6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:11)
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (21. 2. 2010 12:53)
Není tady
Rozešli jste se v lednu, to je skoro 3/4 roku, kvůli TVOJÍ nevěře. Nevím, jestli si jen nenamlouváš, že ho miluješ (jinak bys mu asi nezahnula), jestli ti spíš víc nevadí, že ty jsi teď sama, zatímco on "si jede do Chorvatska". Proč by nejel? Je svobodný, závazky nemá a s kým jede je jen jeho věc.
A kamarádka ti to možná neřekla právě proto, aby ses zbytečně netrápila dál, když ví, jak to s vámi bylo. To ovšem neznamená, že by nemohla jet na dovolenou taky s kýmkoli. Nebo si myslíš, že by tě tvůj bývalý a tvoje kámoška měli informovat o každém svém kroku, případně si ho nechat schválit? I kdyby se dali dohromady, nic s tím nenaděláš. Horší by bylo, kdyby ti ho ona přebrala když jste spolu chodili, ale už jste dost dlouho rozejití, tak se s tím asi budeš muset smířit.
Není tady
helena napsal(a):
Rozešli jste se v lednu, to je skoro 3/4 roku, kvůli TVOJÍ nevěře. Nevím, jestli si jen nenamlouváš, že ho miluješ (jinak bys mu asi nezahnula), jestli ti spíš víc nevadí, že ty jsi teď sama, zatímco on "si jede do Chorvatska". Proč by nejel? Je svobodný, závazky nemá a s kým jede je jen jeho věc.
A kamarádka ti to možná neřekla právě proto, aby ses zbytečně netrápila dál, když ví, jak to s vámi bylo. To ovšem neznamená, že by nemohla jet na dovolenou taky s kýmkoli. Nebo si myslíš, že by tě tvůj bývalý a tvoje kámoška měli informovat o každém svém kroku, případně si ho nechat schválit? I kdyby se dali dohromady, nic s tím nenaděláš. Horší by bylo, kdyby ti ho ona přebrala když jste spolu chodili, ale už jste dost dlouho rozejití, tak se s tím asi budeš muset smířit.
Muj nazor.... jen pokud opravdu byly kamaradky, tak by me zarazilo, ze mi nerekne ze jede na dovcu...ale jinak bych vubec nemela co resit.
Není tady
Santalo, můžu se zeptat, kolik Ti je?
Není tady
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:11)
Není tady
Santala, ta tvoja kamaratka, tiez patrila do partie? alebo len je kamoskou tvojho ex?
niekto tu uz napisal, ze ona "ide s partiou"... len od svojho "ex" vies, ze "ona ide s nim"... mozno to tak vobec nie je, mozno ti len on chce urobit "napriek"...
co si mam predstavit pod tym, ze ona sa vas snazila dat dokopy? (nieco take si tu pisala, alebo som to len zle pochopila?)
Není tady
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:14)
Není tady
Santala - a proč teda nejedeš taky? Když jsi jet měla a je to s partou, nejenom s tvým bývalým? Možná, žes udělala chybu, že jsi váš rozchod řešila přes kámošku a ona ho o něčem přesvědčovala. To jste si asi měli vyřešit sami, víš.
Není tady
helena napsal(a):
Santala - a proč teda nejedeš taky? Když jsi jet měla a je to s partou, nejenom s tvým bývalým? Možná, žes udělala chybu, že jsi váš rozchod řešila přes kámošku a ona ho o něčem přesvědčovala. To jste si asi měli vyřešit sami, víš.
No kazdopadne jedina horsi vec je, ze ona ti to nerekla,ale kdyz ona do te party patri, tak je jasne, ze tam jede ne?
Není tady
Tihle "raditele" to je na nic.... ostatni maji pravdu, neměla by si to už řešit jste od sebe....ale strašně moc tě chápu,.... ale jí bych se na rovinu zeptala, proč ti to neřekla.
Ale stejně se musíš připravit na to, že on si někoho najde, sám určitě nezůstane, když to bude tvoje kamarádka, bude to určitě těžší, ale stát se to může.... sama víš, že spoustu věcí prostě nenaplánuješ, neustojíš (viz tvoje nevěra)..... a třeba až ty budeš štastná s "novým" bude ti to fuk....
kurňa, já tady snad uklidňuju sama sebe .. to je na
Není tady
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:15)
Není tady
Tiina napsal(a):
Ehmm..ona přece nejede s ním, ona jede s partou svých přátel z nichž jeden je tvůj ex. Já na tom nic podrazáckého nevidím. To se má vzdát dovolené jenom proto, že vy dva jste se rozešli ???
Tiina: souhlasím s tebou.
Pokud teda ta kamarádka nejede s bývalým jako pár, ale jede prostě každý sám za sebe s celou partou kamarádů, tak na tom taky nevidím nic podrazáckého. Ona nemá s vaším rozchodem nic společného. Možná se ti nedivím, že tě to mrzí, asi by mě to taky mrzelo, že "ona se jede bavit s nima" místo aby "držela se mnou a když zůstávám sedět doma já, tak i ona", ale jinak na tom není nic špatného.
Není tady
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:15)
Není tady
Ono je to asi složitejší než to vypadá například já před 3 roky organizovala chalupu na silvestra v Jeseníkách, luxusní sehnala lidi (jeho "naši" známí a jeho bratr se švagrvou bývalá kámoška), vše jsem zorganizovala, zaplatila, zařídila a ve finále jeli beze mě. Neb se na mě BM vy...a rozešel se se mnou asi 3 týdny před vánoci....a na chatu pak jeli vesele všichni krom mě, cítila jsem se fakt jak.... ale co s tím. Nikdo nic neřek nikdo se mě nezastal, a tak to prostě bylo.
Co se týče kamarádek, chápu svěřování, některý ženský prostě "musej" patřím mezi ně taky....teda rozebírat to s kámaškama, aby to nevypadalo nějak jinak proto chápu když se člověk někomu svěřuje a on pak najednou přestane komunikovat a jede si na dovču společně s BM, trochu bych čekala že někdo z jejich přátel řekne Santalo pojed taky a prď na to....chápu že BM může být nasr...že ho podvedla, ale pokud to jsou přátelé, tak jí kvůli tomu neodsouděj. TO si myslím já.
A upřímně si myslím, že nejde moc o kamarádku, ale ži si Santala začíná uvědomovat že ztrácí vše co měla, BÝVALÉH, Známé (ale pozor ty nepravé!!!! ), jak říká má doktorka, musí to to "pořádně" oplakat i když to byla "její" chyba, ale očividně si uvědomila co ztratila....
Santi, máš jen pár možností a jedna z nich asi ta nejlepší, je se z toho poučit a už to neudělat, s nikým.
Není tady
Marikaa napsal(a):
Ono je to asi složitejší než to vypadá například já před 3 roky organizovala chalupu na silvestra v Jeseníkách, luxusní sehnala lidi (jeho "naši" známí a jeho bratr se švagrvou bývalá kámoška), vše jsem zorganizovala, zaplatila, zařídila a ve finále jeli beze mě. Neb se na mě BM vy...a rozešel se se mnou asi 3 týdny před vánoci....a na chatu pak jeli vesele všichni krom mě, cítila jsem se fakt jak.... ale co s tím. Nikdo nic neřek nikdo se mě nezastal, a tak to prostě bylo.
Co se týče kamarádek, chápu svěřování, některý ženský prostě "musej" patřím mezi ně taky....teda rozebírat to s kámaškama, aby to nevypadalo nějak jinak proto chápu když se člověk někomu svěřuje a on pak najednou přestane komunikovat a jede si na dovču společně s BM, trochu bych čekala že někdo z jejich přátel řekne Santalo pojed taky a prď na to....chápu že BM může být nasr...že ho podvedla, ale pokud to jsou přátelé, tak jí kvůli tomu neodsouděj. TO si myslím já.
