6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Za 3 týdny jedu na dovolenou k moři a začala mě zlobit noha. V horní polovině lýtka se mi ukazují malé uzlíčky. Teď mi noha otýká a cítím v ní pnutí. Ale nebolí mě. Nemáte s tím někdo zkušenost ?
Není tady
brelo v sekci Zdravi Zeny ,forum Srdce mas diskuzi o teto problematice:) tak tam zajdi a zacti se
urcite si tam najdes neco co te bude zajimat a snad mohlo i pomoct
Není tady
Zrovna včera jsem četla o páteru Ferdovi a ten doporučoval na křečové žíly obklady z kyselého zelí. Bohužel, to tam nebylo přesně popsáno. tak si myslím, že to zelí se přiloží na lýtko, nejprve na nějakou gázu, aby to nebylo přímo na kůži a pak pořádně zabalit(proteplit) asi tak na hodinku. Možná, že by nebylo od věci tu kůži třeba namazat před "aplikací" sádlem jako u křenové placky.
Upravil(a) Décima (20. 8. 2007 11:24)
Není tady
Ahoj já zase četla myslím,že to bylo v deníku dnes,že objevili na křečové žíly pijavice.Přisají se a vysají sraženiny v žílách a přejde bolest prý je to bezbolestné a levné,no ale ten pocit,že mě něco vysává,asi by mi muselo být hodně špatně abych po tom sáhla,já jenom pro informaci.
Není tady