|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,kamaradka se ocitla ve spatne situaci.Zalozili si rodinu a zjistili,ze cekaji dvojcatka,tak me poprosila jestli bych ji nepomohla sehnat nekoho kdo by mel zajem o jejiho pejska.Je to cerny labrador,skoro rocni.Parkrat byl i na cvicaku,takze docela i posloucha.Je pekne stavenej,no proste fesak a jmenuje se Denisek.Darovala by ho,takze ani penizky by z kapsy nepadaly a jeste by vam venovala nejaky jeho hracky atd..Jsou z Teplic a jeji podminkou je to,aby pejsek nebyl nekde privazany a sam.Takze by si predstavovala nekoho kdo se psem bude proste tak normalne,tak pomozte prosim...Kontakt: 777087381 
Není tady
Sifo je to veliká škoda, že tenhle pejsek musí opustit svoji rodinu. Vždyť člověk, když si pořizuje zvíže musí přeci uvažovat nad různýma překážkama. Já taky chodila ven a v jedný ruce jsem měla kočár a v druhý velkýho psa. Ať najde hodnýho páníčka.
Není tady
proč si pejska nenechají, vždyť mít psa není neslučitelné s dětmi- ba naopak 
Není tady
ale noooo. tak si to určite zvážili a rozhodli sa takto. netreba kritizovať, treba pomôcť, takže kto chce psíka?
Není tady
Nenechaji si ho protoze ona je porad doma sama,jeji pritel chodi porad do prace a nestihala by pejska a navic maji 2+1.Ale me se neptejte,to ja presne jeji duvody neznam.Ja ji chci jen pomoct.
Není tady
tak to ji obdivuju, že se toho pejska dokáže vzdát, já bych ho nedokázala dát pryč 
Není tady