27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, trpíte tu někdo na migrény? My to bohuel máme v rodině, já a taka míváme slabí, sestra někdy horí, ta chuděra i zvrací a celý den je nepouitelná... Bohuel jsme jetě nikdo nenali fintu, jak na tu potvoru.. Jediné, co jaktak zabírá jsou čípky na předpis. Jak to přeíváte vy, máte nějkou radu?
Není tady
Ahojky tyhle stavy znám tenhle týden mě migroka trápila 3 dny.Taky sem jí podědila po babče a mamce.Nemám chu k jídlu a občas zvracím.Dr. mi teď předepsala práky Sumigra 100mg jsou tam jenom dvě tabletky(jetě,e se nedoplácí 280kč)asi bych se jinak nedoplatila a musím říct,e mi zaberou tak do půl hoďky a můu normálně fungovat.S dvěma dětma nemám ani jinou monost.Krásný den bez migren!!!!!
Není tady
Mého mue postihla dnes po obědě.Chlap skoro 2metry,100kg a svalí se jak miminko.Pokud se nedostane do 20min k Nurofenu Forte(bere hned 2)tak ho najdu omotaného kolem záchodu.Jetě je dobré sníst čokoládu a jít do temna spát(s těma nurofenama)Někdy stačí spát jen půl hodiny a je klid.Přepadává ho to naprosto nečekaně.Migréna prý hodně jde od krční páteře.
Není tady
Ahoj, také máme migrénu v rodině. Mě pomáhá - a to ne vdy, jen větinou- ihned si vzít ibalgin, čili chytit ten začátek, majoránkový časj, jet se projet v autě ( říkám tomu teorie mikrootřesů, nejlepí je jezdit po dlabě), no a někdy by mě pomohlo jedině odříznutí hlavy...
Není tady
Migrény u se dnes dobře léčí...chce to jen skočit k neurologovi a pozor, řádně číst návody, některé kapky, či léky se nesnáí s makrolidovými ATB !!!
Není tady
Já jsem vypozorovala e mám migrénu ze změny prostředí , kdy třeba vyjedu s přáteli na víkend pryč nebo při stresu, pomáhají mi kapky Algifen které jsou na předpis, nosím je stále u sebe a kdy začne moje migréna tak si je hned beru a podchytím ji, mám ji tak jednou za 1-2 měs.
Není tady
AHOJKY HOLKY.
MĚ TRÁPÍ MIGRÉNA U TÝDEN...TAKHLE DLOUHO,JSEM JI JETĚ NEMĚLA!
DOPOLEDNE DOCELA FUNGUJU A ODPOLEDNE JSEM SKORO NEPOUITELNÁ. CELÝ TÝDEN MI DOKTOR PÍCHAL INJEKCE A TAKY MÁM ČÍPKY. U JSEM Z NÍ JAK ZMLÁCENÁ. JETĚ KE VEMU MÁM NÍZKÝ TLAK A U JSEM DVAKRÁT OMDLELA. POČKÁM DO ZÍTŘKA A OPĚT PŮJDU OBASTNIT PANA DOKTORA......VÍC TAKOVÝCH PACIENTŮ A KLEPNE HO...NEBO DOSTANE MIGRÉNU!
Není tady
Mně zabírá na migrénu Ibalgin, ale od neuroloky jsem dostala Sumatriptan. Ten mi zabírá větinou jen v počátku, kdy nezabírá, vemu Ibalgin. Měl někdo z vás preventivní léky a pomohli vám? Slyela jsem o topiramátu,a serotoninových antagonistech..
Není tady
před dvěma dny mě migrena probudila ze spaní - u hodně rozjetá.
zabrá mě saridin.
Brala jsem dva, přesto zabrali za 2 hod.
Není tady
Já jsem začla uívat speciální léky na migrénu hlavně proto,e jsem se bála, e si vypěstuju na běný analgetika návyk a pak u mi nezaberou.To se stalo matce mojí známé,ze začátku jí pomáhali léky jako ibalgin,nalgesin..ale po čase musela zvyovat dávky,no a pak přestali účinkovat Jinak mi analgetika nevadí,ani mi po nich nebolí aludek. Ale mám migrénu 3-4 do měsíce a tak uvauje doktorka o preventivní léčbě.
Není tady
Jak na migrénu přírodní cestou ( bylinné čaje a dalí tipy ) se ZDARMA dozvíte zde:
reklama
Není tady
Ahoj, já trpím s migrénama u několik let, je to děs a utrpení. Vak to znáte. Ale nedávno jsem objevila bylinný kapky, beru je druhej měsíc a musím říct, e mi zabírají. Od tý doby, co je beru, jsem zatím neměla migrénu.
Před tím ne jsem je začala brát, se mi to vystupňovalo tak, e jsem měla migrény pomalu obden, zkusila jsem kde co, a tohle mi konečně zabralo. Pokud máte někdo zájem o blií info, písněte mi mail na misulemispule@seznam. cz
Není tady