|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Máte nutkání se pořád dotýkat svého přítele?
Tak já na tom jsem tak, že pokud mě přítel neobejme,
nepohladi či jinak se mě nedotkne, upadám do depresích.
Já ho třeba obejmu, ale aby se toho vschopil on???
Upravil(a) Vendísek (18. 8. 2006 22:56)
Není tady
jojo, taky me to obcas chytne a musim se ho cely vecer treba pri kulecniku dotykat, objimat, davat puseny.. on uz to zna a dycky rika ze mam tulici naladu a opetuje mi to:) Ho to sem tam taky popadne, ale spis jen kdyz se chce milovat:)
Není tady
Tak ja to mam zrovna tak a muj milacek nastesti taky. Porad se hladime, objimame, az je to smesny! Je to pro nas oba velmi dulezity a pro nase byvale partnery to dulezite nebylo. Z me strany to i hlavne proto tenkrat skoncilo - necitila jsem se byt milovana - i kdyz to treba ten kluk projevoval jinak. Ale ted je to uzasny a tak to ma bejt - mazlici si ma hledat mazliciho a nemazlici nemazliciho - a ja si sveho milacka za dva tydny beruuuuu
!!!
Není tady
Taky jsme s pritelem mazllivy, ale nase okoli na to reaguje trochu rozpacite. . . I kdyz nevim jestli je to to prave slovo. Spis doma nam zakazali se pred nimi neustale dotykat a pusinkovat a pratele pry v restauracich privadime do rozpaku. A to se mi nezda, ze bysme to prehaneli :-)
Není tady
Tak v tomhle mám naštěstí kliku. Oni chlapi moc mazliví nebývají , protože je to pro ně v podstatě nelogické plýtvání energií pro nic
ale já jsem narazila na chlapa co je ještě větší mazel než já. Jeho oblíbená háška - budeme ňuchat! To znamená objímat pusinkovat, hladit, drbat....prostě jakýkoliv fyzický kontakt. Na veřejnosti mě alespoň neustále drží za ruku nebo se mě nějak dotýká, kolikrát mi napíše abych za ním přijela do práce že potřebuje obejmout a oňuchat
Je to super, protože já jsem taky "doteková" a v tomhle jsme si sedli na 100%
Až se nám všichni smějou že už spolu žijeme dva roky a ještě pořád nás to nepustilo 
Není tady
LeeLoo - gratulujuuuu a přeju hodně štěstí! My máme právě dneska první výročí svatby 
Není tady
BLUE napsal(a):
Tak v tomhle mám naštěstí kliku. Oni chlapi moc mazliví nebývají , protože je to pro ně v podstatě nelogické plýtvání energií pro nic
ale já jsem narazila na chlapa co je ještě větší mazel než já. Jeho oblíbená háška - budeme ňuchat! To znamená objímat pusinkovat, hladit, drbat....prostě jakýkoliv fyzický kontakt. Na veřejnosti mě alespoň neustále drží za ruku nebo se mě nějak dotýká, kolikrát mi napíše abych za ním přijela do práce že potřebuje obejmout a oňuchat
Je to super, protože já jsem taky "doteková" a v tomhle jsme si sedli na 100%
Až se nám všichni smějou že už spolu žijeme dva roky a ještě pořád nás to nepustilo
BLUE, tak to je v poho, nás to nepustilo ani po sedmi letech 
Není tady