|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 2
Milé maminky, vytvářím Kačence nové stránky a jejich součástí bude samozřejmě naše srovnávací tabulečka. Vzhledem k tomu, že tyto stránky budou fungovat jinak než ty předchozí a budouse nám tam krásně zobrazovat fotečky, prosím ted maminky o zaslání 1 fotografie kterouchtějí u miminka mít.
Zároveň přidejte aktuální odkaz stránek, které k fotce budou navazovat.
Nemusí být nikde na netu, tak jako tomu bylo dosud.
Ty maminky, které máte vydařenou fotečku mimíska ale máte pocit, že máte vyfoceno příliš křoví, nedělejte si hlavu, já si fotečky zpracuju a pěkně vyřežu.
Fotku posílejte na email : lamika1@centrum.cz
V případě, že někdo být v tabulce nechce, nechť mi dá také vědět 
Není tady
Ježííííííííííííš vždyť ty máš fotek jak v galerii!! A jedna kásnější než druhá 
Není tady
Jestli to zvládnu, tak to nebudu publikovat, ale zase tam budou jen nicky a jména dětí a webové stránky miminek jsou stejně veřejné
)
Není tady
Jéé, Kamčitko to je super
Koukala jsem na tu úvodní tabulku, a Tomášek tam nemá fotečku, tak jestli to chápu dobře, tak ti mám nějakou poslat a k tomu připsat znovu adresu těch www estránek? Mě to jaksi teď večer už nemyslí

Není tady
Andrejko přesně tak, jakoukoliv pěknou fotečku Tomíka sloníka
. Pamatuješ?? Občas si na ten kic vzpomenu 
Není tady
Romana napsal(a):
No jo ale ted to teda musi byt echt, kdyz nas chces tak verejne vystavit, co kdyby se koukal potencialni zenich.
My jsme s načančáním spokojeni.Barunce to moc sluší. 
Není tady
To je právě super,já jí to závidím.Já i když se čančám,tak jsem nějaká nijaká.ještěže je to matouškova stránka a on je hezký,šikovný a roztomilý.
Není tady
Jitus, ta cerna cepicka nebo satecek nebo co to je, moc moc Matouskovi slusi! To je tedy velky konkurent naseho Ryu. Musim taky neco originalniho vymyslet a nacancat ho. Ryu to ma tezke, musi nevestu presvedcit, aby za nim prijela az do dalekeho Japonska. To nebude lehke... 
Není tady
Je to šáteček a na stránkách máme plno foteček,kde je Matoušek k nakousnutí.A Romčo,ty bys chtěla mít vnoučátka až v Japonsku?To já bych těžce nesla. 
Není tady
No ja asi taky, mas pravdu. Holt bude muset Saki vyslat Ryu do Cech a nejaka slecinka ho premluvi, aby tu zustal. A pak bude truchlit Saki, ze ma vnoucatka tady :-((
Není tady
To jo,nebo se k vám Sakurka přijede podívat a už se jí z domečku nezbavíte. 
Není tady
Kamčitko, díky za upřesnění, jsem fakt dnes nějaká natvrdlá
Hned zítra nějakou vyberu, ať je to ženich, jak se sluší a patří
, a pošlu Tomíka sloníka 
Není tady
Holky díky za fotečky. Jen pořád čekám na frajárku Barunku, maminka naslibovala hory doly a skutek utek

Není tady
Milé maminky, takže na http://kachnicka.unas.cz/ najdete pod tlačítkem KAMARÁDI novou tabulku našich miminek. Prosím skotrolujte si především vše kolem jména, data narození a odkazy na web, jestli funguju vše jak má. Stránky nejsou plně funkční, ani tato stránka, má některé technické chybičky o kterých vím, ale Káťa mně tahá pořád za nohavici, tak jdeme dělat lumpárny. Večer případně vše opravím.
Není tady

Kamčitka napsal(a):
Milé maminky, takže na http://kachnicka.unas.cz/ najdete pod tlačítkem KAMARÁDI novou tabulku našich miminek. Prosím skotrolujte si především vše kolem jména, data narození a odkazy na web, jestli funguju vše jak má. Stránky nejsou plně funkční, ani tato stránka, má některé technické chybičky o kterých vím, ale Káťa mně tahá pořád za nohavici, tak jdeme dělat lumpárny. Večer případně vše opravím.
No Kamči moc hezké, jsi fakt veliká šikulka
..Moc se nám to s Aduš líbí i samozřejmě stránky Kačenky..

Není tady
Ahoj Kamci, poslala jsem ti fotecku Tomiska, doufam, ze dorazi v poradku. S tim slonikem jsme to byli asi my :-). Jestli jsi myslela, ze jsi napsala misto g kg :-)))
Není tady
Kamčitko stránečky jsou super je to mnohem hezčí než estranky je to taky zadáčo nebo se platí nějaký poplatek?
Hned jak budu na svém pc (teď mám manželův notebook) tak vyberu nějakou krásnou fotečku a pošlu ti jí.
Není tady
Je to moc moc krásný, jsi šikulka 
Není tady
Světluško je to zadarmo, ale je s tím hrozně práce, když neumíš html kódy.
Marti, došla, kouknu na ni a dodám. Tímto se omlouvám AndrejceP za toho sloníka, když to byl Tomík sloník od Marti

Není tady
Stránky: 1 2