18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den. Máte prosím někdo zkuenosti s touto metodou? Můete mi doporučit někoho v Karlovarském nebo Ústeckém kraji? Případně jinde + léčebný pobyt. děkuji.
Není tady
Já mám s touto metodou výborné zkuenosti. U několikrát jsem zbavila příbuzné bolesti v oblasti zad nebo s vystřelováním do horních nebo dolních končetin. Člověk ale musí hlavně sám chtít a poctivě cvičit. Jedná se o jednoduché cviky a samotné cvičení zabere maximálně pár minutek - ovem alespoň kadé dvě hodiny denně a po odeznění potíí jetě 2-3x denně preventivně. Nikoho z Karlovarského ani Ústeckého kraje neznám, ale podívej se na www.volny.cz/novacka. Paní Nováková je průkopicí této metody u nás a jistě Ti někoho vhodného doporučí.
Není tady
ale ta stránka tam u není tak kde hledat?
Není tady
Rybička napsal(a):
Já mám s touto metodou výborné zkuenosti. U několikrát jsem zbavila příbuzné bolesti v oblasti zad nebo s vystřelováním do horních nebo dolních končetin. Člověk ale musí hlavně sám chtít a poctivě cvičit. Jedná se o jednoduché cviky a samotné cvičení zabere maximálně pár minutek - ovem alespoň kadé dvě hodiny denně a po odeznění potíí jetě 2-3x denně preventivně. Nikoho z Karlovarského ani Ústeckého kraje neznám, ale podívej se na www.volny.cz/novacka. Paní Nováková je průkopicí této metody u nás a jistě Ti někoho vhodného doporučí.
Děkuji za radu. U jsem to nala a protuduju si to. papapa
Upravil(a) jasmine (22. 8. 2006 11:22)
Není tady
Ta stránka tam je, jen se tady jako odkaz "zmodřila" i tečka na konci a ta tam není (je to konec věty). Stránka normálně funguje.
dzifdayly napsal(a):
ale ta stránka tam u není tak kde hledat?
Není tady