29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:10)
Není tady
S tím souhlasím a sem tím také důkazem, vždy se něco našlo....a už štourat nebudu...
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (21. 2. 2010 12:53)
Není tady
Vis co, to neni pekne od tve kamaradky ani toho kluka Ta kamoska, jak si rika, neni kamoska. Vymaz si cislo a celej kontakt a uz nereaguj, at se ozyva jakoliv a ten blb, to byl urcite takovej ten na holky, ten by ti nestal ani za... Nech to tak, vsak jim se to vrati. A ty si najdes kluka, ktery nebude chtit tvoje kamosky.Dalo by se rict, ze to je takova zkouska. Tvuj kluk se muze bavit s tvyma kamoskama na tom nic neni. Musis si umet vybrat kamosku.
Není tady
.
Není tady
.
Není tady
Santala - proč jsi to jako všechno smazala? Takhle vůbec netuším, o co jde...
Není tady
Santalo, to je ale docela hloupé, ne?
Není tady
Pochopila jsem dobře, že Santala byla nevěrná, rozešla se s přítelem a teď jí vadí, když celá parta, do které patří i její kamarádka, někam jede a kámošla jí to neřekla? Jestli to nebude závist... proč by se měla její kamarádka nějak omezovat, nebyl to její kluk a ona nic neprovedla.
Není tady
Bety napsal(a):
Pochopila jsem dobře, že Santala byla nevěrná, rozešla se s přítelem a teď jí vadí, když celá parta, do které patří i její kamarádka, někam jede a kámošla jí to neřekla? Jestli to nebude závist... proč by se měla její kamarádka nějak omezovat, nebyl to její kluk a ona nic neprovedla.
Teď jsi na to kápla,Bety !
Není tady
Děvčata na mazání Santaliních přispěvků, se zamýšlet nemá smysl není to poprvé ani naposledy, už je jednou mazala v jiné diskuzi
mě až přijde, že je to taková "zoufalá" snaha být zajímavá a aby si s ní někdo povídal
a reagoval - třeba proč to maže že.....
mě osobně to přijde už ale trochu ohrané
Není tady
sice Santala smazala co psala ona, ale v některých reakcích zůstala. Tak si moc nepomohla.
Proč to vlastně děláš Santalo?
Není tady
Marikaa napsal(a):
Děvčata na mazání Santaliních přispěvků, se zamýšlet nemá smysl
není to poprvé ani naposledy, už je jednou mazala v jiné diskuzi
mě až přijde, že je to taková "zoufalá" snaha být zajímavá a aby si s ní někdo povídal
Přesně tak.
Nechápu proč sem píše a chce poradit, když to pak drze smaže, aby to náhodou nikdo nevykoukal...
Není tady
Santala napsal(a):
Ahoj potrebuju radu. Rozesla jsem se s pritelem.Trvalo to dlouho,ale jsme od sebe.Cele jsem to resila s kamaradkou.Vsechny detaily,atd..proste vedela vsechno.No a minuly tyden jsem se dozvedela, ze ona jede s mym bejvalym na dovolenou do Chorvatska
Nejedou jen sami dva,jede cela "nase" ,tedy moje byvala patricka kamaradu ,ale prevazne vsechno pary.Ona mi o tom vubec nerekla.Vim to od neho. Mam ji nejak kontaktovat ? Mam hroznou chut ji neco rict, napsat. Nevim, proc ale citim to jako podraz
Santalo, tvoje ex-kamarádka je svině z jeskyně a ty jsi divná, když to tady následně všechno smažeš a ani na přímé dotazy PROČ neodpovíš. To je nevděk a nevychovanost.
Není tady
ba ba
Není tady
dě da
Není tady
ře pa
Není tady
pravda pravda
Není tady
Marikaa napsal(a):
Mariko, tohle fakt není hodná úvaha tvého genia
Na smazání něceho, co bylo napsáno mi nepřipadá nic zajímavého a povídat si s kým mám
Všem, co semnou diskutovaly, jsem napsala své důvody toho, proč jsem některé řádky chtěla vymazat, do soukromých zpráv.
Jinak,není nic snažšího, než si změnit nick a navštěvovat Babinet dál,ale to právě nechci
Upravil(a) Santala (29. 8. 2007 8:37)
Není tady
Santala napsal(a):
Marikaa napsal(a):
![]()
![]()
Na smazání něceho, co bylo napsáno mi nepřipadá nic zajímavéhoa povídat si s kým mám
Všem, co semnou diskutovaly, jsem napsala své důvody toho, proč jsem některé řádky chtěla vymazat, do soukromých zpráv.
Jinak,není nic snažšího, než si změnit nick a navštěvovat Babinet dál,ale to právě nechci
Santalo, to fakt nemáš ani kapku soudnosti?
A nech si od někoho vysvětlit termín IP adresa, abys věděla, že to s tím převlékáním kabátků na diskusních fórech není tak snadné, jak se naivně domníváš.
Není tady
Angie napsal(a):
Santala napsal(a):
Marikaa napsal(a):
![]()
![]()
Na smazání něceho, co bylo napsáno mi nepřipadá nic zajímavéhoa povídat si s kým mám
Jinak,není nic snažšího, než si změnit nick a navštěvovat Babinet dál,ale to právě nechciSantalo, to fakt nemáš ani kapku soudnosti?
A nech si od někoho vysvětlit termín IP adresa, abys věděla, že to s tím převlékáním kabátků na diskusních fórech není tak snadné, jak se naivně domníváš.
Angie, máš pravdu, zjištuju, že nejsem soudná.
Jinak IP adresa se vztahuje k danému počítači.Máš-li dva, máš dvě IP adresy atd..
Pak je tady možnost Anonymizeru,ale šikovný IT si určitě poradí i s tím
O to,ale vůbec nejde.
Upravil(a) Santala (29. 8. 2007 9:04)
Není tady
Angie napsal(a):
A nech si od někoho vysvětlit termín IP adresa
Já bych chtěla ten termín vysvětlit - prosím prosím
Není tady
Santalo, přeju ti aby se ti rychle ulevilo a bylo líp
Me, zajdi na wikipedii nebo si to vygoogli, zarčeně najdeš bezvadné IP locatory i s naprosto přesným zaměřením na letecké mapce
Není tady
Angie - kočko dane jeden - se tu přestaň zabývat blbostma a napiš, co nového
Není tady
Santala napsal(a):
Marikaa napsal(a):
![]()
![]()
Všem, co semnou diskutovaly, jsem napsala své důvody toho, proč jsem některé řádky chtěla vymazat, do soukromých zpráv. Jinak,není nic snažšího, než si změnit nick a navštěvovat Babinet dál,ale to právě nechci
Mne nie, tak neklam.
Není tady