Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 17. 8. 2006 14:01

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kamarádka

.

Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:10)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#52 17. 8. 2006 14:04

Marikaa
♥♥♥♥♥--

S tím souhlasím a sem tím také důkazem, vždy se něco našlo....a už štourat nebudu...

Není tady

#53 17. 8. 2006 14:05

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (21. 2. 2010 12:53)

Není tady

#54 19. 8. 2006 20:40

misa1234
♥♥♥♥---

Vis co, to neni pekne od tve kamaradky ani toho kluka dumbom Ta kamoska, jak si rika, neni kamoska. Vymaz si cislo a celej kontakt a uz nereaguj, at se ozyva jakoliv a ten blb, to byl urcite takovej ten na holky, ten by ti nestal ani za... Nech to tak, vsak jim se to vrati. A ty si najdes kluka, ktery nebude chtit tvoje kamosky.Dalo by se rict, ze to je takova zkouska. Tvuj kluk se muze bavit s tvyma kamoskama na tom nic neni. Musis si umet vybrat kamosku. tummenupp

Není tady

#55 27. 8. 2007 16:10

Santala
♥♥♥♥♥♥-

.

Není tady

#56 27. 8. 2007 16:12

Santala
♥♥♥♥♥♥-

.

Není tady

#57 27. 8. 2007 17:58

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Santala - proč jsi to jako všechno smazala? Takhle vůbec netuším, o co jde... sad

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#58 27. 8. 2007 18:57

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Santalo, to je ale docela hloupé, ne?

Není tady

#59 27. 8. 2007 19:04

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Pochopila jsem dobře, že Santala byla nevěrná, rozešla se s přítelem a teď jí vadí, když celá parta, do které patří i její kamarádka, někam jede a kámošla jí to neřekla? Jestli to nebude závist... proč by se měla její kamarádka nějak omezovat, nebyl to její kluk a ona nic neprovedla.

Strach je malá smrt...

Není tady

#60 28. 8. 2007 8:01

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Pochopila jsem dobře, že Santala byla nevěrná, rozešla se s přítelem a teď jí vadí, když celá parta, do které patří i její kamarádka, někam jede a kámošla jí to neřekla? Jestli to nebude závist... proč by se měla její kamarádka nějak omezovat, nebyl to její kluk a ona nic neprovedla.

Teď jsi na to kápla,Bety ! tummenupp

Není tady

#61 28. 8. 2007 8:21

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Děvčata na mazání Santaliních přispěvků, se zamýšlet nemá smysl roll není to poprvé ani naposledy, už je jednou mazala v jiné diskuzi vissla mě až přijde, že je to taková "zoufalá" snaha být zajímavá a aby si s ní někdo povídal uscha reagoval - třeba proč to maže že.....dumbom mě osobně to přijde už ale trochu ohrané kapitulation

Není tady

#62 28. 8. 2007 11:38

siska
♥♥-----

sice Santala smazala co psala ona, ale v některých reakcích zůstala. Tak si moc nepomohla.
Proč to vlastně děláš Santalo?

Není tady

#63 28. 8. 2007 11:56

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Marikaa napsal(a):

Děvčata na mazání Santaliních přispěvků, se zamýšlet nemá smysl roll není to poprvé ani naposledy, už je jednou mazala v jiné diskuzi vissla mě až přijde, že je to taková "zoufalá" snaha být zajímavá a aby si s ní někdo povídal uscha reagoval - třeba proč to maže že.....dumbom mě osobně to přijde už ale trochu ohrané kapitulation

Přesně tak.
Nechápu proč sem píše a chce poradit, když to pak drze smaže, aby to náhodou nikdo nevykoukal...

