27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Napite mi prosím své zkuenosti s výběrem firmy, která dělá plastová okna! Chceme na rodinném domku výměnu oken a sbíráme zkuenosti!! Znáte někdo prosím firmu Fenstar atd.?
Děkuji za rady
Petra
Není tady
také si budeme pořizovat plastová okna. Rozhodovali jsme se i mezi EURO okny, ale nakonec zvítězila cena, zváili jsme vechna pro a proti.......nakonec máme vybrané 3 firmy z olomouckého kraje, u kterých si předběně necháme udělat cenovou nabídku a poté od té vyvolené k nám přijde technik, který okna přesně zaměří a sepíeme smlouvu o dílo.
Není tady
A jaké máte firmy? My jsme z Ostravy tak hledám něco co je i v okolí.Díky moc
Není tady
My jsme měnili před třemi léty a dělala nám to firma Vjačka z Ostravy .Jsme spokojeni.Tenkrát jsme potřebovali nějaký jiný rozměr u jednoho okna měl být zesílen rám a jedině tato firma to dělala.Přeji Vám astnou ruku při výběru.
Není tady
Ahoj, mam plastova okna 2 roky a nevim, zda jsem spokojena. Po vymene tesne to bylo uzasne, lehce se to myje, tesni....to ano, ale take to mirne zesedne a pokud mate v okoli stromy, tak se mi tam usadil pyl, kdyz kvetly a nejdou z toho zlute flicky.
Není tady
My mame plastova okna asi pul roku, ale jsme z Bystrice pod Hostynem a firmu jsme meli z Kromerize - okno centrum. Byli opravdu mily, ochotni a za den to meli udelane. Prali jsme si venek hnede barvy, protoze bydlime v panelaku a taky to nebyl zadny problem. Mame petikomorova okna se systemem deceunic (nevim, jak se to presne pise). Hlavne si dejte pozor na firmy: 40% sleva - cena vyjde uplne stejne jak normalne, mozna i drazsi. Je to jen takovy tahak pro oci. Je lepsi si vybrat vice firem a poslat priblizne rozmery oken a oni vam to vyuctuji. Pak si vyberete, ktera vam bude nejvic vyhovovat.
Není tady