|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, jedná se o soutěž, kdy pár, který dostane nejvíce hlasů, vyhrává.....a to svatbu....

Právě Váš hlas může rozhodnout, který pár bude mít v sobotu 2. záři 2006 v nákupním centru Olympia svatbu za 250 000,- Kč.
Soutěží i moji dobří známí, a tímto bych vás chtěla poprosit, zda byste jim mohli poslat hlas prostřednictvím internetového hlasování...
Hlasovat se dá po 24 hodinách znovu....
TAKŽE POKUD MOŽNO,POŠLETE HLAS PÁRU Č. 1, IVĚ A TOMOVI....SAMOZŘEJMĚ MŮŽETE HLASOVAT PRO TEN PÁR, KTERÝ JE VÁM NEJSYMPATIČTĚJŠÍ!!!!!
DĚKUJI MNOHOKRÁT ZA KAŽDÝ HLAS PRO TENTO PÁR... 
http://www.olympiaolomouc.cz/2005/svatb … 6811105023
hlasovat se může znovu po 24 hodinách..... 

Upravil(a) ESKYMKA (20. 8. 2006 10:12)

Není tady
Ahoj, jeden hlas jsem vam poslala:) Preju hodne stesticka a at vam laska dlooooouuuuuho vydrzi:hjarta:
Není tady
Myslím, že právě tento pár má velkou šanci, co se týče sympatií.
Není tady
Laurasuper napsal(a):
Myslím, že právě tento pár má velkou šanci, co se týče sympatií.
no v to taky doufáme, ale pár číslo 3 jim šlape na paty!!!!!!tak uvidíme,jak to nakonec dopadne 
děkuji všem za hlasy... 

Není tady
Jé, zrovna měly tyto páry stejně hlasů - 1272! Tak jsem hned páru č. 1 poslala jeden navíc. Tak snad jim to vyjde, držím pěsti 
Není tady
Tak honem...ta trojka je před nima...tak hlasujte, třeba nás pozvou !!!páááá, já hlasuju pravidelně pro ně, když si myslí, že je to lepší........tak at se vezmou.....
Není tady
já osobně bych asi do této soutěže nešla....
a to z toho důvodu, že když už bych se teda odhodlala a vdávala se, tak bych ten svůj svatební den nechtěla prožít v nákupním středisku Olympia za přítomnosti X set či tisíc čumilů....
já bych si spíš představovala nějakou romantiku někde na zámečku v kruhu mých nejbližších... 
Nezapomenutelný svatební den prožije snoubenecký pár, který uzavře sňatek přímo v nákupním centru Olympia v Olomouci, v sobotu 2. září 2006. Jestli budete chtít být u toho, není problém. Svatební den začíná ve 14 hodin a během odpoledne se představí Janek Ledecký a celé odpoledne bude moderovat Jan Čenský.
ale jim to očividně nevadí a svatba za 250 táců....no asi je to pro ně lákavé, proto hlasujte pro pár č.1 at se jim ten jejich sen splní.... 

Není tady
už mají docela navrch...jen tak dál 
ještě jednou všem hlasujícím mnohokrát děkuji 

Není tady
dostali ode mne hlas:) vcera.za par hodin to zkusim znova,jeste to neni 24 hodin
a hodne stesti!
Není tady
Už mají stejně !!!!!Klikám...
Není tady
Aneri napsal(a):
Už mají stejně !!!!!Klikám...
díky Aneri
taky na to koukám...je to hodně vyrovnané....ale ještě se tam hlasuje pomocí sms, ale už není nikde zveřejněno, kolik tam je hlasů, tak kdo ví ,jak to nakonec dopadne....no zbývá ještě více než 72 hodin...
nechme se překvapit 

Není tady
Tak jsem taky pár hlasů přihodila. Vždycky, když vypnu počítač, tak jim můžu poslat hlas. Už jsem poslala asi 5 , ale nemám na to čas.
Aneri- hezký!!! Když si myslí, že je to lepší..... ať se vezmou
To nemá chybu,
.
Není tady
Taky jsem poslala hlas, ale teda svatbu v Olympii bych fakt nechtěla...

Není tady
Dámy!!! Klikejte...trojka už vede....nebo svatba nebude !!!???
Není tady
Lidičky, klikej pro jedničku !!! Trojka má už náskok 300 !!!!! Bude svatba veliká !!!!!!! Eskymka nám pošle kus dortu !!! 
Není tady
Jste super...už je dotahují....to je děsněj krvák....já přeji tedy tu svatbu všem...ale Eskymka psala...tak ji podpořme !!! Díky za ni...klikejte !!!!
Není tady
holky klikejte 
tady sou ty dortiky 

Upravil(a) ESKYMKA (23. 8. 2006 12:57)

Není tady
ty jsou teda co?

Není tady
ještě jednou díky všem za hlasy!!!!!!!!
a Aneri tobě dvakrát díky !!!!
seš zlatá !

Není tady
Já už jsem jich taky pár poslala.....
Ale dorty nejím 

Není tady
choysia napsal(a):
Já už jsem jich taky pár poslala.....
Ale dorty nejím
díky díky 
Nejsi sama! Taky je nejím! Ani ne tak kvůli kaloriím nebo tak ,ale protože úplně nesnáším ty hnusný krémy na nich
blééééé...vše co má krém ....fuj.Úplně se mi z toho ježí chlupy na těle....
max. sním nějakej ten piškotovej dortík s ovocem a šlehajdou
to můžu ...
Ale na pohled vypadají ty dorty krásně...škoda je sníst!

Není tady

taky se od včerejška snažím co to jde, ale bojím bojím, abysme je dohnaly 

Není tady
No, já je nejím "skoro" vůbec. Ale jednou za rok dostanu absťák a jdu a sežeru cukrárnu. Jeežíšííí, abych ten absťák neměla zrovííínka, až bude ta svatba 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
taky se od včerejška snažím co to jde, ale bojím bojím, abysme je dohnaly
doženem
musíme tomu věřit!!!!!!!!! TEDA HLASOVAT!!!!! 
Upravil(a) ESKYMKA (23. 8. 2006 17:32)

Není tady
Eskymko, ty dortíky jsou nádherné....to musíme klikat - prosím i ostatní !!!! A pak si každá zs své půjdeme do cukrárny.......
:lol
Není tady