|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahojky. Myslím si, že ti to po tom řeknou. Moc si to už nepamatuju, ale myslím si, že je to brzy. Neb mě po tom nic nebylo, jen jsem byla taková nafouklá. Ale už je to dávno, co jsem na tom byla. Tak ti asi moc neporadím, co?!
Ale to ti tam určitě řeknou a také prý po laparoskopii je to pročištěné, takže velká šance na //
Moc ti držím palečky, ať vám to na té dovče vyjde!!! Pá
Není tady
Mišinečku, máš moc krásného chlapečka, doufám, že jednou taky takového budu mít, v říjnu mě možná čeká první IUI, užívej si mateřství, papa,
Není tady
bbarbie napsal(a):
Ahojky vespolek;)asi za měsíc mě čeká laparoskopické vyšetření u Apolináře
a taxi říkám, že vlastně netuším, za jak dlouho můžeme pak zkoušet miminko:dudlik:? Chystáme dovču
, jak jen se zahojím, tak jestli pak můžeme hned v "dělání" miminka pokračovat? jinak sae přidávám ke snažilkám, je mi 29, chystáme první miminko-už 14 měsíců
Děkuju za odpověď
ahojky, žádný strachy
..
Já byla v únoru laparoskopii a po 10. dnech mi pan doktor na kontrole řekl, že je vše v pořádku a můžu pokračovat ve svém normálním životě, tzn. sex a sport = rovnou nohou. A tak jsme na to zkusili a první pokus vyšel
, nedržela jsem ani šestinedělí. Moje kamarádka taktéž..
Takže hodně štěstí a držím mooooc palečky 
Není tady

Po laparoskopii je doporučeno počkat půl roku, já měla mimoděložní a musela jsem podstoupit laparoskopii. Lékař řekl, že půl roku minimálně trvá tělu, než se uzdraví z takového zákroku!
Přeju hodně štěstí, jo a u Apolináře jsem byla taky. Sestřičky nic moc, no lékaři super.

Není tady
alexxandra napsal(a):
Po laparoskopii je doporučeno počkat půl roku, já měla mimoděložní a musela jsem podstoupit laparoskopii. Lékař řekl, že půl roku minimálně trvá tělu, než se uzdraví z takového zákroku!
Přeju hodně štěstí, jo a u Apolináře jsem byla taky. Sestřičky nic moc, no lékaři super.
Alex, zalezi na duvodu laparoskopie, pul roku to bylo kvuli tomu mimodeloznimu tehu, ne kvuli laparoskopii jako take... Po diagnosticke laparce se v podstate nemusi cekat vubec.
Není tady

Hmm, no mě říkal lékař kvůli jakémukoliv zákroku se tělo hojí minimálně půl roku, i když se třebas řízneš a myslíš, že už je rána zahojená, tak to trvá i přesto dýl. Ale je to asi na uvážení každého, já půl roku pro jistotu dodržela.

Není tady
Ahoj holky, mám otázku - jsem 13 dní po odstanění vejcovodu pomocí laparoskopie.
Nějak mi začala hnisat ta jizva u pupíku a dost to bolí. Nevím, co s tím. Dá se to něčím léčit? Ostaní 3 jsou v pohodě. Mám tam samovstřebávací steh, ale zatím to nevypadá, že by se vstřebával. Mám strach, aby to nějak nehnisalo dovnitř.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady

Romísek..asi bych si zavolala dr,a zeptala bych se..a nebo rovnou došla na gyndu,za to nic nedáš..
Vypadá,že steh se asi nechce opravdu vstřebat,....,držím palečky,,ničeho se neboj a napiš jak si dopadla....
Není tady
Ahoj. tak jsem zpět. Mudr. mi vytahl všechny zbylé stehy. No, ten hnisající nic příjemného a zatím mám pocit, že to bolí stejně. Ale snad už tam nemá co hnisat, tak to bude OK.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady

ahojky..
Věřím,že to bylo nepříjemné,ale už bys měla mít pokoj....Možná to teď bude trošku víc bolet jak ti vytahoval zbytek,než se to zklidní..Je to te´d podrážděné,takže buď v klidu...přeji ti brzkého uzdravení...
Není tady

Já byla na laparoskopii dvakrát a jizva mi hnisala pokaždé,ale po odtranění stehů se to v pohodě zhojilo.Kamarádka mi poradila,že na hnisající ránu je nejlepší mýdlo.Tak jsem mydlila a asi to opravdu pomohlo,přestalo to hnisat a ranka seschla.Mast od doktora mi tak nepomáhala.
Není tady