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#64 28. 8. 2007 12:05

Angie
♥♥♥♥♥--

Santala napsal(a):

Ahoj potrebuju radu. Rozesla jsem se s pritelem.Trvalo to dlouho,ale jsme od sebe.Cele jsem to resila s kamaradkou.Vsechny detaily,atd..proste vedela vsechno.No a minuly tyden jsem se dozvedela, ze ona jede s mym bejvalym na dovolenou do Chorvatska sad Nejedou jen sami dva,jede cela "nase" ,tedy moje byvala patricka kamaradu ,ale prevazne vsechno pary.Ona mi o tom vubec nerekla.Vim to od neho. Mam ji nejak kontaktovat ? Mam hroznou chut ji neco rict, napsat. Nevim, proc ale citim to jako podraz sad

Santalo, tvoje ex-kamarádka je svině z jeskyně a ty jsi divná, když to tady následně všechno smažeš a ani na přímé dotazy PROČ neodpovíš. To je nevděk a nevychovanost.

Není tady

#65 28. 8. 2007 12:34

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

ba ba stolt

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#66 28. 8. 2007 14:07

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

dě da smilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#67 28. 8. 2007 14:36

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

ře pa smile

Není tady

#68 28. 8. 2007 16:54

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

pravda pravda

Není tady

#69 29. 8. 2007 8:36

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Marikaa napsal(a):

Mariko, tohle fakt není hodná úvaha tvého genia dumbom gloria
Na smazání něceho, co bylo napsáno mi nepřipadá nic zajímavého lol a povídat si s kým mám lol

Všem, co semnou diskutovaly, jsem napsala své důvody toho, proč jsem některé řádky chtěla vymazat, do soukromých zpráv.
Jinak,není nic snažšího, než si změnit nick a navštěvovat Babinet dál,ale to právě nechci par

Upravil(a) Santala (29. 8. 2007 8:37)

Není tady

#70 29. 8. 2007 8:42

Angie
♥♥♥♥♥--

Santala napsal(a):

Marikaa napsal(a):

Na smazání něceho, co bylo napsáno mi nepřipadá nic zajímavého lol a povídat si s kým mám lol

Všem, co semnou diskutovaly, jsem napsala své důvody toho, proč jsem některé řádky chtěla vymazat, do soukromých zpráv.
Jinak,není nic snažšího, než si změnit nick a navštěvovat Babinet dál,ale to právě nechci par

Santalo, to fakt nemáš ani kapku soudnosti?

A nech si od někoho vysvětlit termín IP adresa, abys věděla, že to s tím převlékáním kabátků na diskusních fórech není tak snadné, jak se naivně domníváš.

Není tady

#71 29. 8. 2007 9:03

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Angie napsal(a):

Santala napsal(a):

Marikaa napsal(a):

Santalo, to fakt nemáš ani kapku soudnosti?

A nech si od někoho vysvětlit termín IP adresa, abys věděla, že to s tím převlékáním kabátků na diskusních fórech není tak snadné, jak se naivně domníváš.

Angie, máš pravdu, zjištuju, že nejsem soudná.

Jinak IP adresa se vztahuje k danému počítači.Máš-li dva, máš dvě IP adresy atd..
Pak je tady možnost Anonymizeru,ale šikovný IT si určitě poradí i s tím smile

O to,ale vůbec nejde.

Upravil(a) Santala (29. 8. 2007 9:04)

Není tady

#72 29. 8. 2007 9:49

Me
♥♥♥♥♥♥-

Angie napsal(a):

A nech si od někoho vysvětlit termín IP adresa

Já bych chtěla ten termín vysvětlit - prosím prosím wink

Není tady

#73 29. 8. 2007 10:28

Angie
♥♥♥♥♥--

Santalo, přeju ti aby se ti rychle ulevilo a bylo líp hjarta

Me, zajdi na wikipedii nebo si to vygoogli, zarčeně najdeš bezvadné IP locatory i s naprosto přesným zaměřením na letecké mapce wink

Není tady

#74 29. 8. 2007 10:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Angie - kočko dane jeden - se tu přestaň zabývat blbostma a napiš, co nového big_smile wink

Není tady

#75 29. 8. 2007 16:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Santala napsal(a):

Marikaa napsal(a):

Všem, co semnou diskutovaly, jsem napsala své důvody toho, proč jsem některé řádky chtěla vymazat, do soukromých zpráv. Jinak,není nic snažšího, než si změnit nick a navštěvovat Babinet dál,ale to právě nechci par

Mne nie, tak neklam.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí