, že vím a jestli ho fakt chce, má ho mít.  Teď z odstupem času vůbec nevím co mě to popadlo.
A ještě nečekanější byla její reakce. Odpověděla mi - nezapírala, ano - jejich vztah byl. ale už není. Vznikl v době našeho odcizení a v době, kdy ona přišla na nevěru svého manžela. Prostě se v té době potkali a našli společnou řeč ... vyjádřila lítost nad tím, jakou bolest mi  způsobila, protože ji sama poznala a ujistila mě, že vztah už před nějakou dobou ukončila, protože se snaží zachránit svoje vlastní manželství.
Asi si ukáte na čelo, ale já jí to věřím a nezlobím se na ni. Moje důkazy, které jsem považovala za jednoznačné se ve světle nových okolností staly méně jednoznačnými a mnou značně zveličené - resp. jsem si některé věci ve své hlavě přebrala kapku jinak.
I tak se může zdánlivě jasná situace vyvinout.
Dnes jsem ráda, že jsem našlu tu odvahu a řešila -asi netradičně, ale mě se to vyplatilo. Existence téhle paní mě už netrápí a navíc mě potvrdila to, co jsem psala ve svém prvním příspěvku. Že totiž můj m není bezcitný hajzl, prostě jsme udělali chybu oba dva. Já svou lhostejností k němu a on tím, že udělal to co udělal...
Myslím, že můžu říct, že jsme se oba dostatečně poučili, že nekomunikace a uzavírání se do sebe není rozhodně řešením čehokoliv a dřív nebo později se to vymstí. Ujistili jsme se, že se máme stále rádi a chceme být spolu a je potřeba svoje pocity a potřeby říkat nahlas a jasně. Nᚠvztah se vrátil na začátek a je teď mnohem lepší než byl kdy předtím. Snad to nebude znít moc pateticky, ale vlastně jsme se znovu zamilovali, udělali tu pomyslnou tlustou čáru a začali znovu - bez výčitek a obvińování a bez jeho pocitu viny.
Prostě znovu ....snad bude můj příběh pro někoho povzbuzením, že pokud to jenom trošku jde, je potřeba to zkusit, vykašlat se na uraženou ješitnost a tak, odpustit opravdově a dál se v tom nešourat, netrápit se tím co bylo, ale dívat se dopředu na to, co by mohlo být. A že to už nikdy nebude jako "předtím" - že to přece pořád budu vědět  - to ano, já na to taky nikdy nezapomenu, to prostě nejde, ale jde si to nepřipouštět ve zlém, nedovolit tomu co bylo, i když to bylo hodně hnusné a moc nám to ublížilo, aby nám to kazilo a zničilo i to pěkné, co nás teprve čeká. Je jenom na nás, jak moc tomu zlému dovolíme, aby nás ničilo. Moc přeju všem, aby i jejich příběh měl tak šastný konec, jako ten můj - i když, kdo ví, co bude dál .........hjarta

Není tady

 

#14 4. 10. 2006 10:44

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

arankoo,
plně s tebou souhlasím, pokud to jde, udělat tlustou čáru, člověka to posune zase o kus dál a jeto zase fajn, i když  jinačí, ale v tom jistě lepším slova smyslu, protože už víš " co se může" stát.....Já prožívám nyní podobné období " navrácení manžela", kdy doma vše ok, ovšem milenka se odstěhovala, takže s ní nekomunikuji( byla to má kamarádka...)

Není tady

 

#15 4. 10. 2006 14:07

uzlík
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 586

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Michaelo,
moje taky a jedna z nejlepších. Je mi z toho zle. Jsou dny, kdy bych jí poděkovala a jsou dny, kdy bych jí nejraději rozbila hubu!!!

Není tady

 

#16 4. 10. 2006 15:01

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 26. 6. 2006
Příspěvky: 1064

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

aranko, dlouho jsem nečetla něco co by tolik vyjadřovalo moje pocity. a musim ti teda říct, že mám taky takovej podobnej šílenej zážitek s milenkou, ale vůůůůbec se za něj nestydim. u nás to bylo - taky - moje krize, lhostejnost, problémy s moc povinnostma, manžel ujel, poznala jsem to, do mobilu jsem šla skoro najisto -poprvé v životě - přiznal, že má někoho v práci, ale nejvíc řešil nᚠvztah - že někoho mám já, že už ho dávno nechci, no nic to není podstatný - byla to souhra nepříznivejch a náročnejch vlivů, který jsme v tu chvíli prostě už nezvládli, já svým chováním k němu a on jako reakcí na to nevěrou - tak jsem do něj 14 dní hučela, že to není tak, že ho miluju, on nevěděl, říkal, že už ke mě necítí lásku, že jí v sobě zadupal, když jsem mu řekla, že takhle už dál nechci - a pak si začal s ní - že si podvědomě zkoušel, jestli už mě nemiluje tolik, že to dokáže, no blablabla,,,my jsme v podstatě doma nevěru moc neřešili, tu jsem si řešila já tady, ale řešili jsme nᚠvztah - ale co ti chci říct - 3 týdny se rozmýšlel, jestli tedy ke mě cestu ještě najde, ale vztah s ní jakžtakž udržoval - nebo spíš se snažila udržovat ona a on ještě tak nějak reagoval.....ale to já v tu dobu (bylo to hrozný) moc neviděla a když jsem zjistila, že si s ní ještě píše, sice spíš odpovídá na její srdceryvný sms, tak jsem si prostě opsala její číslo - upozorňuju, že teď už na to koukám s odstupem a s lehkým úsměvem na celou tu situaci, ale v tu chvíli už jsem byla na pokraji zhroucení a má trpělivost došla na konec - ano - po 3 týdnech - no a napsala jsem jí sms: jestli by mi mohla napsat adresu, kam můžu přivézt věci svého manžela-jejího Kulíška (tak ho oslovovala....smile ahoj Meyo....smile, nebo jestli se chce stavit u nás, že bysme se aspoň seznámili a prohídne si děti a tak, že jsou bezva a že se jí určitě budou líbit. no strašně se mi najednou ulevilo a byla jsem úplně vysmátá. ona to obratem poslala mýmu manželovi, ale ten mlčel, jen tak nějak lehce znejistěl. mě bylo dobře. nicméně neodpověděla. druhý den ráno jsem jí napsala druhou sms, že bych tu adresu chtěla do večera, aby nemusel Kulíšek spát v lese. nic. nechala jsem jí půl dne a zavolala jsem jí. to ona už asi věděla, že je zle, tak to hned zvedla a já řikám, dobrý den, tak co jste vymyslela? no nic nevymyslela, byla ještě nešastnější než já. měla před svatbou a úplně se z mýho manžela nemohla vůbec vdát. tak jsme si popovídali, já se jí ptala, co by jako chtěla, ona že ho má ráda, já na to, že to já taky, a jestli ho chce s těma dětma a tak, no a ona že se to musí nějak vyřešit, že on se musí rozmyslet že to takhle dál nejde, s čimž jsem teda souhlasila, zeptala jsem se jí, jestli spolu maj kde bydlet, ona že to neni aktuální, no řekli jsme si toho úplně klidně v dobrým dost, myslim, se při tom vidět, si pobrečiíme na rameni smile, já jí řekla, že teda rozvádět se rozhodně nehodlám, ale že tohle období pro mě není jednoduchý, že přes den manžel s ní na louce a večer doma se mnou v ložnici - to jí teda dodalo....smile ona že to chápe, byla na tom holka asi hůř než já, no a v podstatě byla, protože manžel to sní pak hned skončil, to jen tak, že šílený nápady prostě existujou a jestli jsem udělala dobře nebo ne, je mi jedno, rozhodně toho nelituju a udělalo mi to strašně dobře.
a dál už se téměř ztotožnuju s tvým psaním o současný situaci a o celým tom pochopení nevěry a všeho okolo a teď se máme krásně a jsme šastný, jí neřeším, to je holt její problém, jestli si někde bulí do polštáře, věděla, že je ženatej, její problém, a ano je to jenom na nás, jestli si ten život necháme ničit a my teda měli namále naší blbostí a už si dáme myslim bacha. pravda, kdo ví, ale teď je teď
jen jsem ti chtěla napsat, že to mám podobný.....a že nejsi jediná s bláznivejma nápadama ...smile

Není tady

 

#17 4. 10. 2006 15:10

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 5. 2006
Příspěvky: 1195

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

........... se taky musím přiznat, že první den kdy jsem přišla na jejich vztah (ala zatím jsem nevěděla o délce ani o dítěti) jsem s naprosto klidnou hlavou napsala naší berušce sms typu: Jestli nechceš zkazit dětství naší holce, nech ho na pokoji, ale jestli je ti to jedno, přijeď si dneska v půl šesté pro něj i pro jeho věci, mně už je to jedno. No a pak jsem si ještě v půl šesté zahrála na hroznou hrdinku, kdy on seděl v obýváku na sedačce, já mu řekla o smsce, kterou jsem jí poslala a řekla jsem mu.......no mᚠto asi blbý, asi tě nechce, nějak si pro tebe nejde a šla jsem se ještě demonstrativně podívat z okna.... dneska už se tím jenom bavím....... a je mi to k smíchu lol . No a 100% vím, že ona by se mnou nikdy nemluvila.......


To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

 

#18 4. 10. 2006 15:17

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 26. 6. 2006
Příspěvky: 1064

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

no mě se taky ptal, proč, když ho tak chci, jí píšu o adresu, tak jsem mu vysvětlila něco o tom, že zdraví mám jen jedno a že 3 neděle jeho nerozhodnosti mi stačí a že jsem si myslela, že by si to teda spolu mohli zkusit, ale hlavně, že už mám teda fakt dost a že už jsem chtěla řešení jakýkoliv. ale že mi teda žádnou adresu neposlala. a on mi řiká - ty jsi jí volala? a já no, dy ty jí taky voláš, ne? tak co. no ty jo, to byl mazec, a prej o čem jste si povídali a já - to je naše věc, ona co uzná za vhodný ti zejtra na louce řekne.....neřekla jsem jí nic, co by tě v jejích očích nějak pošpinilo, jen jsme si tak povídali, co by chtěla a tak...a prej - jak dlouho jsi s ní mluvila...a já - asi hodinu......ty brďo, ten jeho výraz byla malinkatááááá satisfakce za ty 3 neděle pekla, co jsem si prožila.....teď už mi to připadá komický, ale na tohle fakt docela ráda vzpomínám....myslim, že ho tohle dost postrčilo smile

Není tady

 

#19 4. 10. 2006 15:19

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 26. 6. 2006
Příspěvky: 1064

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

já už teď i chápu to jeho rozmejšlení a že to nebylo moc o něm a o ní, ale o nás, ale nebyla smyšlená, byla skutečná a roli v tom hrála, tak proč jí vynechávat zbytečně, že jo....

Není tady

 

#20 4. 10. 2006 15:23

meya
♥♥♥♥---
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 312

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

hjarta  ahoj Luci   hjarta

Není tady

 

#21 4. 10. 2006 15:23

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 5. 2006
Příspěvky: 1195

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

...............no a ještě paní kartářkou mi bylo řečeno, že milenka se mne bojí a milenka do smsky mému manželovi napsala, že on se bojí mně..........


...tak nevím vissla to budu asi pořádný ranař lol


To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

 

#22 4. 10. 2006 15:26

Áda1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 476

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

TEDA LUCIE KLOBOUK DOLU, někde jsi mi psala, že jsi jí volala, ale řekla jsi, že to nechceš rozebírat, teď jsem si to přečetla, fakt dobrý

No já mám taky její číslo, ale zavolat jí nevím, nevím jakou mám konkurentku nevím co má a nemá, možná by se manžel opravdu zdekoval a šel k ní a ona by ho chtěla


http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

 

#23 4. 10. 2006 15:28

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 26. 6. 2006
Příspěvky: 1064

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

já věděla, že tě na Kulíška nalákám, ahoj broučku broučku broučku, jak procvičuješ slovíčka? ty zejtra asi nepřijedeš viď. já bych tě ráda viděla.

meya napsal(a):

hjarta  ahoj Luci   hjarta

Není tady

 

#24 4. 10. 2006 15:32

meya
♥♥♥♥---
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 312

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

Lucinko, jo, dostala jsi mě. Já bych tě taky moc ráda viděla a moc bych to potřebovala:(

Není tady

 

#25 4. 10. 2006 15:38

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 26. 6. 2006
Příspěvky: 1064

Re: a jak se teď zachovat - poraďte spěchá to

to jsem si s ní pak ještě psala, když to skončilo. páč mi to manžel neřek, on to bral jako jasný, že když bude se mnou, že to teda nenene. on je takovej zásadovej smilesmile (on s ní byl ten čas tak jakoby protože myslel, že.....to už znáte ..ale když už teda zas věděl, že ho miluju, a po těch 3 nedělích tomu už i uvěřil a že on teda ke mě tu cestu bude hledat - trvalo mu to asi tak 2 dni...smile)
no takže já jí po několika dnech co už jsme doma teda jeli ponovu a všechno bylo až podivně pěkný, tak to ve mě hlodalo, ale křivdila jsem mu.
zeptala jsem se jí sms, jestli se teda rozhodnutí dozvěděla a že to považuju za vyřešený a že jí přeju v životě a se má hezky. a ona v tý hrůze, že jí budu zas volat, odpověděla hnedka, že se rozhodnutí samozřejmě dozvěděla, že ho respektuje, i když to pro ní není jednoduchý, ale že je správný. a že mi taky přeje, a se mám hezky. no tak jsem jí ještě napsala, že jí teda děkuju za odpověď a že to není jednoduchý ani pro mě a nazdar. no a bylo. jsem možná cvok, všichni si to mysleli, ale já už jsem taková. pěkně šup ke všemu čelem. a rychle vyřešit. jedno oko nezůstalo suchý...smile

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů