Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 19. 8. 2006 9:33

simina
♥♥-----

Kroužek pro třeťáka

Poraďte prosím nějaký dobrý výtvarný kroužek, syn od malička trénuje na akademického malíře, chtěl by pokračovat na profesiálnější úrovni, ale chce se zabývat výhradně kreslením. Keramiku a lepení těstovin na čtvrtky razantně odmítá. Bohužel jsem vyloženě kreslení pro děti nikde nepotkala. Chce chodit už od začátku šk. roku a já ještě nic nemámsad  Jsme Praha 4, mělo by to být co nejblíže. Děkuju všem.

Není tady

#2 19. 8. 2006 12:36

amba
♥♥♥♥♥--

Re: Kroužek pro třeťáka

Na Praze 4, nevím přesně, ale myslím, že v ulici Lounských, je základní umělecká škola. Tam je určitě ten obor, který hledáš. Je to lepší než běžný kroužek, učí tam odborníci.

Není tady

#3 21. 8. 2006 13:24

M
♥♥-----
Místo: Plzeň

Přesně tak, poptej se na zuškách, tam mají výtvarné obory. Většinou se orientují i na keramiku nebo prostorovou tvorbu (sama budu chodit na zušku už 12. rokem v Plzni), někde mají i rozšířené možnosti (třeba na té mojí je i třída se specializací na animovaný film). Myslím, že v Praze se něco podobného určitě najde. A pokud narazíš na dobrého učitele, má tvůj syn reálnou šanci pokračovat i na "normálních" uměleckých školách. Od nás je jich spoustu na uměleckých průmyslovkách, jak středních, tak i vysokých.

Marta

Není tady

#4 29. 8. 2006 10:52

simina
♥♥-----

Děkuju moc, vcera jsem byla na Lounské stránce, zápis je 4.9., jen mne trochu zarazily ty přijímací zkoušky. Bohužel tam nemají naznačeny časy ve kterých hodiny probíhají. Není to náhodou denní studium? Je tam i dramatický obor, ke zkouškám chtějí improvizaci jakéhokoli textu, stačí básnička? On sice improvizuje docela širokou škálu úryvků z různých filmů, pravda, jeho výběr je někdy udivující, tak aby nepřepálil start nějakým Harpagonem.

Není tady

#5 3. 9. 2006 16:34

Saďourek
♥♥♥♥♥♥♥

Teda nechápu, proč chtějí na výtvarný obor básničku. nemrkla jsi na špatný řádek? Viděla bych to na ten dramaťák. Rozvrhy se tvoří až ke konci prázdnin. Jestli tě můžu potěšit, u nás jsou talentové zkoušky pohodové. Má-li dítě talent se pozná hned a je-li to dobrý učitel, nebude dítě drtit. Přece jen se jedná o zájmový kroužek. Taktéž se přikláním k těm ZUŠkám a pokud by chtěl jít studovat tento obor dál, je důležité mít v ruce papír.

http://lb1f.lilypie.com/kFtMp2.pnghttp://sirmi.ic.cz/cara/135.gif

Není tady

#6 7. 9. 2006 15:17

simina
♥♥-----

Já vám ještě jednou moc ď. Syn byl slavnostně přijat, i přesto, že je trémista, nakreslil!!! Měla jsem nerva, jak kdyby šel promovat.
To mě ještě čekají pěkné věci:D
My jsme původně právě uvažovali i o dramaťáku, ale když jsme pochopili "vážnost" situace, zvolili jsme pouze tu výtvarku. Zatím.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí