Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 8. 2006 10:58

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Kamarádka

.

Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:09)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#2 17. 8. 2006 11:02

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: Kamarádka

Tohle jsi ale napsala špatně-to není kamarádka.

Není tady

#3 17. 8. 2006 11:09

Tinka
♥♥♥----
Místo: Zlínský kraj

Ahoj Santalo, podraz to urcite je. Vim, ze je to tezke, ale vykasli se na ne, na oba. Takova holka ti urcite nestoji za to, aby ses trapila. Vsechno se ji to jednou vrati.

url=http://www.TickerFactory.com/]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;126/st/20090811/dt/5/k/0e61/preg.png

Není tady

#4 17. 8. 2006 11:13

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Už jsme o tom mluvily, já bych max napsala zda mi to nechce nějak vysvětlit, pokud by se snažila, vyslechla bych jí a udělala si závěr sama. Pokud né není co řešit a není to kamarádka   dumbom  zažila jsem to taky a takhle přišla už o 2 kamarádky o kterých jsme si myslela že mi zůstanou po celý život     kapitulation ale co nadělám, život jde dál i bez nich.

Není tady

#5 17. 8. 2006 11:16

Santala
♥♥♥♥♥♥-

.

Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:09)

Není tady

#6 17. 8. 2006 11:24

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Ahoj potrebuju radu. Rozesla jsem se s pritelem.Trvalo to dlouho,ale jsme od sebe.Cele jsem to resila s kamaradkou.Vsechny detaily,atd..proste vedela vsechno.No a minuly tyden jsem se dozvedela, ze ona jede s mym bejvalym na dovolenou do Chorvatska sad Nejedou jen sami dva,jede cela "nase" ,tedy moje byvala patricka kamaradu ,ale prevazne vsechno pary.Ona mi o tom vubec nerekla.Vim to od neho. Mam ji nejak kontaktovat ? Mam hroznou chut ji neco rict, napsat. Nevim, proc ale citim to jako podraz sad

ale rozesla ses ty s nim... tak nevim co je za problem..... proc vlastne?

Není tady

#7 17. 8. 2006 11:29

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Je jedno, proč se s ním rozešla, myslela si, že má kamarádku, které všechno řekla a ta ji MOC podrazila.  To kamarádky nedělají - to je obyčejná svině ! Tak já osobně bych s ní přerušila veškeré styky a už nikdy v životě bych si o ni ani kolo neopřela! Chápu tě, vím, co prožíváš.....ale buď nad věcí....nikam nevolej, nepiš, nechej to vybublat, vyzrát.......nechej ze sebe dělat vola, až kdyby tě ona někdy po dovolené kontaktovala, řekni jí, že jsi vše věděla předem a že ona u tebe skončila......., ať o sobě přemýšlí.....

Není tady

#8 17. 8. 2006 11:32

Santala
♥♥♥♥♥♥-

.

Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:12)

Není tady

#9 17. 8. 2006 11:32

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Aneri napsal(a):

Je jedno, proč se s ním rozešla, myslela si, že má kamarádku, které všechno řekla a ta ji MOC podrazila.  To kamarádky nedělají - to je obyčejná svině ! Tak já osobně bych s ní přerušila veškeré styky a už nikdy v životě bych si o ni ani kolo neopřela! Chápu tě, vím, co prožíváš.....ale buď nad věcí....nikam nevolej, nepiš, nechej to vybublat, vyzrát.......nechej ze sebe dělat vola, až kdyby tě ona někdy po dovolené kontaktovala, řekni jí, že jsi vše věděla předem a že ona u tebe skončila......., ať o sobě přemýšlí.....

Ja nevim,ale kdyz se nekdos  nekym rozejde, nechce s nim byt, tak clovek predpoklada, ze mu muze byt jedno, ze je s nekym jinym... i kdyz s kamaradkou....
me by stvalo, ze mi to nerekla....ale jde o to, kdo s kym a proc se rozesel.. vis?
jako proste se stava, ze clovek se rozejde a najde si nekoho z blizkeho okoli

Není tady

#10 17. 8. 2006 11:33

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Kamchinka napsal(a):

Santala napsal(a):

Ahoj potrebuju radu. Rozesla jsem se s pritelem.Trvalo to dlouho,ale jsme od sebe.Cele jsem to resila s kamaradkou.Vsechny detaily,atd..proste vedela vsechno.No a minuly tyden jsem se dozvedela, ze ona jede s mym bejvalym na dovolenou do Chorvatska sad Nejedou jen sami dva,jede cela "nase" ,tedy moje byvala patricka kamaradu ,ale prevazne vsechno pary.Ona mi o tom vubec nerekla.Vim to od neho. Mam ji nejak kontaktovat ? Mam hroznou chut ji neco rict, napsat. Nevim, proc ale citim to jako podraz sad

ale rozesla ses ty s nim... tak nevim co je za problem..... proc vlastne?

To mas pravdu,nemam pravo mu dal jakoli ovlivnovat zivot. Jen, me mrzi, ze to byla kamaradka, ktera to se mnou cele prozivala..od prvni chvile vedela vsechno...pomahala mi to zvladnout...vi, ze ho porad miluju...Ale, Aneri ma pravdu, necham je byt..

Tak to ja ovsem nevedela ze ho porad milujes.... proc teda rozchod kdyz ho milujes? proc jsi ho pustila k vode?

Není tady

#11 17. 8. 2006 11:37

Santala
♥♥♥♥♥♥-

.

Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:13)

Není tady

#12 17. 8. 2006 11:39

Spina
♥♥♥♥♥--

Santalo, přesně vím co cítíš....ach jo, ale musíš se nad to opravdu povznést. A kamarádka nemá přítele? Nebo máš pocit, že má nějaké úmysly....? A vadí ti ten fakt, že ti to neřekla nebo to, že vůbec jede?

Není tady

#13 17. 8. 2006 11:40

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Kamchinka napsal(a):

Santala napsal(a):

To mas pravdu,nemam pravo mu dal jakoli ovlivnovat zivot. Jen, me mrzi, ze to byla kamaradka, ktera to se mnou cele prozivala..od prvni chvile vedela vsechno...pomahala mi to zvladnout...vi, ze ho porad miluju...Ale, Aneri ma pravdu, necham je byt..

Tak to ja ovsem nevedela ze ho porad milujes.... proc teda rozchod kdyz ho milujes? proc jsi ho pustila k vode?

Byla jsem mu neverna,prisel na to a ukoncil nas vztah.Mozna jsem na zacatku tematu mela napsat "rozesli jsme se" sad

No jo, ale jako ja nevim, ja byt tim klukem, tak by mi to neprislo blby, byt tou holkou, rekla bych ji, ze
proste tam jedu,.. a tak.. no nevim... je to divny... proc jsi byla neverna kdyz ho tak milujes?
No, muzes to jeste zkusit... ale nevim.... treba spolu nic nemusi mit.... nikdy nevis... mohou byt kamaradi a on
v ni ma pritle,ale pozor, z pritele je snadno vic...

Není tady

#14 17. 8. 2006 11:41

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Spina napsal(a):

Santalo, přesně vím co cítíš....ach jo, ale musíš se nad to opravdu povznést. A kamarádka nemá přítele? Nebo máš pocit, že má nějaké úmysly....? A vadí ti ten fakt, že ti to neřekla nebo to, že vůbec jede?

me by stvalo oboji... asi neni takova kamaradka, kdyz ani nerekne,.. ze s nima jede....

Není tady

#15 17. 8. 2006 11:44

Spina
♥♥♥♥♥--

Kamchinka napsal(a):

Spina napsal(a):

me by stvalo oboji... asi neni takova kamaradka, kdyz ani nerekne,.. ze s nima jede....

no to, že ji to neřekla divný je.... na druhou stranu se na ní nemůže zlobit, že jede...zvlášť když je to s partou, do které před tím obě patřily

Není tady

#16 17. 8. 2006 11:46

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Spina napsal(a):

Kamchinka napsal(a):

Spina napsal(a):

no to, že ji to neřekla divný je.... na druhou stranu se na ní nemůže zlobit, že jede...zvlášť když je to s partou, do které před tím obě patřily

Jo, a ty nejedes proc na tu dovolenou, nebo mela jsi jet ty s pritelem? a nejedes kvuli rozchodu? neni moznost napravy? jak dlouho jste spolu byli? a byla to prvni nevera a jaka?

Není tady

#17 17. 8. 2006 11:48

kamolina
♥♥♥♥---

Santala: nevěra má své důvody... něco tomu předcházelo... takže nevěš hlavu:-) Nech je odejít... Je to tak, že se to mělo stát. Vlastně bys měla pociťovat vděk za to, že ti ze života odešlo, co již nepotřebuješ... Jdeš do vyššího levelu... :-) Takže v klídku a s úsměvem... kdo je nad věcí, má se rozhodně líp....

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#18 17. 8. 2006 11:48

Santala
♥♥♥♥♥♥-

.

Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:13)

Není tady

#19 17. 8. 2006 11:50

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

potvurka.prapodivna napsal(a):

Santala: nevěra má své důvody... něco tomu předcházelo... takže nevěš hlavu:-) Nech je odejít... Je to tak, že se to mělo stát. Vlastně bys měla pociťovat vděk za to, že ti ze života odešlo, co již nepotřebuješ... Jdeš do vyššího levelu... :-) Takže v klídku a s úsměvem... kdo je nad věcí, má se rozhodně líp....

Ale ona podvedla jeho...vis

Není tady

#20 17. 8. 2006 11:53

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Spina napsal(a):

Kdyz nad tim tak premyslim, vic mi vadi, ze mi o tom nerekla.Vim, ze ja bych se k ni tak nezachovala.Prinejmensim bych se ji zeptala / po tom vsem, co jsme spolu probiraly/ jestli ji to nebude vadit.Pritele nema.Pred par lety o nej prisla stejnym zpusobem jako ja / vlastni blbosti /, proto jsem si o tom hodne povidaly.Pomahala mi toho meho i ziskat zpet...Proto tomu asi vubec nerozumim.Jestli ma umysly nevim.Myslela jsem si, ze ne,ale pak nerozumim tomu, proc mi to nerekla sama a nezveda mi telefon ? Je to kamaradka ze skoly, takze uz hodne dlouho..Ten "jeji " se za mesic zeni, do posledni chvile o nej bojovala..Me radila, at to nevzdavam,abych nedopadla jako ona.Je to cely nejaky divny..Tolikrat jsme se bavily o tom, jak je hnusny, kdyz kamaradka kamaradce prebere chlapa, manzela...Nechapu to.

jak dlouho je to, co se s tebou rozesel a co se dozvedel o nevere?

Není tady

#21 17. 8. 2006 11:55

Santala
♥♥♥♥♥♥-

.

Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:14)

Není tady

#22 17. 8. 2006 12:06

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Kamchinka napsal(a):

Santala napsal(a):

Kdyz nad tim tak premyslim, vic mi vadi, ze mi o tom nerekla.Vim, ze ja bych se k ni tak nezachovala.Prinejmensim bych se ji zeptala / po tom vsem, co jsme spolu probiraly/ jestli ji to nebude vadit.Pritele nema.Pred par lety o nej prisla stejnym zpusobem jako ja / vlastni blbosti /, proto jsem si o tom hodne povidaly.Pomahala mi toho meho i ziskat zpet...Proto tomu asi vubec nerozumim.Jestli ma umysly nevim.Myslela jsem si, ze ne,ale pak nerozumim tomu, proc mi to nerekla sama a nezveda mi telefon ? Je to kamaradka ze skoly, takze uz hodne dlouho..Ten "jeji " se za mesic zeni, do posledni chvile o nej bojovala..Me radila, at to nevzdavam,abych nedopadla jako ona.Je to cely nejaky divny..Tolikrat jsme se bavily o tom, jak je hnusny, kdyz kamaradka kamaradce prebere chlapa, manzela...Nechapu to.

jak dlouho je to, co se s tebou rozesel a co se dozvedel o nevere?

Nekdy v lednu

NO tak promin,ale to je hodne dlouha doba a proste ja bych to jemu a tak vubec neresila.. jen to proc moje kamaradka mi nerekne ze jede na dovcu a s nim.... ale jako ze by se dali dohromady, to bych nemela pravo ani resit..... nebo zazlivat..... a s ni ses o tom bavila i v posledni dobe?
Vis ona ti taky mozna nechtela ublizit... jako je to sice srabactvi,ale nechtela ti to rikat

Není tady

#23 17. 8. 2006 12:09

Santala
♥♥♥♥♥♥-

.

Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:14)

Není tady

#24 17. 8. 2006 12:11

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Kamchinka napsal(a):

Santala napsal(a):

Nekdy v lednu

NO tak promin,ale to je hodne dlouha doba a proste ja bych to jemu a tak vubec neresila.. jen to proc moje kamaradka mi nerekne ze jede na dovcu a s nim.... ale jako ze by se dali dohromady, to bych nemela pravo ani resit..... nebo zazlivat..... a s ni ses o tom bavila i v posledni dobe?
Vis ona ti taky mozna nechtela ublizit... jako je to sice srabactvi,ale nechtela ti to rikat

Naposledy jsem "to" s ni resila pred 14 dny.Jak jsem psala,vykaslu se na to.Ale boli me to.ASi by nemelo, jak pises, kdyz uz je to takova dlouha doba,ale stejne to boli.

Bolet, to boli, to chapu.... ani nevis jak...  Bohuzel s tim uz ted nic neudelas.... Ten pritel ti tu neveru neodpustil? nebo tys mela dlouhodobejsi neveru, nebo to bylo jen jednorazova? ....

Není tady

#25 17. 8. 2006 12:14

Spina
♥♥♥♥♥--

Ať už to kamarádka myslela jak chtěla, .. tak kamarádi si přece říkají o svých plánech, dovolených..chápu, že ti tím třeba nechtěla ublížit, ale stejně

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí