|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jdou děti do školy 1. září v pátek nebo až 4.září v pondělí? Děkuji za odpovědi.
Není tady
Ahoj, podle mě až 4. Aspoń doufám, vzala jsem si na ten den už dovolenou, protože mám prvňáčka. Jestli prvního, budu to muset změnit. 
Není tady
Školní rok začíná v pondělí 4. září.
Podzimní prázdniny připadají na čt+pá 26. a 27. října, vánoční prazdniny začínají až v sobotu 23. prosince, do školy se jde třetího ledna, to jest ve středu. Jarní prázdniny budou ve vašem kraji tradičně o týden později než byly loni, například v Brně od 12. února. Velikonoční prázdniny připadají na čt+pá 5. a 6. dubna.
Hlavní prázdniny začínají v pondělí 2. července 2007.
Oooo děkuji za vyčerpávající odpověď 
Není tady
Judita napsal(a):
Podzimní prázdniny připadají na čt+pá 26. a 27. října, vánoční prazdniny začínají až v sobotu 23. prosince, do školy se jde třetího ledna, to jest ve středu. Jarní prázdniny budou ve vašem kraji tradičně o týden později než byly loni, například v Brně od 12. února. Velikonoční prázdniny připadají na čt+pá 5. a 6. dubna.
:)WAW to jsou informace přímo ze školy???

Není tady
d2dagmar napsal(a):
Judita napsal(a):
Přímo z ministerstva

Judita napsal(a):
d2dagmar napsal(a):
Judita napsal(a):
Přímo z ministerstva
![]()
![]()
Tak to je ještě o něco lepší.
Není tady
http://www.msmt.cz/Files/HTM/VKJKOSR2007_8.htm vše lze najít na tomto odkazu
Není tady
PavlaH napsal(a):
http://www.msmt.cz/Files/HTM/VKJKOSR2007_8.htm vše lze najít na tomto odkazu
Pavli, ten odkaz je na rozpis školního roku 2007/2008. (To teda koukám, že si Buzková "naddělala" rozpisy na několik let dopředu
)
http://www.msmt.cz/Files/HTM/VKOrganiza … 2006_7.htm
oh to se omlouvám, ono je to docela jasné už roky předem. Je v tom jistý systém
Nedošlo mi, že skoro před začátkem nového toku už je tam i další školní rok....

Není tady