A upřímně si myslím, že nejde moc o kamarádku, ale ži si Santala začíná uvědomovat že ztrácí vše co měla, BÝVALÉH, Známé (ale pozor ty nepravé!!!! ), jak říká má doktorka, musí to to "pořádně" oplakat i když to byla "její" chyba, ale očividně si uvědomila co ztratila....
Santi, máš jen pár možností a jedna z nich asi ta nejlepší, je se z toho poučit a už to neudělat, s nikým.
Taky jsem blbka co se sveri a nejak mi nedochazi v te chvili, ze se mi to muze vymstit.... ale snazim se krotit a davat bacha,ale nekdy.... neodhadnes lidi:( bohuzel
Není tady
Já třebas vím, že mě tady chodí "špehovat" BM nová přítelkyně, ale píšu sem to co mu nemůže ublížit a o nich dvouch už nic, stejně se spolu už nebavíme a to co říkám a to co cítím je čistě má věc a nemám se za co stydět.....
Santala: co bych asi měla říct Lence té BM přítelkyni? Nic.....popřeju jí víc štěstí a pevné nervy
Není tady
Ja by som sa jej na to spýtala a aj na to, prečo mi to nepovedala, pozorne by som si vypočula jej dôvody. Môžu byť dobréa pádne, a môžu byť chatrné až nijaké - v tom prípade by som zvážila ďalšie kamarátstvo. Ale som za rozhovor. Mne jedna osoba, ktorú osm považovala za staršiu kamarátku, kt. som si navyše veľmi vážila, urobila podraz a bola to vec, o ktorej predtým vykladala veľmi zápalisto, prečo sa to nemá robiť ... Tak som sa nechala, hoci som bola veľmi znechutená a neochotná babrať sa v tom h...e ďalej, od spoločnej kamošky nahovoriť na návštevu, spýtala som sa jej na to a ona mi to vysvetlila, povedala príčinu, uznala, že to bola chyba - a my môžeme ísť ďalej, už sa jej síce nebudem natoľko zverovať a keď bude mať prednášky o tom, čo sa má a čo sa nemá robiť, možno jej skočím do reči a pripomeniem jej vlastné prehrešky, ale viem s ňou vychádzať. A osvetlila mi aj ďalšie veci a pomohla mi rozísť sa so ž, čo je veľká zásluha Som za vysvetľujúce rozhovory, až keď dotyčná osoba nie je ochotná vec so mnou riešiť, odpisujem ju - a to tak, že trvale.
Není tady
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:16)
Není tady
Santala napsal(a):
Marikaa napsal(a):
Já třebas vím, že mě tady chodí "špehovat" BM nová přítelkyně, ale píšu sem to co mu nemůže ublížit a o nich dvouch už nic, stejně se spolu už nebavíme a to co říkám a to co cítím je čistě má věc a nemám se za co stydět.....
Santala: co bych asi měla říct Lence té BM přítelkyni? Nic.....popřeju jí víc štěstí a pevné nervyA to ji sem ani nechces napsat, ze jste spolu miluny tyden spali? )) To by vedet mela !
Jo, to by bylo husty:))) to by asi moc nechapala, to by mel pritel doma rode:)))
Není tady
Santala napsal(a):
Marikaa napsal(a):
Santala: co bych asi měla říct Lence té BM přítelkyni? Nic.....popřeju jí víc štěstí a pevné nervyA to ji sem ani nechces napsat, ze jste spolu miluny tyden spali? )) To by vedet mela !
já zírám.....
Není tady
Mariko, a jaky ma nick ta slecna?))
Není tady
Santalo: ale nespali
a i kdyby to byla pravda tak nemám potřebu mu něco kazit, je to jeho život a já mu přeju štěstí když ho se mnou neměl....a myslím, že ho s Lenkou může mít co jsem zatim slyšela. Takže jim přeju štěstí.....
Není tady
To já nevím,a upřímně mě to ani nezajímá, třeba bych pak byla jak ona a hledala všude na netu kde a co asi psala...ono se pak daj vyštourat věci
Není tady