|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
http://www.giorgioarmanibeauty-usa.com/ … index.aspx
toto je oficialni stranka a da se objednat a kupovat pres internet
hodne stesti
a Armani je super firma..urcite si vyberes:)
Není tady
hmm tak to vypada ze je to jen na objednani z USA..no nevim ja si tam nic neobjednavala tak nevim,no muzes je kontaktovat a poptat se,urcite by mei mit nejake reseni a tak 
Není tady
tak asi jen to usa...zajdi si do nejake vetsi parfumerky,vetsinou prodavaji i stiny,make upy apod od techto svetovych znacek.Parfumerky Marionnaud (brno-velky spalicek napr. ...tam jsem videla velkou skalu ruznych make-upu apod)
http://www.marionnaud.cz//
tak snad jsem alespon trosku pomohla
Není tady
ahoj, nebo zkus www.ebay.co.uk, ale taky je to posilaji z USA.
Není tady
erin w. napsal(a):
Vážení,
děkuji za "chytré odpovědi".Stránky,které mi radíte,znám také.Není to pro mně nic nového.
Šlo mi o něco jiného.Mám velmi jemnou,bledou,čistou pletˇ- geneticky,že mohu říct,že to není žádná výhra.Naopak.Každý makeup na mě vypadá jako fasáda a na některé i hypoalergenní,mám alergie.Zkoušela jsem přes Sisley,Guerlain,Clarins,Dior,Vichy a bůhvíco ještě,snad všechno.Když jsem se dočetla o Armanim,tak jsem myslela,že se mi ozve někdo,kdo s tím má zkušenosti a ví,kde ty přípravky koupit.Pracuji s dětmi,chodím hodně ven a nějakou ochranu,hlavně v zimě potřebuji.Neptala jsem se tedy z rozmaru,ale zároveň jsem nechtěla psát o svých potížích.
P.S. S Einsteinem naprosto souhlasím,Ferdo
ahoj, tady se ale muzes sverit se vsim a urcite ti vsichni radi poradi, ja s Armani bohuzel zkusenosti nemam, ja pouzivam Clinique ale zkousej dal a treba s nekdo ozve......
Není tady
no jen sem si myslela ze by to alespon trosku mohlo pomoct
no...
a jo jo Einsteina muzu
.....chytrej chlap to byl! 
Není tady