Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 8. 2006 17:35

etic
♥------
Místo: Č.Budějovice

Jak to vlastně děláte

Četl jsem tady už všemožná témata (a nejedno mě zaujalo), ale nikde jsem tady nenašel téma "Jak to doma (nebo kdekoliv chcete) děláte". A tak se Vás milí "dopisovatelé" ptám, co vše doma praktikujete, co se Vám líbí a kam až jste ochotni zajít. A abych se jen neptal, tak já osobně jsem dost omezen (manželkou - už jsem to tady jednou psal) a tak praktikujem pouze klasiku a orál (a samozřejmě autoerotiku). Osobně jsem ale ochoten vyzkoušet vše, vyjma  brutálního "sádla-másla" a pak samozřejmě všech těch úchylností jako zoofilie, apod.

A teď se ukažte, jsem na Vás zvědavý godlike!!

Memento mori !

Není tady

#2 16. 8. 2006 17:42

Me
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak to vlastně děláte

a tou klasikou myslíš konkrétně co?? cool Jako různé polohy,nebo jen "klasického"misionáře?

Není tady

#3 16. 8. 2006 17:43

etic
♥------
Místo: Č.Budějovice

Me napsal(a):

a tou klasikou myslíš konkrétně co?? cool Jako různé polohy,nebo jen "klasického"misionáře?

Tím myslím různé polohy, ale prostě klasický "zásun" Rumcajse do Manky...nic víc, nic míň !

Memento mori !

Není tady

#4 16. 8. 2006 17:50

Mendy
♥♥♥♥♥--

Tak mi zkoušíme pořád něco nového, myslím tedy polohy, některé jdou, jiné míňsmile. Orál je samozřejmostí. Ale nikdy bych a to už jsem přítelovi řekla, nedělala anál, přítel to vyžaduje, ale jednou jsem to zkusila s bývalým přítelem a to byl teda zážitek. Ta bolest! Už nikdy víc.
No a teď mám koupenou šlehačku ve spreji, tak budu dělat pokusy tongue

Není tady

#5 16. 8. 2006 18:20

enndi
♥♥-----

ahoj Eticu, tak mám pocit, že si asi nevážíš toho, co doma máš, nemyslím si, že tvůj sexuální život je až taková nuda. Polož si otázku: Kdybys všelijaký věci neviděl v po*n, napadlo by Tě to vůbec dělat????? Já si myslím, že třeba takovej anální sex a mrskání důtkami tu holku v tom po*n taky moc nebaví a možná ani nevzrušuje, ale prachy jí za to asi stojí. Tak stůj nohama na zemi a buď rád, že máš ženskou, která se s Tebou miluje a ty ostatní věci si nech ve svý fantazii, hlavně tu svou ženskou do ničeho nenuť, třeba Tě něčím překvapí sama.

Není tady

#6 16. 8. 2006 18:53

x256987
Host

Jsem exot - mně se anální styk líbí, a partnerovi taky. Párkrát do roka na to dojde. Jinak nemáme navzájem problém cokoli kamkoli tongue , spíš mám poslední dobou chuť trochu častěji než partner. No a už jsem se tady vyznávala z toho, že on se nerad líbá...

Etic: Doporučuju film Kinsey. Ten je celý o zjišťování, co vlastně lidé doopravdy dělají.

#7 16. 8. 2006 21:00

backie
♥♥♥----

Judita napsal(a):

Jsem exot - mně se anální styk líbí, a partnerovi taky. Párkrát do roka na to dojde. Jinak nemáme navzájem problém cokoli kamkoli tongue , spíš mám poslední dobou chuť trochu častěji než partner. No a už jsem se tady vyznávala z toho, že on se nerad líbá...

Tak to uz jsme exotky dve. Me se anal taky libi.. A moc me vzrusuje.. To ze to neni vzdy jednoduche je jina vec a halvne jine tema.

Neexistuje muz, ktery by nesel opustit....

Není tady

#8 16. 8. 2006 21:04

Me
♥♥♥♥♥♥-

2 etic:myslím, že toho děláte s partnerkou docela dost..ber to tak, že některé ženy nechtěj ani orál, nebo odmítají různé polohy/69 apod./z různých důvodů..a co bys chtěl vyzkoušet?Něco ti chybí konkrétně?

Není tady

#9 16. 8. 2006 21:28

Lenka2
♥♥-----
Místo: Z. u Brna

Já myslím, že v milování nuda v mém případě není. Je to pro mě spíše duševní záležitost, myslím o tom duševním pocity z toho krásna být spolu. Prohlédneme si občas nějaký časopis nebo po*no film, ale většinou po*né scénky přetáčíme. Je to víc o milování než o zasouvání.

Není tady

#10 17. 8. 2006 8:52

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:28)

Není tady

#11 17. 8. 2006 9:27

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

my se s přítelem v posteli taky nenudíme...zkoušíme pokaždé něco nového, inspiraci sháníme tak různě...většinou na netu( www.polohy.cz aj.). Je spoustu poloh, které se mi líbí, jiné už méně, a  k tomu análu...není to špatné, ale nechtěla bych to dělat pořád usch někdy to pořádně bolí...
do čeho bych asi nešla je grupen sex. jak jste na tom vy s grupen sexem? provozovali jste jej už někdy?máte chuť to vyzkoušet?

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#12 17. 8. 2006 10:22

BLUE
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Tak my jsme spolu zatím dva roky, takže nás klasický sex ještě neomrzel. Pochopitelně zkoušíme všelijaké polohy, občas kouknem na nějakej ten film (ale tam je to pořád stejný)  orální sex je normálka a máme ho rádi oba a anál jsme taky zkoušeli ale zatím nic moc (manžel je dost  mohutnej, takže to bylo spíš nepříjemný)
No a teď jsem mu k výročí koupila pouta a gel takže se  těším až to vyzkoušíme big_smile
Jinak grupen sex  nebo ani trojku, tak do toho bych s manželem rozhodně nešla. Trojku mám za sebou  a nijak mě to nenadchlo. Myslím že na sex jsou dva  akorát a tři už dav :-)

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/Mtaw.jpghttp://lb4f.lilypie.com/Mtawp2.png
3010g a 52cm               3. roky   14,6kg/100cm
http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/94Mh.jpghttp://lb1f.lilypie.com/94Mhp2.png    http://blue79.rajce.idnes.cz/     
3510g a 51cm               4.měsíc  6820g/66cm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí